Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AGNIECHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

MATURA-BYł PRZECIEK

Polecane posty

Gość maturencja.
hahha no własnie,. uczyły sie biedne dziewczyny kilka lat do matury a tu jakies cwaniary miały przecieki i powiodło im sie lepiej niż wam :) i co ? zabawa w konfidenta :) żenująca to jest postawa jaką teraz reprezentujecie :)

Gość Czerwonka
a słyszeliście kiedys o tym aby unieważnili mature i czy to jest całościowo,czy tylko z jednego przedmiotu.Kiedys było głosno na temat matematyki,ale dokładnie nie pamiętam co to było.

Gość nie wierz dziewczyno
ze miały przeciek, to niemolziwe poza tym zeby to zgłosic musiaałabys miec dowod przed a Ty co masz ? bazujesz na opinii innych ,pewnie Cie w roga walą :P

Gość matura to bzdura
swoja droga niby wszystko jest takie regulaminowe i oficjale, a u mnie na angolu dalo sie sciagac, a po egzaminie zostalo dwoch ucznio ktorzy mieli patrzec jak komisja pakuje arkusze, a potem Ci dwaj uczniowie sami niesli te arkusze do pokoju czy gdzies tam, SAMI nikt ich nie pilnowal.....

Gość maturencja.
Dziewczyno :O to nie było odnośnie Twojej literówki tylko postawy w stylu ''Bo ja na to nie pozwolę'' A kim ty jesteś żeby na cos pozwalac albo nie ? :O takie jest zycie ze jedni kombinują i mają latwiej a drugim żal dupe ściska i sobie nie mogą z tym dać rady ja szczerze mowiąc do matury sie mało uczyłam, zdałam na pewno średnio ale przynajmniej nie siedze teraz i nie rozpaczam ze komus powiodło sie lepiej :O

Gość Czerwonka
nie wiem co za debile na ten temat trabie ze matura łatwa

Jeju! I co z tego. Niech bedzie ten przeciek. Nie badz kobieto szuja. WYJASNIJ JAKI TO PRZECIEK!!!

Gość Czerwonka
sami nieśli..... ja pierdole.... Moim zdaniem zgłoś to do Komisji a ona sama sie tym juz zajmie

Gość maturencja.
co do tego, ze zostało 2 uczniów i je sami niesli ja tez dzis byłam przy pakowaniu prac i te torby są zaklejone i nie da sie ich normalnie odkleic i zakleic ponownie wiec spokojna głowa kolejna histeryczko nikt tam nie zajrzał w te 3 minuty i sobie nie zmienił odpowiedzi hahahahah smiesznie sie was czyta

wyjaśniłam juz nie bede sie powtarzała.Niz zrobie to co uważam za słuszne.

to powodzenia na sciaganiu na maturze z jezyka byly grupy :classic_cool: jestem pewna, ze gdyby poszlo ci dobrze, to by cie to teraz malo obchodzilo, ze ktos mial przeciek

bo komentarzach to wątpie aby ktokolwiek był zadowolony;/

a jak sie ciebie zapytaja jaki masz dowod, na jakiej podstawie twierdzisz, ze ktos mial przeciek? "bo kolezanki po maturze byly zadowolone, bo im temat pasowal" brawo :D

Gość matura to bzdura
ja nie histeryzuje, poprostu wysmiewam to, ze wszystko musi byc takie oficjalne i wg regulaminu, a wcale nie jest

Gość maturencja.
dokładnie :O ale niieee hahah uczyła sie bidulka tyle czasu i teraz nie może zdzierżyć, że ktoś miał lepiej :D uważaj bo się z tej złości wrzodów nabawisz

Gość matura to bzdura
skoro ona sie czuje pokrzywdzona, to jej sprawa czy to zglosi, o ile przeciek faktycznie byl, a wy co boicie sie ze jak bedzie powtorka to farta nie bedziecie mialy :D

Gość stara maturzystka
A zgłoś! Zobaczymy, co sie stanie.:-) Zgłoszenie samego tego topicu do CKE to kilka sekund...

Gość Tomecki..................
hehe Moim zdaniem to nieuków powinno sie odsyłac na syberie. To kurwa po jaki huj sie w takim razie uczymy?

Gość maturencja.
no faktycznie, bo powinna byc eskorta, zeby arkusze bezpiecznie trafily do pokojju :D

Gość matura to bzdura
ja poszlam na mature jak na zwykly sprawdzian szczerze powiedziawszy

Gość Tomecki..................
aha z jakiego regionu jestes>Moze to u mnie:>:> watpie ze mature w całym kraju unieważnia jak juz to w miejscu wk tórym mieszkasz.

Kurde! Tobie poszlo gorzej niz innym wiec trzeba naskarzyc? Dla mnie to chamstwo. ZAZDROSC!!! Wiesz co to jest sprawa nie do udowodnienia skoro jedna czy dwie osoby mialy ten przeciek, one moga sie wyprzec!!!!

Gość matura to bzdura
topik to nic nie da bokto potwierdzi ze to co tu jest napisane ze to prawda.....ja napewno nie:P

Gość maturencja.
a niech zgłasza :D chetnie zobacze co sie stanie :) pewnie nie tylko ona mała zawistna polaczka na tym swiecie zyje i domyslam sie ze ktos tez bedzie miał podobny pomysł mi to osobiście wisi

ja to zglosze,ale anonimowo.

maturencja, a jak:) a tych, ktorym sie powiodlo i sa zadowoleni, powinno teraz CBA odwiedzic :classic_cool:

Gość matura to bzdura
wiecie co emocje opadna i bedzie spokoj, mi to w sumie rybka, a szczerze powiedziawszy kazdy by skorzystal zeby miec przeciek....

,mogły puscic farbe po swoich kolezankach z innych szkół A ja jestem ze śląska

Gość maturencja.
a wypowiadam sie nie dlatego, ze sie boje ze cos mi nie pojdzie tylko mnie przeraża jacy ludzie mogą być zawistni

Gość stara maturzystka
Spoko Malinka...To znaczy, że oszukiwanie to coś lepszego niż zazdrość czy jak? Usprawiedliwiamy wtyki i cwaniactwo? Bo trochę Cię nie rozumiem...