Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaszkoczona mocno

czy normalna matka tak sie zachowuje???

Polecane posty

Gość zaszkoczona mocno

moja znajoma jedzie wyjezdza na 4 dni z mezem, a dziecko (3tygodniowe) zostawia z opiekunka? jak mi to powiedziala, to zapytalam jej, czy ona nie ma oporów zeby takie male dziecko zostawic, a ona mi mowi, ze rodzice tez jej powiedzieli. Powiedziala, ze nianka jest sprawdzona i nie ma obaw. Wyjezdza, aby towarzyszyc mezowi. Niech sobie robi co chce, jej sprawa. Tylko powiedzcie mi, czy wg Was to normalne? Bo ja nie wiem, moze jestem jkas dziwna, ale ja takiego malego dziecka bym nie zostawila

Gość a moi znajomi polecieli
do Afryki na safari z kilkutygodniowym dzieckiem :D którzy lepsi ?

Gość powiem tyle NIE TWOJA SPRAWA
ale widze ze twoj problem :o

gdybym musiala wyjechac to moze i bym zostawila, ale tylko dla towarzystwa to tak malusiego dziecka bym nie zostawila nawet rodzicom :) gdyby mialo ze 3 mce to pewnei tak, chociaz tez trudno powiedziec, chyba wolalabym zabrac z soba :)

Gość ona2682
ja mam synka prawie 3 letniego i zrezygnowalam z pracy bo nie chcial zostawac z opiekunka a juz w ogole nie wyobrazam sobie zeby zostawic takie malenstwo z obca kobieta i to na taki dlugi czas... w zyciu warszawy bym tak nie zrobila,juz bym wolala nie jechac a czy oni nie maja rodziny ktora moglaby im pomoc??

Gość zaszkoczona mocno
maja rodzine (jej rodzice i siostra), ale twierdza, ze opiekunka jest lepiej wykwalifikowana :O

Gość ona2682
no skoro maja takie zdanie to nawet nie pytam jakie oni mieli wychowanie skoro obawiaja sie rodzicow... nic tylko wspolczuc dziecku rodzicow a rodzicom glupoty...

Gość zaszkoczona mocno
nieco dziwni sa pod tym wzgledem.to jest ich 3 dziecko.kiedys jak u nic bylam (jak ich corka mila 2 m-ce, teraz ma 4 lat) slyszam, ze mala placze, a moja kolezanka zadnej reakcji. mowie do niej, wiesz chyba Maja sie obudzila, a ona: tak, pani kasia (opiekunka) sie nia zajmie.szok!!!

wiesz lepsze takie zachowanie niz glodzic i bic dziecko, przynajmniej opiekunka sie zajmuje dziecmi chociaz nie zdziwilabym sie gdyby dzieci to matki mowily pani :) znam taki przypadek :) ciepla rodzinnego to takie dziecko nie ma nic :/

Osobiście bym tak malutkiego dziecka nie zostawiła z opiekunką. Nie wyobrażam sobie by przez 4 długie dni 24 h zajmowała się moim dzieckiem obca baba. Jeśli miałabym ochote nadal się bawić i zyć niczym panna to bym nie zachodziła w ciąże a maatka jest od tego by być z dzieckiem.

bardzo śmiesza mnie takie teksty- jakbym miała to..........jak bedziesz miała to zobaczymy jak bedzie nie jestem za tak długimi wyjazdami i oddawaniem dziecka w obce ręce- co nie znaczy że jeśli rzeczywiście opiekunka jest sprawdzona to dziecko przeżyje traume i będzie to pamiętać do końca życia- ale sa matki nadopiekuńcze i dośc mało opiekuńcze co nie znaczy że gorsze ja też latem jadę z mężem na tydzien i dzieci oddaję co prawda dziadkom ale jednak

jezeli opiekunka sprawdzona nie widze w tym niczego złego!Natomiast wiele zlego widze we wścibianiu nosa w nie swoje sprawy...