Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
wwwatujest

🚩Seriale - strata czasu

Polecane posty

1 godzinę temu, yeya napisał:

Uciekam, na serial... : )

Papa : ) ja zaliczyłam bajkę W głowie się nie mieści. Tak na dobranoc : ) miłych snów 

• Like 1

Dzięki i wzajemnie, dobrej nocy : )

Na TVP2 można właśnie teraz obejrzeć pokaz mistrzów łyżwiarstwo figurowe... przypadkiem trafiłam : )

• Like 1

O dzięki, patrzę właśnie : ) 

Wyobraź sobie że przypadkiem kupiłam dzisiaj wężownice (sensevieria zaplatana) będąc w centrum handlowym, jakieś pojemniczki na wrzosy które zimują u mnie w domu. W planach mam jeszcze starca rowleya, krotona i zygokaktusa. 

• Like 1

20 minut temu, neone napisał:

O dzięki, patrzę właśnie : ) 

Wyobraź sobie że przypadkiem kupiłam dzisiaj wężownice (sensevieria zaplatana) będąc w centrum handlowym, jakieś pojemniczki na wrzosy które zimują u mnie w domu. W planach mam jeszcze starca rowleya, krotona i zygokaktusa. 

Ile oni wysiłku muszą włożyć w to by dojść tak wysoko... : )

Super, a jak zaplątana Ci się znudzi to po rozplatanie będziesz miała falistą... to też będzie dobrze wyglądało. Można kupić kij rozporowy i zamiast firan powiesić w oknie różne rośliny zwisające jak ten starzec... to też ładnie wygląda... podoba mi się jak ktoś coś takiego u siebie ma.

Pozostałe wybory też ciekawe, krotony są przeróżne... różnie ubarwione. Jutro pokażę Ci swojego. Ładne są też te duże z liśćmi jak fikus : ) 

Kończę bo oglądam .) dobrej nocy 

5 minut temu, yeya napisał:

Ile oni wysiłku muszą włożyć w to by dojść tak wysoko... : )

Super, a jak zaplątana Ci się znudzi to po rozplatanie będziesz miała falistą... to też będzie dobrze wyglądało. Można kupić kij rozporowy i zamiast firan powiesić w oknie różne rośliny zwisające jak ten starzec... to też ładnie wygląda... podoba mi się jak ktoś coś takiego u siebie ma.

Pozostałe wybory też ciekawe, krotony są przeróżne... różnie ubarwione. Jutro pokażę Ci swojego. Ładne są też te duże z liśćmi jak fikus : ) 

Kończę bo oglądam .) dobrej nocy 

Jasne, a tego nie da się odoglądnąć

: ) ładnie jeżdżą. Dobranoc ; ) 

Edytowano przez neone
  • Like 1

Dobrze się oglądało mimo słabej orientacji w tym kto teraz walczył o medale...

Mocno kibicowałam dawniej gdy Pluszczenko rywalizował z Jagudinem i kiedy jeździła ta para : ) 

Pa

• Like 1

Wytrzymałam wczoraj do końca pokazu srebrnych medalistów i poszłam spać : ( przypuszczam, że największy show dali później, ci złoci... 

Niestety z dawnych lat nie kojarzę nikogo chociaż w dzieciństwie ich oglądałam... Wczoraj podobali mi się najbardziej Ci co tańczyli do muzyki z Mortal Kombat i później jeszcze jedna para z taką wysoką blondynką - to podnoszenie kilkukrotne to było mistrzostwo świata. Czegoś takiego jeszcze nigdy nie widziałam... : ) jeszcze taka jedna, tańcząca do lady gagi (wokalistki nie lubię) przepiękne wygięcia robiła i utrzymywała się na łyżwach. 

Będę wieczorem : ) 

• Like 1

25 minut temu, neone napisał:

Wytrzymałam wczoraj do końca pokazu srebrnych medalistów i poszłam spać : ( przypuszczam, że największy show dali później, ci złoci... 

Niestety z dawnych lat nie kojarzę nikogo chociaż w dzieciństwie ich oglądałam... Wczoraj podobali mi się najbardziej Ci co tańczyli do muzyki z Mortal Kombat i później jeszcze jedna para z taką wysoką blondynką - to podnoszenie kilkukrotne to było mistrzostwo świata. Czegoś takiego jeszcze nigdy nie widziałam... : ) jeszcze taka jedna, tańcząca do lady gagi (wokalistki nie lubię) przepiękne wygięcia robiła i utrzymywała się na łyżwach. 

Będę wieczorem : ) 

To tak z pół godziny ominelas : ) skończyło się chyba o 22:30

Między złotem, srebrem i brązem w sumie nie ma różnicy... Jeśli chodzi o show : ) punktów za poprawność wykonania już nikt im nie liczy mogą trochę poszaleć... 

Oki : )

: ) Z wczorajszych pokazów mistrzów - około 1:20 to wygięcie

• Like 1

Nawet nie wiedziałam, że zdobyli złoto. Wzruszali już podczas zawodów : ) 

• Like 1

Dobra : ) podobnie jak ona, ale od 2022 Rosja jest wykluczona z zawodów... a mieli bardzo wielu dobrych sportowców zwłaszcza w tej dziedzinie.

• Like 1

Zajrzałam tylko na chwilę, miłego wieczoru : ) 

• Like 1

4 minuty temu, yeya napisał:

Zajrzałam tylko na chwilę, miłego wieczoru : ) 

Spokojnego wieczoru : ) 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować