Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ogladajaca nasza klase

glupie i nieprawdziwe komentarze na naszej klasie

Polecane posty

Bo to ich znajomi po pierwsze chcą się im podlizać i żeby napisali im podobne komentarze ,a po drugie nie ą anonimowi . Gdyby byli inne rzeczy by pisali

Gość dokladnie w koncu ktos
na to wpadł. Ciekawa jestem czy gdyby nie było się anonimowym to by wszystkie komenty były takie wspaniałe!!!!

Gość do zdrowego rozsądku
Szanowny panie. Po przecinku nie piszemy z dużej litery tylko z małej. Proszę zwrócić uwagę na pierwsze i drugie zdanie napisanego przez Pana tekstu. Poza tym zdania kończy się kropką. Proszę zwrócić uwagę,że ostatnie zdanie, będące pozdrowieniem, takową kropką się nie kończy. Ja też pozdrawiam. Z kropką. :P

Gość ja ja ja
Jak pod moim zdjęciem parę osób napisało: nic się nie zmieniłaś wyglądasz jak w podstawówce :-) hahahhaha to się przekonałam ze te komentarze to wieeeeeeeeeeeelka bzdura hahahahhahahahaha Ludzie piszą żeby coś napisać i już

Gość dokladnie w koncu ktos
hehe no i przeczytajcie drugi od góry komentarz :P

Gość asdasdasdasd
teraz to sama nie wiem czy jestem ładna czy tylko mi tak piszą :O przez was

Gość mogłaby za to wrzucić choć raz
bez tapety na ryju :D

Gość ten proifl z kto wygral
jest zajebisty: wpis: Laleczka! a co to za ciasteczko obok Cibeie! U M I E R A M !!!!!!!1

Gość nanajs
helena i jej tapeta i jej facet jaki burak zauwazyliscie ze laski ktore reprezentuje to co helena maja zawodowe i olesia buraka i jej ciuchy;d

Gość mogłaby za to wrzucić choć raz
18:02 [zgłoś do usunięcia] dokladnie w koncu ktos hehe no i przeczytajcie drugi od góry komentarz Już to ktos zauważył:D

Gość kapelusz
A może po prostu piszą te komentarze bo kogoś lubią i patrzą na niego innymi oczami niż cała reszta świata? Część jest fałszywych, ale pamiętajcie też o tym, co napisałam. Pani z 20 kg nadwagi i problematyczną cerą może być bardzo miła i lubiana przez koleżankę z pracy. I dostanie od niej szczery miły komentarz. Dla innych będzie to nieporozumienie, a dla niej - prawda. Mnie też ta "laleczka i jej ciasteczko" trochę rozśmieszyło, ale może akurat autorka tego wpisu tak widzi tych ludzi. Co do zdjęć twarzy i dzieci... to są prywatne stronki, niech każdy wkleja sobie to, na co ma ochotę. Jedni wklejają zdjęcia krajobrazów, inni - swoich zwierzątek. Jeszcze inni, podróżnicy, wklejają zdjęcia z podróży... No i dobrze, ich prawo. Nie podoba się? Proste rozwiązanie. Nie wnikać w ich motywy, nie oceniać, bo niby z jakiej racji, tylko po prostu zignorować. To ich sprawa co dają na swój profil. Troche więcej tolerancji by się przydało drogie panie:-) Podnosi wam to samoocenę jak pomyślicie "Ja to jestem cool bo nie daję zdjęć "przepalonego ryja" i dzieciaka w śpioszkach? Będziecie bardziej cool, jak zrozumiecie, że nie wszyscy na swoich prywatnych stronkach muszą robić to, co podoba się innym, a będą się kierować raczej tym, czego sami pragną. I jeszcze na koniec - zauważyłam już wiele razy, tu, na kafeterii, że ci, co najbardziej najeżdżają na NK są jej największymi i najwierniejszymi obserwatorami i komenatorami:-D Narzekacie, że tamci na NK dowartościowują się za pomocą trzydziestu fotek pod palmami, a wy same w takim samym stopniu jaracie się tym, że jesteście od kogoś lepsze, bo macie jedną fotke, albo tylko fikcyjne konto do podglądania znajomych. (No, nie mówcie, że nie macie konta, bo niby skąd ta wiedza o tym, co ludzie tam zamieszczają:-P)

Gość 123 baba jaga patrzy
up up

Gość nikt się
nie dopisze,a myslalam ze bedziemy jezdzic po Nk bo to takie modne

ja proponuję wklejać tu foty takich odmóżdzeńców z nk.:classic_cool: kiedyś też chciałam to nagłośnić może któryś czubek by to zauważył i sie opamiętał ale nie miałam w nikim poparcia i się temat urwał...:(

Gość olol
Żałosna jest rozmowa przez komentarze np Ola Skwarek siemasz co słychać Wiola depowska wszystko w porządku i tak przez 39 stron

Gość Emigrantka_DE
wydaje mi sie ,ze komenatrze na NK kazdy moze sobie pisac jakie chce ,...ja pisze bardzo malo bo bez sensu jest pisac cos co juz 20 innych napisalo ,...a wracajac do tematu dodawania fotek typu "stan majatkowy" ,czyli czego sie dorobilismy...samochod,dom,wczasy 4 x w roku -to nie uwazam to za nic madrego ,nie wiem czy slyszeliscie o przypadku w ktorym to kobieta w galerii no i komentarzach przedstawila swoj majatek ...pare dni pozniej porwano jej corke i zazadano okupu ,a tak naprawde nie miala kasy ,bo facet zapierniczal w holandii zeby splacic kredyty za dobrobyt w jakim zyja :) ,porywaczem okazal sie kolega z klasy pani o ktorej mowa :/ czasami warto przemyslec to co sie pisze i pokazuje pozdrawiam

Gość fajniejest
Witam. Jak już tak podajecie adresy jakiś głupich pustaków, to pomóżcie przy tworzeniu bloga ANTY PUSTAKOWEGO :) Jeśli chcecie o co dokładnie kaman, wejdźcie na www.fajniejest.bloblo.pl :)

ktos juz wspominal o czyms takim: moja znajoma w rubryce miejscowosc podala podala oprocz faktycznego miejsca zamieszkania krakow, poniewaz tam bywala az raz w miesiacu na jakims kursie

Gość popro2
I po co tak zrobila? Nie rozumiem tego Polecam www.wpadki.eu :)

Gość mi to ogolnie dynda
ale z drugiej strony to co Wam do tego kto co pisze ;) To ze ktos jest brzydki to co z tego? To cale zycie ma sluchac ze jest paskudny? Poza tym rozne sa gusta...

Gość ukhbjbnnmjkj
Wiecie ale to jeszcze nic ,najbardziej zajefajne jest jak ktos mnie zaprasza do grona swoich znajomych a pozniej na ulicy cie mija i udaje ze cie nie zna, mialam tak już ze dwa razy fakt ze troche czasu minelo odkad skończyłam szkole ale bez przesady, mialam taki przypadek kolega z klasy zaprosil mnie do swoich znajomych a pozniej na ulicy jak się udawal ze mnie nie zna , nie musze dodawac ze już nie jest moim znajomych usunęłam go . I co z tego ze się ma w znajomych z 700 osob jak tak naprawde przyjaciol kilku albo wcale