Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to sem jaaa

nie moge sie doczekac testu!!!

Polecane posty

Gość magda sie do was dolacza
Ech dziewczynki mowie wam, ja to w ogole mam jakies schizy. Juz widze u siebie takie objawy ciazowe jak: czeste sikanie, powiekszenie piersi, wzmozony apetyt, powiekszony troche brzuch, skurcze macicy...:) taki psycholek ze mnie :)" No ciekawe jak z tym okresem bedzie. Jak sie nie pojawi do piatku rana to sie testuje, ale cos mi instynkt mowi, ze pojawi sie jutro z ranca jak nic...:S

ale to tak jest zawsze ze sie widzi wszytkie objawy mi tez niedobrze odbija mi sie, a wczoraj widzialam ze mam brodawki ciemniejsze, a gdybym byla w ciazy to przeciez to dopiero piersze tygodnie to obajwow takich nawet jeszce nie ma

Gość taka jakas see
ej dziewczynki mnie sutki bolaly zaraz 2 dni po stosunku przez 6 dni to juz sobie wkrecilam,ze napewno zaszlam w niedziel przestaly bolec i jestem złej mysli:( nie moge sie doczekac tego tesku nie chce dostac@ bede zawiedziona:(

Gość tomasina
wy bynajmniej widzicie jakies objawy a ja :( mnie tylko bolą jajniki od czasu do czasu. Tulipanek zrób test zmiana koloru brodawek tez podobno wystepuje na samym poczatku. Praktycznie u każdej kobiety może być inaczej nie??

Ja też dołączam do czekających. Ale ja dopiero, jak aguś bedę test robiła dopiero 20 maja... szmat czasu :( Też bardzo już czekam, ciąża to już prawie moja obsesja, staram się już rok, od pół roku jestem na lekach, ale dopiero w tym miesiącu wzięłam Pregnyl, więc mam nadzieję...

No wlasnie :) U mnie to samo. NAwet gdybym byla w ciazy to wedlugo obliczen (liczac od pierwszego dnia ostatniej miesiaczki) dzis bylabym rowne 4 tygodnie w ciazy, wiec to o wiele za wczesnie na jakiekolwiek objawy, bo nawet nie jestem jeszcze po terminie... Eh dziewczyny, mowie wam jakbym chciala...

no teraz sie zastanawiam czy zrobic weiczorem czy jednak rano, skoro pisze ze sa czułe i mozna o kazdej porze robic dzis co jakis czas mnie brzuch zaboli, bola mnei tez plecy ale to tak jak na okres, pewnei dostane i nic z tego nei bedzie

A jeszcze wam powiem, ze moja kuzynka urodzila w zeszlym roku we wrzesniu i mowi, ze bardzo szybko wiedziala, ze jest w ciazy, bo zmienily jej sie piersi. Nie bolal ja brzuch ani nic (ale ona w ogole ma bezbolesne miesiaczki), ale mowi, ze jeszcze przed terminem @ sutki jej sie powiekszyly i byly jak takie 2 talerze ( :D jej slowa), a nie male pypcie i po tym poznala.

Gość taka jakas see
lepiej z rana nie bedzie złudzien magda test mozna robic juz po 10-12 dniach od zaplodnienia chociaz nie zawsze pokazuja 2 kreski choc mozna byc w ciazy najlepiej zrobic bete hcg ale ja zrobie jak zobacze dwie kreski na tescie(moga byc niewirazne ale musza byc) :) tez sie tak denerwujecie, niecierpliwicie?

Gość tomasina
tulipanek twoja decyzja ale jak jesteś po terminie to powinien czy wyjść o każdej porze

no kurcze ja takie ciemniejsze jakbym miala i wieksze ale teraz mysle czy to nie od solarium bo byłam 3 razy a własnie dizewczyny jak to jest z solarium ? mozna chodzic? bo nawet w solarium pisze ze pod kontrola lekarza mozna ja chodziłam bo nie wiedzialam czy zaszłam czy nie

Gość tomasina
ja tez chce zrobić bete dopiero jak zobacze dwie kreski na teście

mi lekarz poweidzial ze jak mi sie 2 tygodnie spożni @ to mam przyjsc, moge wczesniej test zrobic ale do niego dopiero po 2 tygodniach

Gość taka jakas see
ja tak samo tomasina

Gość tomasina
bo nie ma co przychodzic wczesniej bo nie u wszystkich idzie wykryć wczesna ciążę no chyba żę jest jakieś plamienie to trzeba gnać do gina

Gość taka jakas see
na solarium lepiej ni chodz puki nie bedzieszpewna na 100%,ze jestes wiem,ze antycellulitow nie mozna ja dopuki nie widze 2 kresek zyje jak zylam wczesniej

no a ten test beta to mozna samemu zrobic czy musi byc skerowanie od lekarza? jak z tym jest? i ile sie płaci za to jesli nie ma skierowania

Gość tomasina
ja słyszałam żę koło 30 zł ale podobno w kazdym mieście jest inaczej ceny się różnia albo to zależy od przychodni??

Gość taka jakas see
bet chyba cos ok 20 zł zalezy gdzie robisz bo roznie bywa mozna isc samemu bez skierownia nie powiem ci czy lekarz zleca takie badanie

Gość taka jakas see
tulipanek ile ci sie okres spoznia?

no dzis 34 dzien cylku ale w grudniu odtsawiłam tabsy i moze sie nie uregulowało jeszcze od stycznia prubujemy i nie wychodzi

Gość tomasina
tulipanek a masz regularne cykle i 28 dni ??

no jak brałam tabsy to mialam co do dnia a od stycznia to roznie 32 dni 33 dzis 34 moze by jednak jeszce poczekac? sama nie wiem

Gość tomasina
to ja bym robiła jutro rano test Zreszta ja jeśli do mnie nie przyjdzie to jutro robie test to bedziemy testować razem??

Gość taka jakas see
poczekajcie na mnie do niedzieli!!! 🌻

Ja mam dostac jutro, wiec tak sobie mysle, ze jak nie dostane to sie przetestuje w piatek albo wlasnie poczekam jeszcze do niedzieli.

Gość taka jakas see
magda poczekaj ze mna:P

Wiesz co, postaram sie, ale jak mi @ nie przyjdzie to nie wiem czy bede miala na tyle cierpliwosci :D

Gość taka jakas see
moze zrobimy mini tabelkie kiedy ktora ma sie testowac i co wyszlo?