Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AGNIECHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

MATURA-BYł PRZECIEK

Polecane posty

Gość matura to bzdura
*mial

Gość maturencja.
:D no i zaraz napisze list do CBA zeby tak zrobili. no bo co.. ja NIE POZWOLE na niesprawiedliwosc. hahahaha

Gość maturencja.
Tomecki- konfidentów też na Syberie

DO STARA MATURZYSTA POWIEDZ MI CO MAM ROBIć? Bo chyba ty edyna na tym forum rozumiesz moje zdenerwowanie?nigdy nie kablowałam,ale to juz szczyt?Tym bardziej ze te panienki zamiast móżgu maja miejsce po nim,takie są tempe.

To jest chamstwo i zawisc. Jak mozna byc tak pazernym na oceny? Nikt nigdy nie bedzie lubil takiej osoby, bedzie gnębiona tak jak u mnie w klasie:-) I tego zycze takim osobą.

Gość stara maturzystka
Ej no nie przesadzajcie...Zgłosić bym nie zgłosiła, ich sprawa, ale trzeba rzeczy nazywać po imieniu... Jest to świństwo i oszustwo i już, nie ważne czy ktoś wykorzystałby przecieki czy nie...

aha to było o tych laskach co miały gotowca,nie o was dziewczyny z forum

Gość ona maturzysta 2006
HMM ja Ci powiem tak olej to co cie interesuje ze ktos znal temat!!! To jest ich sprawa!!! Zaloze sie ze sama jakbys znala to bys sie nikomu nie przyznala!!!! Dziewczyno pomysl!!

Gość maturencja.
I ja mogę się dołączyć do życzeń :) chciałabym widzieć reakcje ludzi, którym byś to zgłosiła :D ''bo ja widziałam dwie zadowolone dziewczyny po egzaminie i one na pewno miały przecieki'' :D:D:D; ale mnie odstresowałyście po egzaminie

No ale po co skarzyc??? Bo one lepiej napiszą niz Agniechaaa? Bez przesady. Tojest zawisc. Moze te osoby byly slabsze, chcialy zdac. Dlaczego by im nie dac takiej szansy? Ja bymnie zglosila.

Gość stara maturzystka
To już bym wolała nie mieć koleżanek niż mieć taki które po pierwsze oszukują, a po drugie nie dają tych przecieków mnie, tylko zostawiają sobie;-)A poważnie, ja bym sie do tego nie pchała...Możesz sobie narobić kłopotów...

Dokladnie. Sama Aniechaaa gdyby dostala ten przeciek to by z tego skorzystala!!! Taka prawda. A ze nie dostala to trzeba naskarzyc.

Gość matura to bzdura
nom wykleta zostaniesz......ale czy ty masz dowody??

nie komentuje tego więcej... to nie jest zawiść tylko niesprawiedliwosc,A huj mnie to obchodzi,ze chciały lepiej zdac,to mogły sie nauczuc jak większosc.Poza tym MATURENCJA,nie poszłabym i nie rzuciła tekstem "dzień dobry,widziałam jak dwie dziewczyny sie cieszyły,miały Przeciek!"-zastanów sie co ty wypisujesz... Zreszta brak mi słow.... Uważamz e to nie sprawiedliwe i to zgłosze.Jak bedzie powtórka POlskiego to bedzie..Mi to wisi,ja mam przynajmniej wszystkie lekturki przeczytane

Gość maturencja.
''świństwo i oszustwo'' jak mnóstwo rzeczy, które się dzieją na świecie :O wszystko to zgłaszasz i śledzisz na bieżąco ? :O:O:O

Gość stara maturzystka
Nie zgadzam sie z ta zawiścią...Jakby na przykład na miejsce w pracy wskoczyła osoba bez kompetencji, za to ze znajomościami, to byś się nie wkurzyła i nie szukałabyś sprawiedliwości? To chyba nie jest sama zawiść...Może my już wszyscy tak zepsuci jesteśmy, że nie czujemy tutaj problemu i zostawiamy go samemu sobie...Nie nasza sprawa, nie oszukują, niech się ślizgają...Autorko, zadaj sobie jedno pytanie:czy nigdy nie ściągałaś i nie oszukiwałaś? Dopiero potem rzuć kamień...

zdarzyło mi sie kilak arzy sciągnąc,choc zawsze byłam wzorową uczennica,ale to było na kartkówkach w dodtaku nie zapowiedzianych.Nie na powaznym EGZAMINIE,od którego wszystko zalezy.

