Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ogladajaca nasza klase

glupie i nieprawdziwe komentarze na naszej klasie

Polecane posty

Gość ukhbjbnnmjkj
Mialo być jak się mijaliśmy na ulicy cos m zezarlo

Gość ukhbjbnnmjkj
Mialo być jak się mijaliśmy na ulicy cos mie zezarlo

Gość Krytyka smieszna jest
Moim zdaniem to jest na takiej zasadzie ze, dam Ci fajny komentarz, a Ty mi odwzajemnisz, wiec podniesie sie moja samoocena..?! Troche malo w tym prawdy ale tak mi sie wydaje.. Czasami tez ludzie slodza innym po to aby z czystego serca podniesc ich na duchu.. Jak widze laske, ktora byla szczupla a teraz wyglada okropnie to mam ochote napisac- nie wstawiaj zdjec bo pogarszasz swoja sytuacje, brzydko ci w tych wlosach itp.. ale gryze sie w jezyk.. nie chce byc chamska, a szczerosc chyba niepoplaca?

Gość ja tez tak mialam
pare osob mnie zaprosilo do znajomych, a potem na ulicy wzrok odwracaja :o

Gość ja tez tak mialam
Ja jestem atrakcyjna, ale na NK mam tylko 1 zdjęcie i to jeszcze dostępne tylko dla znajomych. Trochę dziwi mnie, że niektorzy ludzi wstawiaja mase zdjęc, rowniez takich na ktorych bardzo niekorzytsnie wyszli. Po co ? :O

Gość mnie smieszy jak matki
wstawiaja zdjecie swojego dziecka na nocniku i podpis " Umiem juz robic kupkę na nocnik" Albo "Mam już 2 ząbki" itp. itd. dobrze ze te dzieci nie maja świadomosci co robia ich matki:D

Gość Krytyka smieszna jest
polecam : nk.demotywatory.pl moze siebie tam znajdziecie? ;;))

Gość ja usunelam konto na NK
gdy jakiś koleś napisał, że by mnie zerżnął :( A mialam normalne zdjęcie .... Ten portal jest sieldiskiem idiotow i napalencow :(

Gość :] haha xD
Jezus. wy to jesteście naprawde rypnięci każdy tu pisze że co, że niby piszecie tak każdemu buhaha xDD czy to ich wina że źle wyglądają ale nie chcą sie ukrywać . Tak jak niektórzy bez zdjęć. są za brzydcy żeby pokazywać swoje zdjęcia i tyle :D Chociaż wieżą że nasza-klasa dodaje im urody xDD niech wieżą, a wy jesteście bez serca jak możne komuś pisać że jest brzydki. Nie ma ludzi idealnych, łatwo sie z kogoś śmiać, ale jak by ktoś inny tak wam napisał i co? miło by wam było nie sądze tagrze dajcie spokój Ludzie. Jesteście do Bani.

Gość ninkaa ;***
^ | | | | Popieram Go! :) nie macie za grosz serca ani nic. :)