Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to sem jaaa

nie moge sie doczekac testu!!!

Polecane posty

i jeszcze nie testowalas???? ja bym nie wytrzymala!!

ja też bym nie wytrzymała o 16 będe dzwonić czy są już wyniki jeśli nie bedzie to do 17:00 musze czekać

Gość taka jakas see
to napiszcie jakie wyniki

Gość heeejko_bacha
dzis mam 28 dzien cyklu (ostatnie mialam 27, 28, 30.dniowe) maz troszke przeciagnal nasza zabawe i co prawda poczulam takie "pulsowanie" jego we mnie prze chwile i ... nie zdazyl wyciagnac, troszke tego we mnie zostalo, to byl 14 dzien cyklu. Czy duza jest szansa na ciaze? Czy juz moge zrobic test?

brzuch moze bolec np z powodu powiekszajacej sie macicy lub jak sie jest w ciazy to w tym czasie co normalnie dostaje sie @ pobolewa brzuszek a i ja testy robilam zawsze okolo 2dni przed @

Gość obserwująca..........
Dziewczyny, nie chcę się wcinać, ale obserwuję ten topik od początku (nie wiem dlaczego, mam małe dziecko i na razie nie planuję drugiego...) i aż z przejęcia przebieram nogami. Tak się wspieracie że aż się fajnie czyta. Życzę Wam wszystkim dwóch pięknych, tłustych krech na testach i zdrowych maluchów :-) Bądźcie dobrej myśli! A jak się uda teraz, uda się następnym razem! ❤️

heeejko_bacha----mozesz zrobic bo sznse masz duze

Gość heeejko_bacha
dzieki :) obserwujaca- ja tez czytam ten topic od poczatku i trzymam kciuki za kazda z was :)

obserwująca..........----to mile z twojej strony , ja nawet jak sie nie staralam to jak ktoras robila albo miala zrobic test to mi sie po nocach snilo z przejecia . duza 👄 dla ciebie

Gość POMARANCZOWKA ***
Czesc dziewczynki ..jestem troche zmartwiona....zrobilam test 2 dni temu ..wyszlo ze jestem w ciazy...dzisiaj jest 31...dzien cyklu...po poludniu...widzialam krew....ale to nie byla czysta..krew...kolor ciemny czerwony i zauwazylam to w toalecie jak zrobilam siusiu....a dodam ze mniej wiecej co 15..albo co pol godziny jestem w toalecie....przerazilaam sie troche...i po tym jak to zobaczylam ....znowu zrobilam test...i znowu wyszlo ze jestem w ciazy....wiec nie rozumiem...skad ta krew...a moze to nie krew... prosze o pomoc bardzo prosze

Gość obserwująca..........
to jeszcze ja... Chciałam napisać, że kilka dni po terminie planowanej miesiączki dostałam plamienia - lekarz mi powiedział, że to normalne. Nie wpłynęło to w żadnym stopniu na ciążę i urodziłam zdrowego malucha :-) Dziewczyny, trzymam za Was kciuki z całej siły :-)

Wiem dziewczynki, ze bol brzucha i plamienia moga byc, ale ja znam swoje cialo i juz teraz wiem, ze @ za pasem...Troche sie zdolowalam, bo jak wczoraj popoludniu przestal mnie bolec brzuch i dzis caly dzien tez nic nie czulam to nadzieja urosla, a tak juz prawie wszystko stracone...No nic, pozostao mi poczekac az tak cholerna @ sie rozkreci, skonczy i probowac od nowa... Wiec ja testuje sie za miesiac, a nie w piatek :)

Gość taka jakas see
dzis zaczely mnie povolewac piersi przed @ ja chce juz sobote! niech moja meka sie wreszcie skonczy a temat wyjasni bo skrejzolkuje:P

Gość milos 13
Ja nie moge sie doczekac testowania za ok 14 dni, bo to moj pierwszy miesiac prob po polrocznej przerwie zwiazanej z poronieniem. Trzymajcie kciuki, bardzo mi to potrzebne:)

Gość taka jakas see
milos bedziemy sie wspirac nawzajem;) a w pierwsza ciaze za ktorym razem zaszlas?

