Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łapie mnie schiza

Boję się jutrzejszego angielskiego .....

Polecane posty

Gość łapie mnie schiza

Ze nic nie zrozumiem ani ze słuchania,ani z czytania,jedno nieznane słowo w zdaniu i na tym koniec,a przy pisaniu tekstu zapomnę kluczowego słowa :( Uczyłabym się,ale nawet nie ma czego

Pamiętaj jak będzie zadanie true i false, a nie zrozumiesz kompletnie niczego to zaznacz wszędzie true albo wszędzie false. ;) Połowa punktów gwarantowana. :D

wiesz co ja robilam przed moja matura? nauczyciel mi poradzil-mow do siebie po ang.jak o czyms myslisz to po ang.nie przejmuj sie tym co sobie o tobie inni pomysla. ale pamietaj zeby zawsze na glos. ja tak zrobilam i dostalam 5 teraz mowie plynnie po ang ale mieszkam juz tu 4 lata powodzenia

Gość bcveer
bedziesz mi robic loda to ci wytłumacze albo pojde za ciebie na sprawdzian

Gość łapie mnie schiza
Tak,podstawowy moja rada ale ja mam na myśli pisemny,ustny jakoś pójdzie....

Gość maturencja.
heh tez sie boje a uczyc sie zaczelam dzisiaj wiec sie nie ma co dziwić :P gówno jutro napisze...

Gość łapie mnie schiza
A czego się uczysz?Ja nawet nie wiem czego,w sumie zawsze dobrze mi szło na lekcjach,miałam 5 na koniec,ale kto wie na co się trafi....

Gość oj pamietam w zeszlym roku
jak pisalem maturke ... ze sluchu wszystko mialem zle ;/ nie potrfie sluchac ;/ za to czytanie + pisanie max ...

Gość maturencja.
ja tez ze słuchu odpadam :O zwlaszcze ze zawsze mowia z tym akcenetem ktory dla mnie brzmi jak zupelnie inny jezyk a nie angielski :O pewnie bedzie list oficjalny i zwroty sobie poworzylam jakich sie uzywa... bo dzien przed to wiecej sie chyba nie nauczymy:)

Gość maturencja.
a skąd ta pewnosc? :) tez mam nadzieje, ze jednak go nie bedzie ale kto ich tam wie