Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taki sobie ktoś2

Proszę o poradę każdego kto ma ochote się wypowiedzieć

Polecane posty

Gość Taki sobie ktoś2

Jestem jasną porudziałą blondynką. Mam bardzo długie włosy. Kolorystycznie coś w stylu izy miko. Bardzo jasna cera to mój koszmar. Proszę każdego o pomoc. Co mogę zmienić aby wyglądać lepiej solarium odpada( cera źle reaguje) Może ktoś mnie nauczy jak to podkreślić aby wyglądało razem ładnie. Prosze.

Dobry samoopalacz,żeby nie było plam na skórze,ale wcześniej peeling. Balsam brązujący. Puder brązujący. Ewentualnie opalanie natryskowe.

Gość Taki sobie ktoś2
Pkto może polecić mi dobry samoopalacz do twarzy do ciała już mam ale urzywająć tych do twarzy nie widze efetów I dobry bronzer

Gość samiku..
Samoopalacze to jest syf. Złażą, zostawiają plamy, śmierdzą, barwią bieliznę.

Gość Taki sobie ktoś2
to co ja mam zrobić jak to ładnie wkomponować aby było lepiej dobry samoopalacz do twarzy proszę

Gość poopalaj sie na sloncu
ja sie dzisaj opalalm i jestem cala zjarana :D

Gość no ale co poradzic
Zrob to co Iza Miko - po cholere sie opalac albo smarowac na marchewke samoopalaczem :-O podkresl porcelanowa cere, podetnij wlosy, ufarbuj na fajny kolor (moza wlasnie cos jak Miko), kup kosmetyki i poeksperymentuj z makijazem, ladnie powinno być Ci w jasnej zieleni, brazach, brzoskwini... Nie lam sie - Iza Miko jst sliczna wiec Ty tez mozesz :-)

Gość Taki sobie ktoś2
O opalaniu moge zapomnieć pracuje 7 dni w tygodniu nawet jak znajde troche czasu to mam wrarzenie że sieję zgorszenie w rodzine małe dziecko a mi się opalania zachciewa

Gość troczek
a moze zamiast ukrywac skore, to ja podkresl i rozswietl - rozem, brazerem czy rozswietlaczem musnij policzki i juz bedziesz wygladac inaczej, wytuszuj rzesy, blyszczyk na usta i wyjdzie fajny, swiezy look

Gość Taki sobie ktoś2
troczku robię tak na codzień podam kosmetyki jakie stosuję 1.Krem 2. korektor,baza rozświetlającza pod oczy firmy dax 3.podkład revlon odcień buff 4. cienie różne marki w odcieniach brązów i zieleni 5.róż inglot nr.86 6. Puder bell 7. Przezroczysty błyszczyk lub jakiś beżowy. I niektórzy twierdzą że zamało. Ze wyglądam blado. Wyniki badań mam bardzo dobre.

Gość Taki sobie ktoś2
wiem że iza miko jest ładna przynajmniej dla mnie też chcę wyglądać jak ona ale jak to zrobić

Gość Taki sobie ktoś2
chciałabym zobaczyć ją na żywo nie tylko w tv i na zdjęciach

Gość troczek
to moze wprowadz troche rozu - np blyszczyk jasno rozowy? apetyczny roz na policzki np bourjois? moze podkresl oczy kreska? wg mnie powinnas troche zwiekszyc kontrast, a nie opalac sie na sile

Gość Taki sobie ktoś2
może spróbuje ale w makijażu w tonacji typowego różu nie jest najlepiej dostałam naczynek od solarium więc boję się że to je podkreśli znajoma koleżanka pracująca w zawodzie kosmetyczki stwierdziłą że w różu mnie sobie nie wyobraża ta jasnoróżowa cera jasne włosy i róż na policzkach istny prosiaczek ale w ubraniach lubię ciemny intensywny róż

Gość Taki sobie ktoś2
myślałam nad bardziej intensywną pomadką ale boję się że to przykuje uwage do mego niezbyt pięknego zgryzu w lipcu zkłądam aparat i myśle możę jakaś malina usta mam malinowe tylko lekko będzie to pasować albo malinowy błyszczyk?

Gość troczek
to sprobuj tak: na policzki brazer, na usta blyszczyk rozowy z drobinkami, oczy mocniej podkreslone

Gość Taki sobie ktoś2
grafitowy liner będzie pasować?

Gość troczek
musisz sama poprobowac, ale wydaje mi sie, ze bedzie ok :-)

Gość Taki sobie ktoś2
dziękuje troczku z podpowiedzi jutro spróbuje i napisze jak wyszło

Gość yez jestem za tym zeby
wyeksponowac porcelanowa cere, zwlaszcza ze to zdrowe i w dobrym guscie.Naprawde, dziewczyny tak sobie teraz popaskudzily i postarzyły cere opalaniem,ze jak widze jakas porcelanke to po prostu nie moge oderwac oczu, cera jak u dziecka, to naprawder fajne i rzadkie. Zasmarowac i opalic zawsze zdazysz, a porcelanka se ne vrati, sznuj ją.

Gość Taki sobie ktoś2
Witam ponownie, byłam wczoraj w slepie i nie mieli grafitowego linera uroki mieszkania w małym miasteczku dziś pójde do innego sklepu. Kupiłam filtr spf 50 vichy nie chcę mieć nowych problemów z cerą chcę poprawić jej stan więc sie nie opalam. Wysmarowałam dzisiaj buzie kremem brązującym później filtr potem podkład róż rozświetlacz czrny tusz i brązowy cień. Może jakiś bladziuch zna jakieś super kosmetyki. Do podkreślenia tego jakim się jest.

Gość Taki sobie ktoś2
hej są chętni z pomysłem

Gość NO TO CO CZY TO ZBRODNIA
NATURA TO DAR LOSU , A TY TAKI MASZ Teraz wszystkie chodzą sztucznie opalone , a jak bedą na starosć wyglądać to spytaj ich!!!!Jesteś naturalna i za to najpiękniejsza!!!!pozdro!!!!!

Gość Taki sobie ktoś2
Łatwo powiedzieć gorzej zrobić mieszkam w małym miasteczku gdzie większość ludzi za szczyt piękna uznaje osoby strzaskane na heban. Mam dość komentarzy jesteś zdrowa jakaś wyblakła itp. chcę to podkreślić tak aby mi nbyło dobrze co z tego że w wielkim świecie jest moda na bladość tak jest ale napewno nie w moim mieśćie. A pozatm mało jest ludzi w Polsce z tym typem urody co ja i mam problem może ktoś coś mądrego doradzi w mojej sprawie każda podpowiedź i myśl jest cenna.

Gość Taki sobie ktoś2
A jak jeszcze od coniektórych osób że solarium to dobrodziejstwo to mi kopara spada mam koleżanke fototyp pirwszy skóry ruda dużo piegów przeparwienia wręcz plamy i potrai iść siedzieć 15min do kabiny turbo aby być piękniejsza tak robią u ns dziewczyna ja wiem że mi to szkodzi wydaje kupe kasy na kosmetyki na przebarwienia i naczynka i nie mam zamiaru zrobić z siebie kurczaka z rożna choć opalam sioę ślicznie.

Gość daj foto bo z
Twoich wypowiedzi wynika jeden wielki chaos, niby rozowa swinka a opalasz sie slicznie.

Gość woodaa
tak jestem z tych osób co potrafią opalić ciało na złoty brąż a mają jasną różową cer