Gość milos 13
U mnie nieciekawa historia, staralam sie ponad 2 lata, ale na poczatku z zalozeniem "jak bedzie to bedzie" a potem jak nie bylo.... to z pol roku na odliczaniu dni. Liczylam, ze jakos to bedzie (zawsze mialam nieregularne cykle), ale ciazy nie bylo i nie bylo. Teraz zyje wg "kalendarza", i co miesiac bede znow przezywac katusze. U mnie fakt stwierdzenia ciazy wiaze sie z natychmiastowym zwolnieniem lekarskim, bardzo to przezywam, bo boje sie straty pracy i lubie ja. Zobaczymy......

Gość taka jakas see
milos 2 lata to kupa czasu ja teraz panikuje a to dopiero 1 cykl:( naptrawde wspolczuje ale dziecko bedzie twoja nagroda zyciowa:)

Gość chyba jestem
Witajcie dziewczymy, u mnie @ jak nie było tak nie ma, czekam do soboty z testem. Tak się zastanwaiam jak to przekazać meżowi jak będę w ciąży. Macie może jakieś pomysły? Myślałam kupić jakieś małe buciki albo coś w tym stylu. Dzoiewczyny trzymam za nas kciuki żeby się udało

Gość taka jakas see
chyba jestenm ja bym kupila malunkie buciczki lub skarpetusie i wlozyla w nie tescior z dwoma krechami:) i kazdteczke"gratuluje tatusiu" :) ja tez w sobote jednak robie tesciora trzymam kciuki za was babeczki:)!!!

popieram pomysl z bucikami , albo romantyczny spacer lub kolacja... u mnie to moj ze mna chodzi test robic :-P

Gość taka jakas see
ja chce byc sama przy tescie bo jak nie wyjdzie to sobie poplakuniam w samotnosci:P

Witam Was dziewczyny, bardzo fajny ten topik i chciałabym do Was dołączyć. Jak co miesiąc czekam na dwie kreseczki. I chciałabym je w końcu zobaczyć , a potem widzieć rosnący brzuszek i przytulić maleństwo. Pozdrawiam

Gość chyba jestem
taka jakas see- pomysł ze skarpetkami mi się podoba :) ja też sama będę robić test, mój mąż jak narazie niczego nie podejrzewa będzie w ciężkim szoku jak się okaże, że jestem w ciąży :)

Hej dziewczynki! Kurcze, mowie wam dobija mnie to czekanie! @ jak nie bylo tak nie ma, uplawy sa tylko na papierze toalt., nawet na majtkach nie (sorki dziewczyny za tak obrazowy opis, ale powoli zaczynam chyba swirowac ;) ) , bol brzucha raz jest raz nie...i tak wisze w niepewnosci... Jak myslicie, zrobic jutro z samego rana test czy poczekac jeszcze? Ale macie super pomysly z tym jak powiedziec mezom o dzieciatkach :D Ja tak wlasnie wczoraj w lozku sie nad tym zastanawialam, a wlasciwie marzylam jakby to bylo :)

rob jutro koniecznie -trzymam kciuki

cześć dziewczyny w pierwszą ciążę zaszłam bez problemu w 3 mies.starań .natomiast od roku staramy się o rodzeństwo . dzisiaj jest 32 dzień w przeciągu paru dni zrobiłam 2 testy w dwóch drugie kreseczki wyszły bardzo słabo.mam nabrzmiałe bolące piersi ito narazie jedyny objaw ciąży. jutro idę do ginekologa i jestem pełna obaw. trzymajcie się wierzcie że się uda niepoddawajcie się i życzę wam wszystkim spełnienia w macierzyństwie.

Ola, ale ja mam rozne te cykle raz 29 dniowe, a raz 31 dniowe, a jak do jutra sie nie pojawi @ to bedzie to 31 dzien cyklu. Myslisz, ze nie za wczesnie? Kurcze, powiem wam jeszcze, ze boje sie robic test, bo boje sie rozczarowania. Wiem, ze to dopiero 2 miesiac staran, ale w zeszlym przezylam to strasznie, bo naprawde myslalam, ze zrobienie dzidziusia to takie hop-siup, a tu dooopa...I naprawde bylam tak potwornie rozczarowana, ze ryczalam... Labudka, jak kreska wychodzi slabo, to ciaza jest prawie na bank, takze bedzie dobrze i drugie twoje cudenko na pewno juz w drodze:)