Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AGNIECHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

MATURA-BYł PRZECIEK

Polecane posty

Gość maturencja.
:D bo to poważna sprawa przeciez. zaraz sprawa będzie nagłośniona :classic_cool:

Gość AGNIECHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
dowody znajde:):):) takze szykujcie sie na powtóreczke z POlskiego. Papapa

WYCHODOWALAS pisane przez CH to nie literowka. I tak sie nie dostaniesz na te studia.

Gość maturencja.
hahah no własnie ale tłumaczenie pierwsza klasa :D

Gość Walentynka248424
dziewczyny,jak uważa ze to nie sprawiedliwe,to niech to zgłosi.Jej sprawa ja osobiscie nawet bym sie cieszyła na powtórke. Przestańcie sobie skakać do gardeł. Ile wy macie lat 5?

Ja zadnej powtorki nie pisze :-) Przez jakas idiotke!!! Haha. Z pewnoscia nie znajdziesz powaznych dowodow.

Gość aaaaaaaaaagniechaaaaaaaaaaaa
założysz sie? wystarczy ze podeśle kumpelke,które sie przyjaznia z telefonem,wypyta sie o wszystko i prosze filmik Gotowy a dowód niezbity:)

Gość maturencja.
to nie jest kwestia skakania sobie do gardeł mnie nie wkurwia sam fakt tego, ze byly przevieki czy nie i ze moze byc powtórka czy nie mi to obojetne bo polski mi nie jest potrzebny ale szczena mi opada jak widze takie kretynki :O pzoa tym agniecha to sobie może :D chyba CHodować zawiść w sobie i robic z siebie kretynke na forum co czyni naprawde pierwszorzędnie

Gość Kaskaaaaaaaa
a ja miałam gotowca i Co mi zrobice matoły,nic

No ale takie nagrywanie kogos jest tez nielegalne w dodatku pokazywanie tegokomus. Moze ta osoba sobie tego nie zyczyc. Albo powiedziec ze zartowala :-) Idiotko!

sama ejstes idiotka ty tempa laluniu..Nawet nie potrafisz faktów odróznić:P:P:P ZARTOWAŁAM bYłAM CIEKAWA WASZEJ REAKCJI..

Gość maturencja.
ja nawet tego nie skomentowałam bo wierze, ze na tyle głupia autorka topiku nie jest .. haha no ale teraz to już sama nie wiem :D PS. Jak już nagrasz to wyślij na youtube , chętnie posłucham:D

Gość maturencja.
:D to jeszcze wyjaśnij słowo TEMPA jak już tak szalejesz hahahah ooj widze, ze nie poszła ci matura w tym roku

WIECIE SA PRZECIEKI I BYłY ALE CO MI TAM;PWKURZA MNIE TO DOSC,ALE MAM TO GDZIES...mATOłY ZAWSZE MUSZA SOBIE JAKOś RADZIC:p aHA A CO DO poLSIEGO TO UCZYłAM SIE DOSłOWNIE WRECZ ZAKUWAłAM A JAK ZOBACZYłAM TEMAT TO POLEGłAM

ANGIELSKI POSZEDł śWIETNIE:) ALE TEN POSLKI BEDE PRZEZYWAłA DO KONCA ZYCIA,a CHCIAłAM ISC DO SZKOłY OFICERSKIEJ

Gość Kaskaaaaaaaa
ALE ZąOSNE JESTESCIE dEBILKI Z WAS TOTALNE..BIEDACZKI SIE UCZYłY I IM NIE WYSZłO

Gość a gówno_______________--------
na całym świecie poza Polaczkami jest tak, że ściąganie, odpisywanie, gotowce eliminują i dają wilczy bilet na uczelnie dotyczy to zarówno uczniów, jak i pracowników naukowych, zrzynających bezczelnie z zachodniojęzycznych publikacji tylko tu w tym kraju, nie liczy się praca własna, lecz ściąganie i gotowce gratuluję dogłebnej uczciwości maturencji i im podobnych!!! nie chodzi o zazdrość, ale zwykłą uczciwość! ściąganie i plagiat to taka sama kradzież jak inna! a gotowce są jedynie dla tępych i ograniczonych matołów!!! tak, dostaną się na uczelnię, a potem ich wyjebią! ave!

