Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Switeziankaa

kto spiewa tą piosenke??

Polecane posty

piosenka nazywa sie \"what\'s coming on\", jest śpiewana przez jakąś babke, lata około 80-90...wie ktoś?? nawet w googlach nie znalazłam tego

nom, ładnie ładnie...piszesz ze jestem tępa, a sama nie wiesz pomysl dwa razy, albo nawet 3 zanim cos napiszesz:O widać że ktoś dostał ciote

hahahaha, ktos nie moze przyzyc ze został nazwany (zgodnie z prawdą zresztą) downem...o człowieku załosny jestes

Gość tak ciotunio

Gość co ci to da szczylu jak i tak
ci nikt nie powie :o zalosna to ty jestes

niestety nie mam głosników:( i nie moge tego odsłuchac co moge jeszcze o toj piosence napisać? spiewa ją babka o bardzo orginalnym głosie, tak jak mówiłam lata 80-90

jakbys nie zauwazyla to ktos inteligentniejszy od ciebie bo umiejący czytac ze zrozumieniem i odpowiadać zgodznie z tematem, mi odpowiedział

Gość ile masz lat dziecko
a jak Ci powiem kto to śpiewa to skąd bedziesz wiedziec że to to jak nie masz głośników i nie możesz tego sprawdzić ;) idź do wróżki albo jasnowidza

Gość haa ktos inteligentniejszy
masz racje, od ciebie napewno. naucz sie korzystac z google :o bez kitu tepa jestes jesli myslisz ze po tym infie ktokolwiek poda ci to o co ci chodzi :o

Gość haa ktos inteligentniejszy
tsss exactly :o

Gość miała któraś taki przypadek
no nie wiem mi się kojarzy ta:)

mose sciagnąć:classic_cool: i nagrac na mp3 i wtedy sprawdzić...a sam tytuł tej piosenki powyzej sie nie zgadza, wiec po jakiego mam sciągać?? jak dziewczyna kiedys sie pytała o piosenkę, i wiedziała tylko tyle ze jest francuska i spiewa ją facet to jakos jej pomogli, to moze ktos tą której ja potrzebuje tez pamięta? nawet podałam tytuł, a jak bys dokładnie przeczytała to w googlach nie mogłam znalec

nie, to napewno nie była Diana Ross, głos tamtej babki był taki hmm...orginalny i chropowaty

Gość miała któraś taki przypadek
a tytułu jesteś pewna czy tak Ci sie wydaje, bo w tej piosence padają podobne słowa do tych których szukasz

jestem pewna że jest what's coming on...po 1 on sie b. często powtarza w piosence, po 2. usłyszałam ją w radiu, potem facet powiedział jak sie nazywa, ale kogo piosenka to juz nie:/