Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to sem jaaa

nie moge sie doczekac testu!!!

Polecane posty

Gość taka jakas see
ciocia słuchaj na poczatku staran to napewno sa nerwy i stres przezd testem w miare czasu nabiera sie cierpliwoscia prawda?

Gość taka jakas see
NICK...........DZIEŃ TESTU...WYNIK TESTU.....MIEJSCOWOSC tulipanek...........06.05........ujemny.............małopolska tomasina...........07.05...............................Katowice magda..............09.05.................................... kati31..............9.05..................................... taka jakas.........11.05...............................pomorskie moge sie...........13/14.05................................ a.g.u.ś.............20.05................................podkarpacie

Gość ciocia klocia890
take see nie od poczatku trza se odpuscic i wrzucic na luz wtedy powodzenie gwarantowane,a im wiecej myslisz tym bardziej skazujesz sie na niepowodzenie zalecany wyjazd luz a wtedy zaciazysz:)

Gość taka jakas see
teraz to juz pozostalo czekac do niedzieli no moze soboty jak nie wytrzymam ale to bedzie w tedy 12dc

Gość taka jakas see
tzn nie 12dc tylko 12 dzien od stosunku

Gość ja tez czekam
ja tez czekam jeszcze tylko 4 dni i bede robila test:) chyba ze do tego czasu przyjdzie @, mam nadzieje jednak ze jej nie bedzie

Gość taka jakas see
ja mam stresa moze zrobie testa w sobote?

Gość chyba jestem
Witajcie, mi się @ spóźnia od 6 dni, a zawsze miałam regularny, poza tym dziwnie się jakośczuję. Test zrobię w sobotę. Kochałam się z mężem na początku dni płodnych więc może się udało. Zobaczymy jaki będzie wynik. Pozdrawiam was dziewuszki

NICK...........DZIEŃ TESTU...WYNIK TESTU.....MIEJSCOWOSC tulipanek...........06.05........ujemny.............mało polska tomasina...........07.05...............................K atowice magda..............09.05................................ .... kati31..............9.05................................ ..... taka jakas.........11.05...............................pomorskie< br /> moge sie...........13/14.05................................ a.g.u.ś.............20.05............................... .podkarpacie kogi.................19.05................................lubelskie

Gość moge sie przylaczyc
jestescie kobietki?

Gość moge sie przylaczyc
agus z jakiego miasta jestes ja tez podkarpackie:)

tulipanku---:( 🌼 bardzo mi przykro!!ale może jeszcze nie wszystko stracone! moge sie przylaczyc---:D ojj chyba nie ma nikogo na kafe z mojego miasta---przynajmniej się nie spotkałam;) a jestem z Przemyśla,a Ty??:) i kiedy robisz test??:)

ja testuje 12 maja i wierze ze bedzie pozytywny . trzymam kciuki za was

Gość teraz test
witajcie ja jutro robie test

jak wam sie tu nie podoba to spadac- nikt nie karze wam tu wchodzic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość magda sie do was przylacza
Nie ma sensu zwracac uwagi na takie frustratki, ktore na sile szukaja topikow zeby sie wyzyc. Zal mi takich dziewczyn, bo to takie typy, ktore na forum maja gebe wielka, bo nikt ich nie zna i nie widzi, a w rzeczywistosci szare wstydliwe myszy, ktore boja sie wyjsc poza wlasne 4 sciany i pozostaje im tylko internet. Tulipanku nie martw sie. Moze jednak za wczesnie zrobilas ten test? Moze trzeba powtorzyc jutro albo w piatek? A ja dzis czekam na okres i czuje niestety, ze sie pojawi. Od wczoraj mam plamienia. W sumie bardzo delikatne i male, ale jednak sa, a u mnie tak objawia sie poczatek okresu. Jedyne tylko co mnie dziwi to to, ze od wczoraj wieczora prawie w ogole nie boli mnie brzuch, ma zazwyczaj jest odwrotnie. No coz, zobaczymy:)

Gość taka jakas see
hej, witam ehh jeszcze troszke i wszystko jasne ktora sie dzis testuje? madzia mialas sie testowac i co? mowilam,ze plamienie zamiast okresu tez moze byc oznaka ciazy:) jestem dobrej mysli!

Gość taka jakas see
NICK...........DZIEŃ TESTU...WYNIK TESTU.....MIEJSCOWOSC tulipanek...........06.05........ujemny.............mało polska tomasina...........07.05................................Katowice magda..............09.05................................ .... kati31...............09.05................................ ..... taka jakas........11.05................................... olawd...............12.05................................. moge sie..........13/14.05................................ kogi.................19.05.............................. ..lubelskie a.g.u.ś.............20.05............................... .podkarpacie ustawiłam wg dni testowania zeby wiedziec kto kolejny dzis miala sie testowac tomasia odezwij sie jak tam wyszlo?

ja bede jeszce raz sie testowac w sobote rano kupilam test o nazwie Cara i tam pisało ze powinno sie z porannego moczu aj a robiłam o 17:00 i moze temu , nie wiem bo @ nadal nie ma dzis 35 dizen cylku wiec poweinna dawno dostac a gdzie tomasina?? ona dzis ma robic test ciekawa jestem jescze ktoras dzis??

Gość moge sie przylaczyc
jestecie dzierwczyny?

Gość moge sie przylaczyc
i jak przeczucia sie sprawily co do okresu?pojawil sie?

Gość tomasina
Cześć dziewczyny, no więc tak zrobiłam test i patrzałam jak się robił i pokazała się jedna kreska zrobiło mi się bardzo smutno ale za chwile spojrzałam jeszcze raz i patrzę druga krecha się robi. Na razie jeszcze się nie cieszę tak bardzo bo mam wątpliwości bo na teście pisze że ma pojawić się po trzech minutach a ja nie wiem ile minęło ale najwięcej to mogło być 4 lub 5 minut. Z rana przed pracą poszłam zrobić beta hcg i wyniki będą koło 17 chyba nie wytrzymam ale mam dzwonić wcześniej i się pytać. Wtedy z wynikami będę pewna

Gość tomasina
taka jakaś se -nie tomasia tylko tomasina :D hehe

Gość taka jakas see
tomasina brawo!!!! trzymam kciuki za bete! saj koniecznie znac:) mam nadzieje,ze bedzie dobra passa tulipanek mowilam ci ,ze lepiej rano robic etsta:P moze razem w sobote zrobimy cio:) magda ja tez jestem w robocie tyle,ze sie nudze:O

Gość tomasina
a i tempke mam dalej 37,1

Gość tomasina
ja też jestem w pracy ale nie zawsze będe miała czas cos napisać bo nie wiem nigdy co wyskoczy ale mam nadzije że jednak sobie z wami popisze :)

Gość moge sie przylaczyc
tomasina 3mam kciuki zeby okazalo sie ze to na pewno dzidzia:) przepraszam ze zapytam ile amsz lat?:)