Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła matka może

Chcę mieć dziecko - jak znaleźć odpowiedniego dawcę spermy?

Polecane posty

Gość slav
miły kulturalny, zdrowy, wysoki i dobrze zbudowany facet mający 24 lata chętnie pomoże potrzebującej i dyskretnej kobiecie.

Gość tomasz71
jestem zadbanym zdrowym mezczyzna,ceniacym zdrowie higene i dyskrecje.jestem w zwiazku z kobieta,chetnie zostane dawca nasienia.moja grupa krwi 0 rh plus.mam dwoje wspanialych dzieci.mazowieckie

Gość t1976
Pomogę zdecydowanej parze lub samotnej kobiecie. Jestem młody zdrowy wykształcenie wyższe techniczne brak w rodzinie chorób genetycznych. Ponieważ lubię podróżować dojazd nie stanowi problemu. Sposób przekazania nasienia do uzgodnienia.

Gość dawcaspermygazeta.pl
Witam.pomogę zdecydowanej .Bez zobowiązań,i bez ingerencji.Szczególy na mailaMam wszystkie badania.ADAM

Gość kkkkkkkk
I bardzo mądra z Ciebie kobieta autorko :) Żałuje, że ja tak nie zrobiłam.

Gość ejakulat
Są pary, które starają się o dziecko ale nie mogą go mieć z powodów chorób, schorzeń czy niepłodności mężczyzny lub z powodu związku typu les. Tych których stać stosują sztuczne zapłodnienie typu in-vitro, inseminacja. Wiadomo że skuteczność tego typu zapłodnienia maksymalnie jest do 25% i często trzeba powtarzać zabieg, który kosztuje około kilku tysięcy złoty. Wtedy pojawia się opcja dawcy nasienia w sposób naturalny. Faktycznie jest to najszybsza i najprostsza opcja, a nawet dość tania. Ale trzeba uważać. Naturalny dawca musi mieć kilka podstawowych zasad i ich przestrzegać. Najważniejsze jest zdrowie. Naturalny dawca jest namacalny i można go zobaczyć. Przed, dawca i biorczyni rozmawiają ze sobą. Dla biorczyni jest to istotne gdyż poznaję cechy charakteru, które dziecko może odziedziczyć. Sam 'zabieg' trwa od 5 do 20 minut, co jest nawet krótszy od in-vitro. Chętnie pomoge parom własnym silnym i sprawdzonym nasieniem. Moje zdolności prokreacyjne zweryfikowała już sama natura. Gwarantuję przed spotkaniem co najmniej 72 godziny wstrzemięźliwości dla lepszego efektu (skutku) oraz pełną anonimowość. kontakt poprzez e-mail ejakulat(małpa)vp.pl Mieszkam w jednym z miast województwa śląskiego, lecz na peryferiach. W malowniczym miejscu... Jestem szczęśliwym mężem i ojcem dwójki dzieci. Włosy mam ciemne, a kolor moich oczu to brąz. Wzrost 172cm bez tendencji do tycia. Krew która płynie w moich żyłach jest z grupy 0 rh+ (dodatnie). Wykształcenie średnie z maturą. Posiadam zdolności manualne i umiejętność szybkiego uczenia się. Jestem zdrowym, opanowanym, towarzyskim, zadbanym mężczyzną, chyba przystojnym. Mam na swoim koncie sportowe osiągnięcia.

ale jestes za niski:P to ciebie skreśla:P Żona wie o twoim hobby pajacu?

Gość hebe2000
Poszukuję taty dla mojego Maleństwa, bez zobowiązań, bez alimentów, bez dalszej znajomości. Jestem ładną, zadbaną kobietką przed 40-tką, niezależną finansowo, po traumatycznych przejściach od kilku lat jestem sama, a pragnę dziecka. W 100% jestem zdrowa (przed podjęciem tej decyzji przebadałam się). Poszukuję wysokiego, szczupłego bruneta, z wyższym wykształceniem (sama mam podyplomowe). Chętnie już posiadającego dzieci. Maleństwo będzie upragnione, kochane i nigdy niczego Mu nie zabraknie. Pozdrawiam. K.

