Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to sem jaaa

nie moge sie doczekac testu!!!

Polecane posty

Gość to sem jaaa

za 6 dni bede robila test ale nie moge wytrzymac denerwuje sie,mysle o tym czy wyjdzie upragniona ciaza? czy bede zawiedziona:( jeszcze ktos czeka na tescik? poczekajmy razem!

Gość milos 13
ja czekam ale u mnie to bedzie ze 2 tygodnie,szkoda ze tak dlugo..... ale nie przyspiesze czasu:)

Gość tomasina
Ja testuje za dwa dni bo w środe mam termin na @ tzn od środy do piatku wiem kiedy miałam owu bo mierze tempke ale nie wiem ile dni od tego czy 14 czy 16 mam mieć. Dziś rano mierzyłam tempke i miałam 37 ale raczej nie mam żadnych objawów na ciąże tylko troche jajniki bolą lae tylko troche :(

Gość tomasina
a wy macie jakieś objawy??

hej:) Ja czekam i czekam na okres a jego niewidac... urdziłam pół roku temu .. i okresu nadal brak.. wiem ze to czasami normalne przy karmieniu piersią ale mieliśmy kilka wpadek.. z meżem i sma niewiem... testuje się chyba w sobote.

ja mam termin @ na sobotę ale nie bedę robić testu bo jakos nie sądzę żeby się udało.... zero objawów i przeczuć kompletnie nic nie czuję ani brzucha ani piersi, choc w poprzednich miesiacach czasem czułam czasem nie i i tak nic nie wychodziło więc sama nie wiem....

Aga no łasnie może to wielka cisza przed radościa??? moja koleżanka tak miał... dopiero dy @ się niepojawiła to zrobiła test i były 2 kreski:)

Gość tomasina
a ja biore od dwóch miesiecy sarfazin i przez to podczas miesiączki nie bolą mnie ani piersi ani brzuch dlatego teraz może też mnie nie boli juz sama nie wiem :( Zobaczymy jaka wyjdzie mi jutro temperatura

Gość no i co ....
wszyscy gdzieś pouciekali??

Gość gwiadek105
hej ja też robie test za 6 dni:)od kilku dni mam temp.37 i bolą mnie piersi od tygodnia ...niemoge sie doczekac:/umieram z ciekawości

Gość tomasina
ja mam tempke 37,1-37,0 ale tak pozatym to bardzo nic mnie nie boli piersi prawie wogóle nawet jak na @ ale to może przez te witaminy salfazin niewiem ale zobaczymy byle tylko nie przyszła @

Gość misio82
Hej. Ja zrobię test za dwa dni. A objawy są. tylko nie wiem czy ze wskazaniem na ciąże czy na @. Ból jajników, mdłości w dzień, zawroty głowy, i ból piersi. Co myślicie może jutro zrobić?

Gość tomasina
ja też się zastanawiałam i pomyslałam że jeśli jutro dalej będe miała wysoką tempke to zrobie test ale już nie zdąze do sklepu więć odpada i pozostało mi czekać do środy zobaczymy. Jestem troche senna wczoraj musiałam się położyć dzisaj też ale nie usnęłam

Gość ----Tomasina
Tomasina a po co bierzesz Salfazin? To są witaminy dla mężczyzn?

Gość tomasina
nie prawda salfazin biore z powodu witamin i cynku bo jest bardzo dobry na cere i na paznokcie. Owszem jest bardzo dobre dla facetów ale nie jest na nich napisane tylko dla facetów

Gość tomasina
Dziś rano miałam o jedna kreske wyżej czyli 37,1 a wczoraj wieczorem bolały mnie jajniki jesli ta @ nie nadejdzi ejutro robie test

Gość misio82
Ja chyba dostanę @. Kurczę oby nie. Piersi cały czas mnie bolą. Ale wczoraj coś mnie podbrzusze bolało

Gość taka jakas see
jeszcze 5 dni nerwy dalej sa tak bardzo chce 2 kreseczek:P

Gość magda sie do was dolacza
I ja czekam na zrobienie testu :-) Kurcze, jeszcze do wczoraj sie troche ludzilam, ze moze sie wreszcie udalo, bo normalnie zawsze przed okresem kilka dni (nawet tydzien) strasznie bola mnie cycki, a tu ostatnio nic. Do tego juz 2 tygodnie czyli tak od owulki pobolewa mnie podbrzusze...Jutro mam dostac okres i juz wczoraj kupilam sobie test zeby zrobic w piatek, ale w tej chwili jestem juz w 99% pewna, ze nie jestesm w ciazy...:-( Brzuch boli mnie bardziej, cycki tez troche zaczynaja i zauwazylam jakies malenkie rozowe plamienie dzis, wiec swietnie rozpoznaje poczatki okresu...:-( takze test poczeka moze do nastepnego miesiaca, ale i jeszcze dluzej...

Gość tomasina
ciebie bynajmniej coś boli mnie tylko wczoraj jajniki i tak pozatym nic a powinnam mieć jakieś objawy nie?? na ciąże to są też takie objawy jak na @ a ja nie mam nic nawet cycki

Wiesz co, wolalabym zeby mnie nie bolalo, bo ten bol to jest normalnie bol na okres, teraz juz to czuje na 100%...jestem tak rozczarowana, ze chce mi sie wyc...Najgorsze jak gupie babsko (ja sama oczywiscie) na cos sie nastawi w tej swojej nawiedzonej glowie nie majac pewnosc i pozniej takie rozczarowanie...:(

Gość tomasina
oj nie tylko ty tak masz :(

Boze...Glupie babsko, a nie gupie...z tego wszystkiego taki blad...

Gość taka jakas see
magda nie martw sie wiekszosc z nas tak ma! ja sobie wkrecam ciagle jakiej objawy a potem siadam i mowie sobie "przestan głupia ty sie tak krecac" no nic zobaczymy w niedziele trzymam za was kciuki

witam ja dzis mam zamiar zrobic test dizs 34 dizen cyklu, też sie boje, rano juz myslalam ze dostane okres bo mnei brzuch bolał a potem wpszsytko rpzeszło klika dni temu tez mnie brzuch bolał czy jajniki no zobaczymy popołudniu

ostatnio mi czesto niedobrze było ale pewnei tez sie wkrecam od stycznia próbujemy i nic z tym ze ja w grudniu odstawiłam tabsy i moze jescze mi sie cykl nie wyregulował chociaz lekarz pwoeidzial ze jest wszystko w porządku

Gość taka jakas see
Tulipanek lepiej test zrob jutro z rana bo popoludniu moze byc niewiarygodny.

:) ja też czekam na teścik ale będę robiła dopiero ok 20go maja:( cała wieczność:(😭 ;)

no tak sie zastanawiam chociaz na nich pisze ze o kazdej porze dnia a ja juz jestem po terminie@ wiec poweinno wyjsc wiarygodne nie wiem czy dotrzymam do rana