Gość maturencja.
a gówno - wdzięczny nick, przyznaję. czytaj dokładnie jak sie wypowiadasz na ten temat nie napisałam, ze sciaganie, odpisywanie i gotowce są okej. nie twierdze, ze jest to w porządku ale robienie jakiegos dramatu i zglaszanie gdzies bo ktoś tak MOŻE zrobił to już jest przegiecie :O żyjcie kurwa ludzie swoim zyciem :O jak agniecha nie sciagala to niech sie czuje uczciwa i uczy dalej jak ktos oszukiwał i kombinował i tez sie z tym czuje to prosze bardzo mi to wisi. nie mam misji zwalczania na świecie zła :O bez przesady poza tym jak to mówią ''naprawianie świata zacznijcie od siebie'' :] tak, jestem uczciwa bo ja nie sciagalam i kablowac nikogo tez nie zamierzam bo w niczym mi to nie jest potrzebne.

Gość maturencja.
a bawi mnie i zarazem bulwersuje postawa autorki tematu a nie fakt, że ktoś miał przecieki. żadna nowina, że ludzie oszukują. bardziej żenujące jest to, że sama nieuczciwa agniecha tak to przeżywa tylko dlatego, że jej poszło gorzej i się boi, ze te 'matoły' się dostaną na uczelnię a ona nie. zwłaszcza, że z tego co napisała mozna wywnioskowac ze bardziej ją martwi to, ze kto ma lepiej niż ona a nie to ze ktos oszukiwał.

o to własnie chodzi bo w tym temacie i ze słów autorki nie bije chęć "walki z niesprawiedliwością" tylko złość, ze komuś poszło lepiej w takiej sytuacji łatwo rzucać oskarżeniami, ale w tym najlepsi sa hipokryci, tacy jak autorka uwaza, ze sciaganie i takie oszustwa są "nie fair", ale sama na sprawdzianach ściągała trzeba się było uczyć i "wkuwać" a nie ściągać i nie interesuje mnie argument, ze nie powinnam porównywać sprawdzianu do matury - sytuacja dotyczy tego samego

dziewczynki powiedziaąm przecież za zartowałam... nie podniecajcie sie juz tak tym tematem

Gość matura to bzdura
a ja mysle, ze ona nie zadzwonila, poztym nie ma dowodow zbulwersowala sie dziewczyna ostro:D chociaz sama w pierwszych postach ja podjudzalm hehehehehehe ale spojrzcie na to trzezwo, co ona im powie? a propos racja, ze w iinych kraj za sciaganie OUT z uczelni...

no, żartowałaś i co? nie można podyskutować? ktoś wczesniej zauwazyl, ze tylko u nas przymyka sie oko na sciaganie i oszustwa, a o sciagajacych i lawirujacych czesto mowi sie z podziwem dla ich sprytu glupota, a nie spryt

Gość maturencja.
prowokacja czy nie to temat i tak na czasie bo jest mnóstwo podobnych ludzi. :O niestety. a ja oszustów nie popieram... ale konfidentów chyba tym bardziej nie.

Gość buahahhaha
haahahahahahhahhhahahhaha a wiesz ile osob po maturze u mnie sie cieszyło ze miało przeciek??? sama wyszłam i z tekstem "a nie mowiłam ze bedzie lalka??" zwykła paplanina... przecieki po wpadce z probna???? chyba zartujesz... teraz tak sie pilnowali ze karawany z tymi arkuaszami podejrzewam jezdziły:P:P:P:P pozatym matura tyle ich kosztowała, ze predzej tobie by morde uciszyli niz mature uniewaznili..... i co ty masz za dowody??? jakos dziennikarze w wiadomosciach podawali ze testy gimnazjalne pokazywały się w internecie dzien wczesniej... gdzie byly podane dokladne tematy... i jak to legutko skomentował??? "to jeden z szczesliwych strzałów"

Gość Agniesia878787
jaka afera była z próbną?

Gość buhahahahah
jak to jaka?? wszystkie arkusze były dzien przed matura dostepne na forach internetowych xD

nie byly arkusze dostepne dzien wczesniej, tylko ludzie pisali w roznych terminach te matury, tzn, jedni dzien wczesniej inni dzien pozniej i pytania sie rozniosly

Gość aaaaaaaahghhg
co za laska w ogóle :O konfidentka pierdolona