Gość pozycze ci mojego...
ile dasz za zapylenie? strzela za 1 razem

Gość wybredna samica
wiecie co, jak czytam tutaj o dawcach nasienia, ze musza mieć odpowiednie geny, to z jednej strony się nie dziwię, a z drugiej jak patrze na niektóre kobiety co pozwoliły sobie zrobić dziecko z brzydalem, pijakiem, nieukiem itp. to chce mi się śmiać z tego, że moze być taka różnica w doborze samca. Innym kobietom nie przeszkadza nic, a by miał tylko "fajfusa".

Gość ejakulat
Napisz do mnie to chętnie Ci pomogę! Bez żadnych zobowiązań!

Gość alime
witam! jestem mloda kobieta, mam 20lat,moj maz nie moze miec dzieci,a chceielibysmy je miec:) poszukuje bruneta 180, brazowe oczy,szczuply,wysportowany, wyksztalcony i oczywiscie zdrowy. jesli znajdzie sie jakis kandydat prosze o meila i zdjecie emila_dm@o2.pl

Gość alime
Witam! Jestem atrakcyjna mloda mezatka. Mieszkam w USA. Moj maz kilka lat temu przeszedl chemoterapie i ma problemy z plodnoscia. Chcialbaym poznac donora z Polski. Idealny dawca jest wysokim brunetem o brazowych oczach, z wyzszym wyksztalceniem technicznym, wiek powyzej 35 lat, bez historii chorb ...

Gość ejakulat
Chętnie pomogę. Mam 30 lat i brązowe oczy. Mój wzrost to 172cm. Bez żadnych chorób. Posiadam dwójkę własnego potomstwa.

Gość brakadabra
czytam tak sobie - są chetni faceci, sa pragnace kobiety. ale jak Wy to widzicie? czyli dziecko bedzie mialo w akcie urodzenia ojca nieznanego, nazwisko matki. zapyta kiedys o tate i co - klamstwo? bedzie zylo w klamstwie? ejakulat - jak myslisz, czy zona tez jest chetna na Twoje rozsiewanie nasienia? czy zrobisz to w tajemnicy? domyslam sie, ze zdradzasz ją.

Gość ejakulat
Dziecko przy parach mam nazwisko ojca który je wychowuje. Gorzej jak kobieta jest samotna i chce w ten sposób mieć dziecko. Ale to lepiej niech sie kobiety wypowiedzą na ten temat jak one to robia. Duża ilość dzieci tkwi w kłamstwie swoich matek że tatuś to tatuś. A tak naprawdę to sąsiad, listonosz albo kolega z pracy lub przypadkowy jegomość. Kobiety nie są takie święte za jakie same się uważają. Moja żona nie ma nic przeciwko temu żebym pomógł swoim nasieniem potrzebującym. Są pary które z różnych powodów niemożności swoich partnerów nie mogą zajść w ciąże. I od razu wyjaśnie że przekazanie nasienia nie musi dochodzić poprzez kontakt cielesny, czytaj sex.

Gość alime21
Jesli chodzi o nas to moj maz chce zeby ojciec mial wyzsze wyksztalcenie techniczne, bardzo mu na tym zalezy sam skonczyl studia techniczne z bardzo dobrym wynikiem i chcialby zeby dziecko bylo podobne do niego jak najbardziej.

Gość ejakulat
Nie wykształcenie świadczy zawsze o człowieku. Jednym nie dane było skończyć studia, inni nie mogli studiować. A Ci co skończyli nie zawsze na to zasługują. Tak czy siak wykształcenie rodziców nie idzie w parze z przyszłym wykształceniem dziecka. To przeważnie rodzice mają chore ambicje, a dzieci i tak wybiorą swoją ścieżkę życia. Oczywiście zawsze można dziecko pokierować.

