Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Żałoba po spermie.

Polecane posty

Gość łe jezooooo Haris
Twoje posty sa takie niespójne, raz piszesz że jesteś niewrażliwa, teraz, że wrażliwa, a biedna tępa retro się pogubiła! :D

"ale kazdy z nas chyba oblizał kiedyś zraniony palec?" Oczywiście Harris- moja krew jest słodka:D

no własnie - jest jakas taka obrzydliwie slodkawa :O a jak się zapatrujesz na minetę w czasie okresu? bo jesli tego nie lubisz, to musze Cie ostrzec, że jestes nadwrazliwa i rozmowa ze mną może byc dla Ciebie traumatyczna :p

Gość Ju...
Jako niezależny obserwator stwierdzam, że Haris nie dopuściła się agresji względem Retro. Niemniej, cos mi się zdaje, że niebawem to się stanie. Tylko kobiety potrafią w ten sposób rozmawiać. Niby wszystko O.K., a powietrze mocno naelektryzowane.

no dokładnie, pogubiłam się.. Haris przyszła i nasiała sprzeczności.....:) niepokorna:) niedobra Haris:)

Haris a co ja tutaj mam do lubienia?:D przeciez nie ja się w "tym" papram:D Generalnie jest to mało estetyczne, jeśli, to tylko z tamponem:D

Haris chciałabyś...:) Niestety, nie tym razem....:)

niemniej sex w czasie okresu uprawiałam, mało satysfakcjonujące dla mnie to było, nie przepadam za tego typu akcjami:D

wredny!!!! yupi!! gdzieżeś ty bywał , czarny baranie?????!!! Dawaj dziuba!:) Kurcze, musze chwilowo znikać...:) Wpadaj, wredoto , częsciej, szukałyśmy cię z polą..:) Ps: przedłużyłes sobie???

Gość Ju...
A co jest cacy?

Gość Ju...
Oral może i C, ale anal już nie No ale gdzie ta sperma? Po której stracie mężczyźni płaczą?

Gość Ju...
B miało być

wow! szkoda, że tego nie czytałam ... z realnymi znajomymi też tak szczegółowo rozmawiacie o spermie, połykach i innych detalach Waszej alkowy? :-) czy może omawiacie tutaj tychże znajomych jednostronne zwierzenia? ;-)

polciu - z facetami bardzo mało dyskutuje na intymne tamty... czesciej z kobietami... :P

Komiczne, mam nadzieję, że zdobytą w ten sposób wiedzę przekazujesz dalej bez odniesienia do autora z nazwiska ;-)

"wredny prowokator Sssseksssssss jesssssssssssssst przereklamowany, fuuuuuuuuuu!!!!" Wredny, zmiana taktyki? tym razem na niewinnego? ;-)

no cóz jak byłam jeszcze młodziutka miałam kolegę - i z nim szczegółowo omawialismy damski i męski swiat w tym sexualny- on mi odpowiadal na najbardziej bzdurne tematy- np czy jak facet sika to mu stoi a ja jemu:) nasza znajomość była bez najmniejszych podtekstów erotycznych ogólnie zawsze spotykam się z towarzystwem gdzie szczegoly sexualne nie są tematem tabu- tak naprawdę wystarczy że trafi sie jeden odważny by zacząć ;) jak chciałam poznaś srednią dł penisa kolegów z pracy- bez żadnych więcej podtekstów- to mierzyli i oni i koleżanki z prcy swoim mężom:) natomiast niekoniecznie lubię rozmawiać o sexie w sposób ordynarny

Gość Ju...
Popieram Ike. Lepiej być uświadomionym niż żyć w niewiedzy.:D Pogadać sobie można.... przeciez nie trzeba z kazdym wszystkiego sprawdzać. A wymiana doświadczeń często jest pożyteczna.