Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malunia8937

skłamałam ,ze nie jestem juz dziewica

Polecane posty

Gość Nastolatka___
ale niekóre dziewczyna strasznie sięspinają w obawie przed bólem, a jak jest dobry poślizg to nawet w sytuacji to nie boli ;)

Gość malunia8937
up up

Gość sandrusia.13
Ej dziewczyny niewiem co mam robic..mam do was pytanie.!..Ej jak sie pójdzie do ginekologa to on moze powiedziec ze jusz sie nie jest dziewica.?..Słuchajcie tzn ja jeszcze niewiem czy niejestem dziewica..wlasnie dlatego sie pytam i sie strasznie boje.!..Prosze pomózcie.!

Gość sandrusia.13
I chce bardzo zebyscie mi pomogly..tylko niewiem wlasnie czy mam sie wybrac do ginekologa..ej dziewczyny mam jeszcze pytanko.!..Mam kolezanke która jak byla w 2 lub 3 class to on tom robila z chlopakiem tzn nie miala Okresu i ona wlasnie niewie czy jest dziewica czy niejest..ej pomozecie.?

Gość sandrusia.13
Tzn tak niedokladnie to robila i niewie czy jest dziewica czy nie.!

Gość RunawayJodie
Nie sądzę, żeby przywiązywał do tego taką wagę aby robić tobie jakieś wyrzuty. W ogóle nie powinnaś kłamać i się tłumaczyć przed nim. Też coś...To twoje ciało, twoja intymność. Powiedz mu teraz, po prostu. I niech się dzieje co chce, to nawet świetna okazja, aby sprawdzić jakim jest człowiekiem. Możesz być mile lub niemile zaskoczona jego reakcją i może się okazać, że nie wart jest, abyś przeżyła z nim swój pierwszy raz.Wyznaj mu, obserwuj reakcję i zdecyduj, czy jest wartościowym człowiekiem. Jeśli jest, to w życiu nie zrobi ci za to wyrzutów, a raczej właśnie doceni, że jesteś dziewicą i że tak ważną rzecz dla ciebie chcesz zrobić właśnie z nim. Pamiętajcie dziewczyny - nasze ciało to nasza sprawa. Nie dajcie się wmanewrować w jakieś wyrzuty sumienia itd.

Gość mnie chyba dziewczyna oklamuje
ja np byl bym bardziej zachwycony dziewica wsumie to bym skakal z radosci bo mam dziewczyne ktura nie stracila zemna dziewictwa i kiedys mi muwila ze starcila jak miala 15 a teraz muwi ze 16 i ze sie kochala z jednym chlopakiem a pytalem sie czy doszla kiedys do orgazmu powiedziala ze tak a jak sie zapytalem po jakims czasie ile razu ja ten chlopak doprowadzil to powiedziala ze jej nie doprowadzil a jak sie z nia pierwszy raz kochalem to miala bardzo duza dziure czasami mi sie zdaje ze robila to z bambusem tez bo mieszkamy w angli i kiedys podobno byla z muzynem a raz pojechala z nim i jak wysiadla to zygala moze mu robila loda a mi nie chce zrobic czasami mi sie zdaje ze ma uraz do lodow ale kocham ja naprawde wiem ze jak bym jej nie kochal i bym myslal cos takiego to bym ja zucil bo bym sie brzydzil i powiedz mu ze jestes dziewica to was razem wzmocnij bo zobaczy ze potrafisz mu powiedziec prawde np jak by mi moja dziewczyna powiedziala ze sie kochala jeszcze z kims innym to bym tak bardzo o tym nie myslal a to naprawde boli chlopaka

Gość ja tez tak zrobilam
...bo on byl duzo starszy i wiedzialam ze mial mnie za doswiadczona. I wiecie co? Nawet sie nie zorientowal ze pozbawil mnie cnoty mimo ze krwi bylo sporo. Wcisnelam mu ze akurat mialam okres i jakos przeszlo :)

Gość 766
do autorki: powiedz że nie wiesz czy jesteś :D Mów jak było i nie kituj. Zaakceptuje - dobrze, nie zaakceptuje - jego problem, nie był dla ciebie.

Gość prawiczek i kropka
dla mnie dziewczyna, ktora piescila sie nago nie jest 100% dziewica

Gość znowu ten osioł
:D

Gość prawiczek i kropka
zaden tam osiol tylko logicznie w stosundku do swojej sytuacji myslacy facet :D

Gość cdfdsfdsf
ja też skłamałam i nie wyobrażam sobie, zebym musiała to jakoś odkręcić.. nie wiem, może sama się rozdziewiczę ;/

Gość onaaaa18
czesc wszystkim. ja zrobilam to po raz pierwszy jak mialam 15 lat.. ;/ tylko moj partner mial wtedy 17 chyba i byl prawiczkiem blee.. ;/ i wtedy nic mnie nie bolalo, nie mialam zadnej krwi.. normalnie nic zero.. w ogole ten sex z nim byl okropny jak sobie teraz pomysle ;/ pozniej myslalam ze on poprostu mi nie przebil tej blony i ze zrobi to nastepny.. jakis lepszy czy cos ;D od tego czasu mialam wielu kochankow i nic.. nigdy nie mialam krwi! ani troszke! czy to znaczy ze nikt nigdy mi tej blony nie przebil i nadal ja mam?? nierozumiem ;/

Bez przesady mieć na pewno jej nie masz:) Albo była tak cienka i krwawienie niezauważalne,że niezauważyłaś albo urodziłas się bez błony niektóre dziewczyny tak mają lub przebiłaś ją sobie sama np podczas okresu tamponem i nie rozróżniłaś przecież krwi z błony od miesięcznej.:)