Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmm chyba inna

nie moge patrzec juz na te laski co chodza po ulicy

Polecane posty

Gość hmmm chyba inna

rozumiem ze kolorowe jest modne ale bez przesady mieszkam w malej miejscowosci ale tutaj kazda dziewczyna jest taka sama zolte buty spodnica zielona bliuzka czerwona torebka i tak na okraglo ;/ no i solarium ze hej ;/ wrrr czy to ja jeste ta inna

Gość ja pytam
u mnie też tak jest :O a i jeszcze mnie koleżanka rozśmieszyła jak powiedziała, ze musi sobie kupić żółty płaszczyk, bo ona lubi się wyróżniać :D hyhy teraz to, żeby sie wyróżniać to trzeba raczej unikać tych kolorów ;) 🖐️

a wyobrażacie sobie te "żółte laski' jak zaczną latac te małe czarne muszki :D . zajebioza w cholere . juz to widzę .

Gość A u mnie w małej miejscowosci
zauważyłam, że dopiero teraz panienki zaczęły nałogowo chodzić w rurkach podczas gdy one już wychodza z mody.Póli co ja w moich szerokich spodniach typu szwedy jestem chyba dla nich dziwadłem.:classic_cool:

Gość hmmm chyba inna
hehe dokladnie ;/ tez czuje sie jak dziwadlo zawsze bardzo lubilam te jaskrawe kolory ale jak na nie patrze odechcialo mi sie konkretnie ps a jakie spodnie sa teraz modne?? :)

Gość hmmm chyba inna
to mialo byc smieszne?? hehe

Gość ludkaaaa
a ja uwielbiam rurki...i będę je nosiła bez względu na to czy to się komuś podoba czy nie :P

Gość niby dużo osob chodzi
jeszcze w rurkach ale w tv ostatnio widzę osoby w dość szerokich bądź prostych, luźnych spodniach z podwyższoną talią.

Gość a ja już 23 dzień nie pale
dzisiaj u fryzjera widziałam laske w rurkach,złotej torebce zielonej bluzce i białych balerinach na stopie chyba kurrrwa 45,myslałam że padne bo rurki +baleriny +wielka stopa to cyrk jak dla mnie.

Gość A ja nigdy nie lubiłam rurek
i ciesze sie że wraca moda na szerokie spodnie, mam tylko nadzieję że panienki od rurek szybko sie na nie nie przerzucą bo wtedy nawet to może zbrzydnąć.:classic_cool:

Gość maaaaaartus
Ja nie mogę zaakceptować tegorocznej mody, jeśli chodzi o te jaskrawe kolory... To jest takie żałosne... Żółty, zielony, czerwony, różowy... bleee i wszystko oczywiscie w jaskrawej tonacji

na wybiegach teraz królują: szerokie spodnie (nie rozszerzane - dzwony, tylko szerokie z góry na dół, zazwyczaj materiałowe), najlepiej z podwyższonym stanem czyli wraca "moda" wylansowana przez Marlene Dietrich taki spodnie są tylko dla kobiet o szczupłych nogach, albo przynajmniej nie masywnych udach wracają klasyczne spodnie dzwony, rozszerzane u dołu nogawki no tu juz mozna sie popisac dowolnoscia co do figury

Gość Ja i tak pozostanę wierna
mojemu stylowi.:)

Gość maaaaaartus
Ale od rurek to się odczepcie :P Bo ja akurat jestem zadowolona. Wysmuklają, ale tylko te `akurat`. Bo jak widzę otyłą w rurkach to ehh szkoda gadać

Gość hmmm chyba inna
dokladnie ;/ to tak jak ja

A wiecie, że ja albo ślepa, albo u mnie jakoś pstrokacizny na ulicach nie widać? :D Zresztą mnie w zasadzie nic nie przeszkadza, no może oprócz brudu :o

Gość hmmm chyba inna
a macie fotki tych prostych spodni ??

Gość Dzwony są fajne
ale nie te obcisłe na udach i rozszerzane od kolan ale te, ktore rozszerzaja sie stopniowo od samej góry (nie mylić ze szwedami).

Gość maaaaaartus
Moragaine To się ciesz, bo aż oczy bolą jak widzę lalę ubraną w: żółte baleriny +żółta torebka oczywyscie (bo tak jest fajnie) zielone rurki fioletowa bluzeczka bleee

Gość w dupie mam mode
i pekam ze śmiechu, jakte durne, puste laski "podążają za modą":D A ta tzw. mode wymyslają w Chinach, bo muszą wykorzystać nadprodukcje marnej jakości tkanin:D

Victoria mnie powaliła :O kreuje sie na ikonę stylu, a nosi za długie spodnie ani to ładne, ani modne, ani eleganckie takie ciagnace sie za nia szmaty

Gość w dupie mam mode
później się dorabia filozofię i....moda bazarowa gotowa!

Gość maaaaaartus
Dokładnie. Ja za modą nigdy nie podążałam i nie podążam, bo po pierwsze nie mam na to ochoty, a po drugie skąd brac tyle kasy, zeby co 2 miesiące zmieniać całą kolekcją w szefie? ;/ to jest takie płytkie choć przyznam, ze rurki (ale te zwykłe dżiny) mnie przekonały. Czuję się w nich ok

A jakoś u mnie w okolicy żółty się nie przyjął ;) Widzę za to często wersję turkus-brąz-biel, zieleń-brąz-biel, czerń-czerwień i ogólnie mi się to podoba. Z rzadka mi się zdarza jakąś złotą torebkę zobaczyć, albo balerinki...

Gość no i teraz tak sie zastanawiam
czy w ogóle ubierać w tym sezonie moją żółtą bluzkę, którą kupiłam w zeszłym roku.:p