Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SSiSD

koledzy bawili się swoimi prąciami, zgłosić to władzom?

Polecane posty

Gość SSiSD

jestem uczniem gimnazjum, dobrze się uczę i chcę zostać lekarzem albo prawnikiem, w domu wpojono mi właściwe normy zachowań nie jestem lubiany w klasie, gdyż inni gimnazjaliści mało się uczą a wolą rozmawiać o seksie albo robią sobie żarty np: na temat jedzenia kupy przechodząc dziś korytarzem do sali gimnastycznej zauważyłem, że dwóch kolegów z mojej klasy siedzą na ławeczce i nawzajem obmacują swoje prącia i chichotali przy tym drzwi się lekko uchyliły i dletego ich widziałem... poszedłem zaraz dalej i teraz się zastanawiam: ich zachowanie może doprowadzić do homoseksualizmu, nawet jeśli staną się parą i będą sobie wierni to z ich związku nie będzie dzieci! serce mi podpowiada, że powinienem zgłosić to władzom szkoły ale obawiam się, że jak zgłoszę i się domyślą kto to, to będę jeszcze bardziej nielubiany w klasie co mi radzicie? :-o

Gość Jaś Śmietana
zostaw... to ich sprawa

Gość D.L.N.
z katechetką to wcale nie najgorszy pomysł ale jak baba jest niedelikatna i zrobi aferę na całą szkołę? lepiej nie... :-o

Gość lakiernik z Chartumu
a ja bym powiedział po prostu im samym - że robią z siebie pedziów i po co to wszystko? lepiej niech się zainteresują sromami koleżanek a nie swoimi niespecjalnie dużymi kabanami

Gość anetka_92
Skoro ich podglądałeś to sam masz skłonności homo, chociaż może jeszcze sam o tym nie wiesz.

Gość dsassasasasdda
anetka ale mu dojebalas :D

Gość SSiSD
dlaczego uważasz że mam pusty łeb? raczej Ty masz pusty, skoro wypowiadasz się tak chamsko! :-o

Gość masz objawy nacisku
spermy na mózg, najlepiej poonanizuj sie trochę w kiblu i się spuść, to ci pomoże, przetrwać ten trudne dni

Gość SSiSD
słusznie, dobrze podsumowałaś żałosny post "Laskacza wielkich kutasów" :-)

Gość stefan z uszczyk górnych
jestem kibicem-ultrasem zespołu Czuwaj Przemyśl i powiem Wam jedno: nie ma litości dla gejów-penisiarzy powinieneś powiedzieć o zajściu dyrektorowi, jako Polak i jako mężczyzna!

Gość ciekawa bardzo
kibole to może się niech nie wypowiadają :-o bo sami mają skłonności HOMO 😠

Gość babcia sraczka
DO stefan z uszczyk górnych "jako Polak i jako mężczyzna" Ale ci D U P I w pustym lbie napewno sam bys sie przylaczyl

Gość stefan z uszczyk górnych
babcia: ty się nie wtrącaj, pewnie jesteś lezba albo jakaś inna szczuka :-P