Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to sem jaaa

nie moge sie doczekac testu!!!

Polecane posty

Gość tomasina
magda ja bym tyle nie wytrzymała :)

Gość taka jakas see
tomasia a moze chcesz ze mna poczekac?:Pumpre ze stresu zanim dotrwam niedzieli:P dopisz sie NICK.................DZIEŃ TESTU.............. tulipanek............07.05.............. magda sie do ....09.05............... taka jakas.........11.05...............

to ja mam robic jutro jednak?? hahaha a tu mnie kuzynka namawia ze dzis, ona robiła 4 dni po zapłodnieniu i wyszły 2 kreski i termin ma na czerwiec

Gość magda sie do was dolacza
Ja chyba tez nie wytrzymam, wiec dobrze, ze mi tu w tabelce dalyscie na piatek ;) p.s. zeby sie nie pojawila, zeby sie nie pojawila, zeby sie nie pojawila...:)

Gość taka jakas see
tulipanek wybacz jak robisz dzis to nieszkodzi ale daj koniecznie znac bede czekala na wynik! dziwne 4 dni po zaplodnieniu to jeszcze zarodek sie nie osiadl:P

Gość tomasina
NICK.................DZIEŃ TESTU.............. tulipanek............07.05.............. magda sie do ....09.05............... taka jakas.........11.05............... tomasina............07.05.........Katowice

Gość tomasina
dziewczyny dopiszcie sie skąd jesteście

Gość JEJE
jak czytam ten dzial,to flaki sie przewracaja.mozna oglupiec.same sobie problemy robicie.ja zaczelam starania( nie staranka) i od razu udalo sie.zrobilam 1 test-jedna kreska.zrobilam 2 test-jedna kreska.idac po 3 test wiedzialam ze to tylko formalnosc(mialam racje.bylam w ciazy-czyli ciaza za pierwszym podejsciem,tylko tez nie moglam doczekac sie testu i dlatego tyle razy robilam).po cholere sobie wmawiac objawy,po co mierzyc temperature(tempke :o ).a moze macie juz zachcianki(nie ma czegos takiego jak zachcianki w ciazy!!!!ogrki z lodami--blee żenujące :O ) wiem jedno,lubie czytac kafeterie,ale podejrzewam ze jak bede chciala miec drugie dziecko,to bedzie trudniej z zajsciem w ciaze,wlasnie przez kafeterie.nie przecze-jest tu kilka ciekawych i powaznych tematow.ale 90% z tego to zwykla paplanina.az smieszne:O no to sie wygadalam. Aha!!! i ZYCZE WAM TYCH DWóCH WYMARZONYCH KRESEK NA TESCIE :) CUDOWNE UCZUCIE!!POWODZENIA!!

Gość taka jakas see
NICK.............DZIEŃ TESTU..WYNIK TESTU.......MIEJSCOWOSC tulipanek...........06.05.................................. tomasina...........07.05.....................................Katowice magda..............09.05............... taka jakas.........11.05.....................................pomorskie

Jeje, wiem, ze masz racje, ale jak cie wkurza to tego nie czytaj, a nam jest razniej, bo sie rozumiemy i mozemy sie wygadac i krytyka z twojej lub innej strony nam nie jest tu potrzebna, wiec prosze cie zebys laskawie nie wciskala sie z krytyka na nasz topik, na ktorym my swietnie sie dogadujemy, bo psujesz atmosfere.

Gość taka jakas see
jeje byc moze masz racje, panikujemy i niecierpliwimy sie ale jest nam w kupie razniej szczescie innych podnosi nas na duchu jesli ty przed testem nie mialas takich uczuc to wybacz ale nie rozumiesz nas

Gość taka jakas see
NICK...........DZIEŃ TESTU...WYNIK TESTU.....MIEJSCOWOSC tulipanek...........06.05...................................małopolska tomasina...........07.05....................................Katowice magda..............09.05..................................... taka jakas.........11.05....................................pomorskie

Gość tomasina
nie zgadzam sie z tym że mierzenie tempki nie pomaga bo ja gdybym nie mierzyła to niewiedziałabym kiedy mam owu i ominełabym ten dzień więc mierzenie tmpki pomaga to jest moje zdanie

ej moze jeszcze wiek wpiszemy tam tylko ze ja to juz stara jestem to moze lepiej nie

Mozemy wpisac i ja tez do najmlodszych staraczek nie naleze :) Mam 28 , a wlasciwie juz prawie 29 (skoncze we wrzesniu)

Gość moge sie przylaczyc
hej dziewczyny ja moze nie tyleczekam na test co na okres hehe a jak trzeba to na test tez poczekam

Na okres tez moze byc, bo t o w sumie na jedno wychodzi ;)

Gość taka jakas see
zreszta jak duzo ludzi tak duzo zdan na ten temat! nikt nie bedzie mi mowil jak mam sie wyrazac jak bede chciala to bede miala STARANKA i mierzyla TEMPKE i bede miala DZIDZIUNIA moja sprawa 😠

Gość moge sie przylaczyc
hehe no wsumie

Gość moge sie przylaczyc
taka jakas see- co sie tak zdenerwowalas?

Gość taka jakas see
moge sie przylaczyc-jasne,ze mozesz a wkurzyla mnie ta baba co mi tu bedzie gadala:P a ty kiedy czekasz na okres?

Gość moge sie przylaczyc
ja tak za jakies 7 dni ale mam podstawy zeby sie martwic

Gość taka jakas see
rozumiem :) czyli testujesz sie 13.05?

Gość moge sie przylaczyc
13 moze 14 poczekam z jeden moze dwa dni jak nie to bedzie ciezko hehe. ile masz lat?

Gość tomasina
dziewczyny ja mam we wrzesniu 28 lat :)

Gość moge sie przylaczyc
jak dla mnie to najwyzsza pora na dzieciatko hehe

Gość taka jakas see
NICK...........DZIEŃ TESTU...WYNIK TESTU.....MIEJSCOWOSC tulipanek...........06.05...................................małopolska tomasina...........07.05....................................Katowice magda..............09.05..................................... taka jakas.........11.05....................................pomorskie moge sie...........13/14.05................................ ja mam 23:) a ty?

Gość moge sie przylaczyc
ja 20 wiec troche za mloda jestem