Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Luśka.

***Szukam prace, mam pytanie.. Pomozecie??****

Polecane posty

Obecnie koncze studai i chcialabymn poszukac juz czegos w zawodzie. Chce powysylac Cv do roznych firm, nawet do takich, w ktorych obecnie nie szukaja pracowników. Tylko jak sformulowac list motywacyjny? wystarczy ze na wstepie napisze ze bylabym zainteresowana praca w okreslonej firmie?

Gość llslslsslsl
Może naucz się najpierw polskiego. Szukam pracY.

wiem wiem, sorki literowka :) czekalam az ktos to napisze :)

Gość ale te cale
"sorki" to juz nie literowka chyba :P

Gość wiii
Wysyłaj gdzie się tylko da, i tak Cię nigdzie nie przyjmią.... Wiem bo sama jestem abslowentką Politechniki i mają mnie wszyscy głęboko w poważaniu bo nie mam doświadczenia... No chyba że masz znajomości to się nie fatyguj z wysyłaniem cv.... To taki mały optymistyczny akcent ;)

Gość przeciez napisała na początku
ja pierdole studentka od 7 bolesci a listu motywacynego nie potrafi napisac:o a nie słyszałas przypadkiem o czymś takim jak google.pl??

Wiii, ja tak samo - politechnika . niestety, znajomosci brak, doswiadczenia tez, jedynie praktyki wakacyjne. meczylam sie 5 lat, ludzac sie ze znajde prace w zawodzie, a okaze sie ze wyladuje na kasie w tesco ;/

przeciez napisała na początku - potrafie napisac, tylko prosze o rade. czy to tak dużo?

Gość to co konczylas
i w jakiej szkole nie ma znaczenia :) Liczy sie doswiadczenie ;) No ewentualnie jeszcze znajomosci :P A co to kasa w Tesco gryzie? Ja mam dr i tez robie na kasie :P

bo do niczego innego sie nie nadajesz:p

Gość wiii
No to Kochana jak kończysz budownictwo to gratuluje, jak co innego to szkoda gadać......

Gość wiii
No to też jest jeszcze nadzieja, nikła ale kiedyś widziałam takie ogłoszenie więc może coś z tego będzie :) Ale nie łudziła bym się zbytnio :o

a ja mam tylko srednie i pracuję w takiej firmie ze szczena by ci opadła:p mój chłopak liceum nie skończył nawet a zarazia 2 razy tyle co ja:p ty się uczyłaś głupot a ja pracowałam i zarabiałam:D

Ja yteraz tez zaluje ze wczensiej nie poszlam do pracy i np na studia zaoczne, a meczylam sie 5 lat dziennie i nic z tego nie bede miala... wiii- w ogole sie nie ludze, od 4 miesiecy przegladam ogloszenia i nie znalazlam ani jendgeo w zawodzie :(

Gość wiii
To ja znalazłam :D Złożyłam podanie nawet, cóż z tego jak mają długi okres możliwosci składania podań a wiem że na trzeci dzień od ukazania się ogłoszenia podań złożonych było już ok. 60..... Dodam żeby było ciekawiej że ogłoszenie było tylko w biurze karier naszej Politechniki...

Ty przynajmniej cos znalazlas :) ja nie pomyslalam o biurze karier, zaraz zajrze :)

Gość wiii
To poszukaj, biura karier mają czasami bardzo fajne ogłoszenia :)