Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ogladajaca nasza klase

glupie i nieprawdziwe komentarze na naszej klasie

Polecane posty

Gość ogladajaca nasza klase

ja nie czaje.patrze na zdjecie jakiejs paskudy, czy brzydala,mysle, ok nie kazdy musi byc ladny..patrze na komentarze, a tam pelono typu-ale jestes sliczna, jak pieknie wyslas, moja slicznotka itp. po co ludzie pisza nieprawde??

Gość haha też to zauważyłam
Jak jest pudelek czy inne plotkarskie magazyny to choćby któś był i piękny to suchej nitki na nim nie zostawią, zbluzgają zmieszają z błotem a na naszej klasie tyle brzydul i paskud się lansuje na zdjęciach ale w komentach samo lizanie dupy "Kasiu Aniu Basiu Krysiu slicznie wyglądasz".

Gość Karolonkaaa20
a jeszcze zauwazyłam ze jak sa fajniejsze dziewczyny to nie maja tak duzo miłych komentarzy

Też mnie to bawi :D Zdjęcia fatalne, postaci brzydko wyglądają, źle ubrane ogólnie wstawiąc takie foty na widok publiczny to obciach a komentarze \"cudna jesteś\" \"piękna z was para\" widać jaka jesteś szczęśliwa\" :O

albo w stylu: \"jak zawsze piękna\" albo \"jak zwykle najładniejsza\" (na zdjęciu grupowym) mimo, że tak naprawde najbrzydsza :D

Gość polapolapolapolapola
mi się wydaje, że większość ludzi pisząc u kogoś komentarze oczekuje, że oni im również skomentują zdjęcie. ja nie mam tam żadnych swoich zdjęć, nikomu komentarzy nie piszę, tylko śmieję się z tego dziwnego zachowania ludzi :D

Gość piekna jak zawszenic sie nie
zmienilas(tylko 20kg wiecej,pryszce,odrosty i wogole.....)

Gość dla mnie zalosne jest to
majorka-wakacje 2007 turcja-wakacje 2006 maroko-wakacje 2005 20 zdjec swojego pieknego dziecka(czemu wogole nie zalozyc mu profilu) z moim kochaniem...........(piekna z was para,urocze,slodko...) te wypozowane miny) 10 zdjec prawie takich samych tylko inna poza 450 znajomych,niektorych znam tylko z widzenia albo cos im sie kojarza ale co tam wazne,ze zwieksza liste znajomych I te falszywe wlasnie podpisy...........jacy ludzie za pojebani,ale musza sie jakos dowartosciowac i sprawiac wrazenie szczesliwych,pieknych,bogatych no i z mnostwem szczerych znajomych-ZALOSNE

Gość pepea
zgadzam sie z wszystkimi wypowiedziami:) A mnie najbardziej jeszcze smieszy jak niektore laski ( o reputacji zwyklych korew) powyjezdzaly w drogi koniec polski lub za granice i zawalaja profil seria zdjec ze swoim facetem ...jakie ona to sa szczesliwe.....zal mi tych facetow

Gość motto 2 cz dziadow
dobre dobre:D:D:P wide ze nie tylko ja mam takie nie za dobre zdanie o NK jak i zreszta o FOTKA.PL i innych EPULSACH wszedzie to samo .... ZALOSNE:D

i jeszcze te znaczki "Wszyscy o nazwisku kowalski", "najpiękniejsze laski z X miasta", "klub miłośników piwa", "klub miłośników seksu", "niebieska róża dla wszystkich" i chuj wie jeszcze co, grunt żeby ten znaczek zwiększył liczbe w okienku lista znajomych

Zgadzam się ze wcześniejszą wypowiedzią, że ludzie liczą na odwzajemnienie, ale też łatwiej im napisać tak o brzydkiej osobie. Dziewczynie o przeciętnej urodzie trudno przełknąć to, że np. koleżanka jest piękna, widziała jej powodzenie w ogólniaku i myśli: "życie ją głaskało, zna swoją wartość" albo że taka osoba przywykła do komplementów. W przypadku brzydkiej dziewczyny można zaś liczyć na pozyskanie większej sympatii (bo komplementy rzadko jej się zdarzają;)), może pozytywnego komentarza do swojej fotki, a to wszystko bez kucia w sercu.

Gość polapolapolapolapola
no dokładnie :D widzę tu jakieś bardziej psychologiczne przemyślenia :D i rzeczywiście chwalenie się wszystkim (nawet jeśli jest czym) jest takie strasznie żałosne i dziecinne. słyszałam ostatnio, że ktoś sprzedawał swój profil za jakąś sumkę, żeby być u kogoś w znajomych. rozumiecie? płacisz komuś np 20zł i dzięki temu masz go w kontaktach... paranoja...

wiecie co, ja myślałam że tam się że tak powiem lansują na zdjęciach tylko ci niepoważni, ale ta liczba znajomych osób logujących się na tej stronie zaczyna mnie porażać. I co najgorsze powoli zaczynam wierzyć w to że to napuszone pozerstwo jest jakąś normą. I że to coś ze mną nie tak jeśli nie jestem tam zalogowana :O Tylko że ja dostrzegam całą tę śmieszność. I jakos mnie odpycha uczestwnictwo w tej dziecinnej maskardzie. Jeszcze rozumiem jak robią to 15-latki, ale ja tam widzę ludzi w różnym wieku. I ci starsi którzy się lansują udowadniają mi tym samym że w zasadzie to niczym się ich psychika nie różni od psychiki tych 15-latków. Jedyne co mi się wydaje szczere i naturalne, bez żadnych poz to profile tych ludzi którzy mają już wnuki. Oni są już po prostu za starzy na takie dziecinady. Widać że jedyne co chcą to odszukać ludzi sprzed lat i cieszyć się z ich odnalezienia. Tu już widać jak na dłoni prawdziwy cel tej stronki i widać że ich obecność na n-k nie ma żadnego drugiego dna. Choć to też nie dotyczy zupełnie wszystkich.