Gość maturencja.
:D o z jednym zdaniem się zgodzę, które napisałaś ''zastanów sie co ty wypisujesz...'' tylko skieruj je do siebie :) wiadomo, ze słowo w słowo bys tak nie powiedziala ale wiecej do gadania raczej nie miałabys bo i co ? zero podstaw zeby tak sadzic. osmieszylas sie tym postem tak jak osmieszylabys sie zglaszajac to gdzies ale twoja sprawa walcz o sprawiedliwosc hahaha

Gość Lalka jest prawie co rok
na maturach więc to,że i teraz była wcale mnie nie zdziwiło:oJa zdwałam maturę klika lat temu i też wtedy była Lalka,prawie zawsze jest...to taki już standart jak "Kevin sam w domu" na Boże Narodzenie w tv;)

Gość maturencja.
to z czym do ludzi dziewczyno :O poucz sie na reszte egzaminów i pilnie obserwuj czy jeszcze kto nie bedzie mial przecieków obserwuj ich mimike twarzy i zachowanie - po tym na pewno to wywnioskujesz a później wiesz, na forum i opowiesz nam ta fascynujaca historie

*zdawałam,sorki za literówkę;)

hehe włąsnie dzwonie do OKE:)

buahahahahahahahha:D:D:D

Gość stara maturzystka
Więc uważam, że nie powinnaś tego zgłaszać...Ja staram sie ży według zasad albo albo...Sama nie ściągasz nigdy i innym tez nie pozwalasz albo czasem ściągasz i nie wtrącasz sie do spraw innych. Co z tego, że tamto klasówka, a to matura? A może ta klasówka zawaliłaby Ci średnią, jakbyś nie napisała...Poza tym, dziewczyny będą miały maturę dobrze, ale są jeszcze inne egzaminy i oceny z przedmiotów. Skoro piszesz, że są słabe, to na studia pewnie i tak sie nie dostaną, więc nie sa na pewno zagrożeniem. A może nawet nie będą chciały próbować, tylko z głowy maja maturę

jaka z Ciebie tempa idiotka?Boze gdzie ty sie wychodowałas!!! Debilka tłumaczyłam ze nie dowiedziałam sie po minie,tylko zaskoczyła mnie radosc tych panienek i pozniej sie dowiedziałam z czego miały taką fradje... Ale juz po krzyku..Sprawa juz jest rozgłosniona

Gość dgs
i co powiesz? "widzialam jak moim kolezankom cieszyły sie geby. na pewno miały przecieki. prosze o uniewaznienie ich matury a także o dozywotni zakaz powatzrania tego egzaminu" Zabija Cie smiechem chyab

Gość dgs
no ale jaki masz dowód ze miały ten przeciek. myslisz, że jesli nawt kuratorium sie tym zainteresuje i to dziezcyny sie przyznaja?

Agniechaaa taka dobra uczennica, nie no przepraszam WZOROWA a bledy ortograficzne robisz???? Wcale sie nie zdziwie, ze zdasz gorzej niz Twoje kolezanki :-) BIEDACTWO!!!

Gość maturencja.
poczytaj sobie to co pisałaś a później możesz wyskakiwać z idiotkami :O ja pierdole wyhodowałaś jak już pustaku :O chyba to zgłosze do profesora Miodka :O

błędy ortograficzne,jak juz to literówki,bo ja zamaist siedziec na kompie to zazwyczaj sie ucze