Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniiaa9922

czy męzczyzna ktory jest agresywny

Polecane posty

Gość Aniiaa9922

w stosunku do innych facetow moze byc tak samo agresywny w stosunku do kobiety?czy to nie zawsze idzie w parze? Od poł roku spotykam sie zpewnym facetem i juz 3 raz byłam swiadkiem jak przywalał innemy facetowi z piesciw twarz.O byle co o to ze ten sie wepchnał w kolejke na dyskoteke a o to że ten sie smiał z czegos a nie powinien,o to że sie patrzyła na mnie i na niego.Patrzyłam na te akcje probowałam go odciagnac ale beskutecznie i tak sobie mysle żebym ja kiedyś nie była na mieiscu takiego faceta:OOn jest silny trenuje umiesniony ale wystarczy byle pretekst by uzył sily co myslicie o tym?

Gość taaaaaaaaaaaaaakkk
widać że nie panuje nad emocjami.Jest niezrownowazony emocjonalnie.Jak go "wkurzysz"może się nie zastanawiac że jesteś kobietą tylko proóbwać rozładować swoje frustracje i napiecie

a ja tak trochę z innej strony, ale ważne jest ;) - pierwsza podstawowa zasada: jak facet się bije czy szarpie z innym facetem nigdy go nie odciągaj (czyli nie łap za ręce, barki, nie ciągnij do tyłu itp.), bo tylko mu zaszkodzisz, zablokujesz ruchy i nie będzie się mógł bronić. Reaguje się wczesniej, a jak już jest szarpanina, to po zawodach - babka nic nie pomoże, tylko osłabi ;) to tak na przyszłość :)

Gość no to niech uważa
żeby mu ktoś kiedyś nie przywalił kosą, tacy agresywni zawsze kończą marnie :D

to zależy czy jest tak \'wychowany\" że najlepiej między facetami sprawy załatwic \"po męsku\" czy poprostu jest rzeczywiście porywczy znam kolegę który z facetami leje się po mordzie jak umie- a z zoną żyje dobre parenaście lat i jest pod pantoflem- chyba że to tylko poza dla otoczenia

Gość Aniiaa9922
Wiem otym:)Ale to wgladało tak że to on bił te osoby były wtakim szoku że nawet nie miały odwagi oddać:O

Gość PAŻDZIOCH 987654
Czyli widac, że to chojrak, który lubi byc w centrum zainteresowania a tym samym lubi gdy zwraca się na niego uwagę. Lubi dominowac i pokazywac wszystkim, że jest górą i że niech nikt lepiej nie śmie mu nadskakiwac. Lepiej by było wybic mu tą "chojrakowośc" z głowy - najlepiej młotkiem

Gość Aniiaa9922
w sumie to ja nie wiem czy to porywczość nie potrafie zrozumiec tego jego zachowania.Ktos go wkurzy bez chwili wahania bez ostrzezenia nie bluzni nie mówi "zaraz ci wpierdole"tylko podchodzi i nagle wali:O

Gość hehhhahhhhe
element zaszkoczenia.No ale tak własnie sie robi:Dśmiac mi sie chce ztakich gnojków co to przez pół godziny krzyczą "masz wpierdol" a potem zbicia nici

Gość PAŻDZIOCH 987654
Tam miałbyc c_h_o_j_r_a_k a nie jakiś h_u_j_r_a_k, więc dziwię się czemu to słowo zostało ocenzurowane.

dla mnie to jest lekka przesada - owszem facet musi być stanowczy, zdecydowany w określonych sytuacjach, ale musi to iść w parze z rozsądkiem za przeproszeniem, jełop, który leje na oślep gdzie popadnie i przy kazdej okazji, to według mnie pomyłka, ale wiem, ze są kobiety, które coś takiego kręci

"pierwsza podstawowa zasada: jak facet się bije czy szarpie z innym facetem nigdy go nie odciągaj (czyli nie łap za ręce, barki, nie ciągnij do tyłu itp.), bo tylko mu zaszkodzisz, zablokujesz ruchy i nie będzie się mógł bronić. Reaguje się wczesniej," druga zasada - pobij w miedzyczasie kobiete przeciwnika :D

wybiera sobie jakichś cieniasów... zawsze nalezy byc przygotowanym na atak... ale gosc ma wyrazny problem z kontrolowaniem agresji i kiedys kiepsko skonczy... trafi na jakichs bandziorkow, albo mojego kumpla Zielonego :P:P i tak go poskładają ze skonczy jako kaleka

\"druga zasada - pobij w miedzyczasie kobiete przeciwnika\" fakt, na tym polu już kobieta może rozwinąć skrzydła i sie wykazać :D zapomniałam o drugiej, naczelnej zasadzie, ale komiczne zawsze niezawodny, pomyśli o wszytkim ;)

jest jeszcze trzecia zasada - jest facet z ktorym tamten sie bije jest atrakcyjniejszy, to nalezy pobic własnego i wrocic z tamtym :P

jesli przeciwnik się nam spodobał i chcemy, żeby to on wyrgał, to właśnie najlepiej jest wcielić w życie "histeryczną kobiecą troskę" i zacząć pomogać i odciągać własnego faceta, czyli wcielić w życie zasadę nr 1. A jesli się przy tym uskuteczni "kobiecy histeryczny pisk", po którym nasz facet nie będzie już wiedział czy się bronić czy nas ratować, to juz w ogóle efekt murowany - w ferworze dezorientacji dostanie zapewne taki cios, że już nie wstanie ;) komiczne masz jeszcze jakieś zasady w zanadrzu? ;) Jesli tak to poproszę (jak zawsze zresztą ) :D

pewnie, że mam :D zasada nr 5 - jesli bijącym sie z naszym facetem jest George Clooney, nalezy przypadkowym ciosem w okolice potylicy znokautować swojego mena a następnie rzucić na ziemie i krzyczeć, "gwałć mnie, tylko nie bij brutalu" :P o zasade nr 4 nie pytaj, bo jest identyczna, tylko dotyczy Brada Pitta :P

zasada nr 7 nie dotyczy aktorów... ale mowi o tym, że jesli myslicie o zostawieniu waszego bijącego sie faceta, podstawiacie mu sie delikatnie, a po ciosie mowicie, ze prawdziwy mezczyzna nie podnosi reki na kobiete :P i odchodzicie (wersja dla ambitnych - same prowokujecie bijatyke, po co liczyc na przypadek :P )

Gość niektore kobiety lubia
jak mezczyzna umie i lubi sie bic, tzn staje w ich obronie (dziwne, ze to zdarza sie tak czesto...) Ja nie lubie.

"a ja na Denzela Washingtona (która to zasada??? )" 63 - wszystkie wczesniejsze od 7 w gore dotyczą komicznego :P

Gość komiczne Ty sie nie musisz
wciaz kreowac na gwiazde forum ;) Od dawnia nia jestes :D

komiczne, od 7 do 63, tak??? Czyli mamy cię prowokować tak między Deepem a Washingtonem? (muszę uściślić ;) ) Ok, zanotowane :D