Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jankesa

bardzo bardzo pilne .

Polecane posty

szukam dobrego człowieka . rejon między Poznaniem ,a Lesznem . najlepiej z jakąś gospodarką , przetwórnia , hodowla . moja mama chce uśpic mojego psa , ma 2/5 roku , owczarek kaukazki , samiec . jej sie znudził , a ja mieszkam z rodzina w bloku i nie moge go wziąśc . litości ludzie .wiem jesli mój to ja powinnanm go wziąśc . ale moja teściowa z która mieszkam w bloku(na jej utrzymaniu) kategorycznie powiedziała nie na wszystkie zwierzęta futerkowe. 😭 .na jutro matka ma weterynarza . musze cos znależć dzisiaj , POMOCY . PROSZE .Wabi sie Baron. jest czarno - szary, bardzo wesoły .

u nas nie ma schroniska , jest tylko cos co sie tak nazywa , a jest to uśmiercalnia . :(

Gość fajna masz matkę
takie ludzkie ścierwo :P weterynarz nie ma prawa uśpićzdrowego psa, możesz zgłosić, ze ma taki zamiar na policji

Szkoda psiny. :( A co to za chuj, przepraszam za wyrażenie, który uśpi zdrowego psa, tylko dlatego, że nie ma kto się nim zaopiekować? Oddaj do schroniska.

Gość fajna masz matkę

Boże współczuję, sama bym wzięła ale mam już dwa psy i 3 koty i mieszkam w bloku. podnoś temat musi sie ktoś znaleść!!!!!!!

Gość bez jakich tekstów
??? starej francy znudził sie piesek, to trzeba go zabić? i coś wydaje, że ty nieszczególnie się tym przejmujesz:P Daj adres starej to ja pozbawie ją kłopotu :P

Gość zakretka
Hej! a mogłabys wyslac fotke tego pieska? Bo na googlach znalazlam zdjecia , ale niektore psiny sie strasznie roznia.... Jesli Twoj jest ogromny i puchniasty....to niestety nie dam rady go przygarnac.

Muszti juz sie zarejestrowałam , zobacze co da sie zrobic , dzieki sliczne🌼

Gość ywana
Jezeli nikogo nie znajdzesz to zrob wszystko co w twojej mocy zeby temu zapobiec-nie wolno usypiac zdrowego psa,jezeli powiesz to weterynarzowi to powinien sie zastanowic co ma zamiar zrobic.Zadzwon do jakiegos wetw i popros go zeby ci poradzil jak przekonac matke i tego glupiego weta..nie mam slow!!!

Gość jak już zabije owczarka
to co se kupi yorka? :P:P:P:P:P

Gość ajaktak
Chetnie znajde jakiegos lekarza,ktory uspi matke-chcesz?To moim zdaniem lepsze rozwiazanie a piesek niech sobie pozyje!

ywana , gdybym wiedziała wcześniej , to juz bym dawno działala . a dowiedziałam sie dzisiaj . na gopodarce jest tez 1/2 roku młodszy kaukaz , suka . i jej wolno zostac , a Barona chca sie pozbyc , ja juz nie wiem co mnyśleć , szlag mnie treafia , ryczec sie chce , nie moge go wziąść do siebie , a oboje z mężem chcemy . ale albo pies albo my (rodzina)

no daj spokój chyba moze jeszcze troche go potrzymac, a ty za ten czas znajdziesz kogoś... tak jej się nagle znudził i musi go koniecznie jutro uśpić ? :O

Weź go do siebie i szukaj, szukaj, szukaj.... Zdaję sobie sprawę, że ciężko w bloku z takim dużym psem, ale... ja mam owczarka niemieckiego, wielkie bydlę, obok mieszka dog niemiecki...

koorwa kiedy w końcu dostane potwierdzenie rejestracji , na tych stronach . ale to jest posrane.

Muszti nie moge , teściowa sie na to nie zgodzi , nie ma szans , tak jak naoisałam , albo pies , albo my

Gość na co liczysz
że zaraz znajdzie sie trzech chętnych do przyjęcia tego psa?