Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andrzej49

Dojrzali faceci są świetnymi kochankami

Polecane posty

Gość ja stosuje
oj oj nie generalizuj, ja z moim potrafimy caly weeknd z lozka nie wylezc i kochamy sie non stop, wszystko zlezy od organizmu i temperamentu!!! nie wieku!!! moj moze po kilkanascie razy ocZywiscie z 15-20 mni przerwy na regeneracje akle wtedy sie pieci inne czesci , nie trzeba wszedzie wsadzac kutasa sa jeszcze jezyk i place , zabkwki...

Gość Andrzej49
Dżino, nie sądzę żebym był wyjątkiem, ale Erki nie widziałem na oczy

Gość ja mam 57 lat
dżina to co piszesz facet ma jak jest idiota, co chla wódę, pali żre tłusto i dużo, ale są też faceci z olejem w głowie, a ja nigdy bym nie poderwał młodej gówniary co tylko skacze niedoruchana bo myśli że facet wszystko musi robić by dogodzić, a kobieta też musi się nauczyć, przeżywać rozkosz a nie czekac jak księżniczka

Gość garbarka
Dojrzały facet może byc świetnym kochankiem, bo zna się na rzeczy. :) Zgoda. Ale to działa też w druga stronę - najlepsze w łóżku są dojrzałe kobiety, świadome siebie, które wiedzą co lubią i jak zrobić fajnie facetowi ;) A jeżeli jakiś frustrat mi zaraz wyskoczy z tekstem, że kobieta w średnim wieku to już nie ta jędrność co u 20-latki, to niech zauważy, że KAŻDE ciało zmienia się z wiekiem, bez względu na płeć. Niestety, coś za coś. Albo umiejętności, albo nastoletnia wypacykowana solarka. :p

Gość Andrzej49
No właśnie, jesli facet o siebie dba, to i kobieta ma z niego pociechę.

Gość ja mam 35 lat
i taki 49 latek jest dla mnie zwyczajnie za stary. No po prostu;; inna muzyka inne filmy inne wydarzenia go ukształtowały... Inna sprawa , że ja dla takiego 50 latka to pewnie tez jestem juz za stara :D:o

Gość amilla
Mam 42 lat,maz 49,jest super w łzoku ale nie umywa sie do mojego 20 letniego kochasia:-)

Gość amilla
miało byc umywa,bez nie :-)

Gość ja stosuje
moim zdaniem to zalezy od tempreamentu,moj maz jest po rozwodzie, jeszcze zanim sie poznalismy sie rozwiodl. ja jestem osoboa bardzo akrtywna seksualnie choc mloda 27 lat, zam swoje cialo i potrzeby, i uwielbim sex, moglabym sie kochac non stop... jesli sie tragfia 2 osoby z tkim samym temperamentem to jest bosko a jak jedno chce 3 razy w tygodniu a drugie 7 lub wiecej to juz sa poprostu niedograni i tyle... my sie zgralismy i jest bosko, a on tez mi powiedzial ze jestem najlepsza kobitea jaka mial :) a ja jemu ze jest najlepszym kochankiem jakiego ja maialm ;)

Gość amilla
ja stosuje---> ale masz starego meza w stosunku do siebie :-)

ok ok..może za bardzo generalizuję.. W każdym razie powiem Wam Panowie, że np na mnie umizgi pana w wieku 50-60 lat działają na mnie jak płachta na byka.. Aczkolwiek z pewnością są kobiety , które lubią "towar na przecenie" :) Ja do nich nie należę, faceci w tym wieku są dla mnie aseksualni.Nie znam zadbanego i pociągającego faceta w tym wieku.Widuję samych oblesnych gości z bańdziochem piwnym...Tzw lustrzycą łysiejacych lu siwiejacych z zaniedbaną fryzurą..itd.. A jak taki zaczyna się ślinić to mam odruch wymiotny soooooryyyy za szczerość

Gość ja stosuje
co do mnie to dla mnie nie liczy sie roznica wieku, ja mam w glowie poukladnake jak 35 latak moj facet jak 30 latek czyli sie zerujemy, lbimy te same filmy ta sama muzyke... jest nam razem cudownie i tyle ;P pozatym czasem to panie podrywaja ;) ja jestem dumna ze to ja mojego upolowalam nie on mnie :P

Gość amilla
Dżina30--->rozumiem Cię chjociaz mam juz 42 lata:-) wole młodszych

Gość ja mam 35 lat
no cos w tym dżina jest . Może i oni sa świetni w łózku , ale jak to sprawdzić , kiedy fizjonomia tak odrzuca ?:p

Gość Andrzej49
W zasadzie to cel juz jest osiągnięty, bo jak widzicie każdy człowiek jest inny; w necie znajdziecie ogłoszenia młodych facetów szukających starszych pań, czy młodych kobiet ceniących sobie dojrzałość partnera, w więc liczy się podejście indywidualne lub upodobania.

Gość amilla
ja stosuję---->no wspołczuję podwojnie,ze masz 42 letniego faceta o mozdzku 30 latka :-)

Gość Andrzej49
Może moje sądy są spowodowane tym, że nie mam wiszącego brzucha, jestem dośc przystojny i wysportowany, a poza tym radzę sobie w życiu nienajgorzej.

Gość ja mam 35 lat
ja stosuje--- nie do konca mnie zrozumialas , ważne zeby ten facet taki był ( o penych zainteresowaniach i cechach charakteru ), a nie kreował sie na kogoś . 40 latek o rozumku 30 latka?? No nieeee

Gość moje kochanie.....
ma 46 lat, ja duuuuzo mniej. Jest wysportowany, szczupły, silny i w łózku wulkan. Jest cudowny i jest mi z nim cudownie.

Gość garbarka
ja stosuje - To jego korona???

Gość amilla
ja stosuje--->moj maz ma 49 i wyglada lepiej :-)

Gość ja mam 35 lat
Andrzej49 ---no to Andrzej jestes wyjątkiem , jeśli to prawda co piszesz. Martwi mnie tylko twoje przechwalanie sie , jak wiadomo najlepsi kochankowie nie chwala sie tylko dzialaja , dzialaja ...

Gość Andrzej49
Twój mąż nie wygląda na 42 lata!!!

Gość ja stosuje
sory, jest przystojny, intelignenty, ma dobra prace po studjach, zarabia 8 tys eur miesiecznie a oo usposobiene 30 laytka chodzi poprostu ze lubi to co ja, ta sama muzyka, ksiazki,filmy, nie zamyka sie w obrebie tych ktorzy sa w jego wieku

Gość amilla
Bedziecie miec tyle lat co ja 42 to bedziecie lubic młodszych facetow :-)

Gość ja stosuje
wiem ze nie wyglada ,a ma roczik 66 najlepszy

bardzo bys dżina pomyliła, ja mam powyżej czterdziestki, ale przekazali mi rodzice w genach, i sam dbam o siebie i tylko ma w sobie to że nigdy bym się ze zadawał z narzeczoną moich dzieci bo też mam to co się nazywa olej w głowie

Gość amilla
ja stosuje--->nie neguje,ze Twoj 42 letni maz jest inteligentny,ale cos mi sie wydaje ,ze nie za bardzo,jezeli duzo młodsza zona okresla swojego 42 letniego faceta,ze zachowuje sie jak 30 latek :-)

Gość Andrzej49
Wcale sie nie przechwalam, bo prostu piszę o sobie