Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OOOGGGGGMMMM

Dziewczyny lubicie kiedy chłopak jest opalony czy raczej nie

Polecane posty

Gość OOOGGGGGMMMM

Bo ja mam taką ciemniejsza karnację i jak jest takie słońce jak dzisiaj to po kilku dniach jestem bardzo brązowy. Nie wiem czy powinienem używać kremów z jakimś filtrem czy nie. Nie chce żeby któraś sobie pomyślała, że sie w solarium zatrzasnąłem.

Gość ja pytam
lubimy 👄 :D:D

to właściwie nie ma znaczenia ale kremów powinines uzywać mimo wszystko, dla własnego zdrowia faceci też sie starzeja i mają zmarszczki;)

hmmmmmmmmmmmmmm . lubimy :D ale z twoja tendencja do opalania ,to i tak cię o solarke posądzą . spoko . fajnie i o wiele mniej zachodu niz z jasna karnacja ,która sie kiepsko opala.

nie boj sie, o solarke ci nie posadza zawsze widac roznice miedzy opalenizna solaryjna a naturalna

candy woman.... uwierz - nier zawsze widac , jestem na to dowodem . nie chodzi mi o lezenie 3 razy w tygodniu po 10 minut . :) . raz na tydzien i skóra jest naturalnie brzoskwiniowa .pozdrawiam

Gość OOOGGGGGMMMM
w zeszłym roku smarowałem się kremem z filtrem 30 codziennie, ale to wcale nie pomogło, no może jakiś tydzień przechodziłem bledszy a potem i tak było to samo. Są jakieś mocniejsze?

Gość OOOGGGGGMMMM
no właśnie skóra mi sie nie robi brzoskwiniowa tylko taka brązowa i to od razu widać.

Jankesa, uwierz - zawsze widać i ja też nie mówię o spaleniźnie po prostu naturalna opalenizna nigdy nie będzie tak równa jak solaryjna zwłaszcza po twarzy to widać autorze, przejdz sie do apteki, wybierz filtr 50, swietnie chroni skóre, zwłaszcza taką podatna na ciemnienie

Gość OOOGGGGGMMMM
dzięki wielkie

Nie lubimy,zdecydowanie. Ale to kwestia gustu,złapiesz setki na taką karnację :P

Nie podoba mi sie mocna opalenizna ani u kobiet ani u mężczyzn. Jeżeli masz ciemną karnację i jasne oczy to już w ogóle wygląda to fatalnie..