Gość ckadi
a mnie najbardziej wku**ia to ze np ktos byl na tydzien w odwiedzinach u brata w Londynie i juz pisze na naszej klasie w rubryce miejscowisc np Warszwa/Londyn haha paranoja

Gość
na paranoję zakrawa podejrzewanie wszystkich o nieszczerość i pozerstwo :) a przychylne komentarze wynikają często z sympatii - czego nie jest w stanie zrozumieć osoba postronna

Gość posmiewsika mam z nich
am moje sąsiadki zrobiły sobie fotki na starym golfieII stary golf zardzeiwały i dały foty na nk czyste wiesniary i blachary

Gość ło boniu..
a po chuj pisac - chujowo wygladasz itp. niech sie ludziska ciesza (ci inteligentni inaczej), w czym problem?:D

Gość w jakim zawodzie
ze np ktos byl na tydzien w odwiedzinach u brata w Londynie i juz pisze na naszej klasie w rubryce miejscowisc np Warszwa/Londyn nie wierze, ze mozna byc az tak zalosnym:D

hmmmm.... fałsz pojawia sie na wszystkich portalach. faktycznie te wszystkie klany, albo nawet konta zatytułowane \"jeden znajomy więcej\" potrafią dobić, ale i tak za najgorszy fakt uważam to że ludzie wystawiają praktycznie każde zdarzenie w postaci zdjęcia na widok publiczny! wakacje, narodziny, święta... a najgorsze co ostatnio widzialam to podpis jakiejś dziewczyny pod zdjęciem z pogrzebu \" ja z rodzinką po kremacji mamy\"....

Gość to nie idź
no straszne rzeczy :o a ciekawa jestem .....skoro byci na nk takim obciachem jest dla was i oczywiscie konta nie posiadacie to skad wy to wszystko wiecie co????????????????? was mi żal

A wy co, jacys szpiedzy z krainy deszczowcow? Po co lazic po profilach obcych ludzi i doszukiwac sie spiskow? :O Nie przyszlo wam na mysl, ze ktos te komentarze mogl szczerze napisac?

Gość
mnie natomiast śmieszy gdy pod każdym zdjęciem chłopaka wpisuje się jego dziewczyna (i na odwrót) z komentarzami typu: mój przystojniacha, ale ciacho, całuski etc. :) no i milion zdjęć dzieci w różnych śpioszkach, na prawym boczku, na lewym boczku :D

Gość a czemu tu sie dziwic
jedno ze kazdemu podoba sie cos innego, a drugie jak sie kogos lubilo w szkole to chce mu sie sprawic przyjemnosc nawet klamiac:o czasami wystarczy ze jakas Zdzisia dawała sciagać na historii to ktos moze ja za to milo wspominac i piszac ze fajnie wyglada nawet jezeli jest klasycznym kaszalotem🖐️

Gość ech h
takie komentarze to zwykła grzeczność-tak samo jak spotykasz dawno nie widzianą koleżankę i mówisz-cześć,świetnie wyglądasz,to nie jest kłamstwo tylko grzeczność-mimo że koleżanka ma właśnie tłuste włosy i brzuch jej się ze spodni wylewa:D przecież nikt nie powie-o Jezu,ale z ciebie maszkara:D:D

A czemu od razu nieprawdziwe?? jeżeli nawet ktoś wg was nie jest ładny, to nie znaczny, ze nie mógł wyjść ładnie na zdjęciu. Piękno to nie tylko wygląd zewnętrzny. Zresztą dla każdego co innego może być ładne, co innego może się podobać i tyle.

Gość no bo może oni lepiej
teraz wyglądają niż 10 lat temu. sama wczoraj pewnej niezbyt urodziwej kobiecie napisałam, że świetnie wygląda, bo wygląda! ale nie porównując do sławnych modelek a do tego jak wyglądała w liceum. ważyła ze 30 kg więcej i była bardzo zaniedbana a teraz szczupła, zadbana babka. zdjęcia z "kochaniem" czy dziećmi rozumiem - to czyjeś szczęście i chce się nim pochwalić. a zdjęcia z wakacji? na ogół wtedy robi się foty. ja nie mam innych niż takie z imprez i wakacji. nie chodzę z aparatem na sesje do parku. ;) a zdjęcie na nk mam jedno i wystarczy.

Gość TakiRaff
haha ja zwatpilem w idee tego portalu wraz z tym jak zostalem zaproszony do fanklubu kolesia z mojej szkoly ktory spiewa xD hahahaha to dopiero poracha xD