A ja znam faceta który szuka odpowiedniej kobiety na matkę bo marzy o dziecku, a najlepiej kilku. Ma lwie serce i niestety niezbyt wiele kasy i pewnie dlatego jeszcze nie znalazł. Bo babki to niestety straszne materialistki. On byłby naprawdę genialnym, wrażliwym ojcem.

Gość swoje dzieci mam
witam . a ja moglbym zaplodnic kobiete bo wiem jakie to dla niektorych wazne kiedy partner nie moze albo go wogole niemaja a czes leci i chca miec te swoje pociech y

Gość zff
DAWCA 40/178/98 B Rh= . Dawca krwi mgr inż. , dotorat w toku

Gość dawcaspermygazeta.pl
dawcaspermy@gazeta.pl.Pomoc bezinteresowna i bez zobowiazań.Zapraszam.

Gość ziuu120
szukam dawcy nasienia- inteligentnego oraz zdrowego (ważne badania). Bez zobowiązań. Oferty zawierające zdjęcie proszę kierowac na adres mailowy ziuu@gazeta.pl

Gość emigrant4ever
sledzac wasze wypowiedzi nasuwa mi sie niezly kawal : Przychodzi blondynka do inteligentnego brzydala i oznajmia - chce miec z toba dziecko ,bo jak bedzie piekne po mnie i tak inteligentne jak ty to nic wiecej mi nie trzeba .....na to facet : a jak bedzie odwrotnie ? , a tak na serio ogladajac dzisiejszy program w TVN tez sobie pomyslalem ze jak ktos decyduje sie na takich jeleni jak tam pokazali to moze sprobuje sam tylko musialbym zrobic najpierw badania czy sie nadam bo moja corka ma juz 11 lat i wtedy to moze bylo 100 milionow plemnikow w 1 ml a teraz kto to wie ? ale pro forma dla zainteresowanych : 36 lat ,180 cm ,wlosy kruczo czarne ,oczy piwne ,szczuply ,wyksztalcenie srednie ekonomiczne [ studia 2 lata lecz ze wzgledow finasowych przerwane] dlugowieczna rodzina- dziadek zmarl majac 90 latek! Ciekawe jak sie sprawa potoczy ?

Gość Miquel
Witaj. Mam 27 lat. Jestem absolwentem prestiżowej uczelni. Bylym sportowcem, absolwentem szkoly mistrzowstwa sportowego. Wzrost: 185cm. Waga: 88kg. Wlosy ciemne. Oczy brazowe. Prowadze aktywny tryb zycia.Zdrowy bez nalogow.Pozytywnie przeszedlem wszystkie testy badania nasienia. Oddam nasienie bezplatnie - parze marzacej o wlasnym dziecku lub samotnej Pani. W miesiacu spedzam 2 tygodnie w woj. Pomorskim i 2 tygodnie w Mazowieckim. Wszystko do uzgodnienia ... Zapewniam dyskrecje i mila, luzna atmosfere. Pozdrawiam.

Gość POWAŻNA ODPOWIEDŹ NA TOPIC
Chciałabym pozostać anonimowa, ale pragnę się z wami - być może naprawdę szukającymi - podzielić informacją, że korzystałam z duńskiego serwisu Cyros i że tak profesjonalnej obsługi długo by szukać gdzie indziej. Fiolki możecie zamówić (dawcami są głównie Duńczycy, inni Skandynawowie lub Holendrzy), a zabiegu fartylizacji dokonać w jednej z polskich klinik. Podaję link. Znajdziecie tam listę dawców ze wstępnym opisem (lista jest niepełna): http://dk.cryosinternational.com/home.aspx Dodam jeszcze, że Duńczycy są mega przystojni. Nasienie z Cyrosa jest niestety drogie, za to możecie liczyć na 100% wiarygodną i rzetelną obsługę. Powodzenia!!!

Gość POWAŻNA ODPOWIEDŹ NA TOPIC
Chciałabym pozostać anonimowa, ale pragnę się z wami - być może naprawdę szukającymi - podzielić informacją, że korzystałam z duńskiego serwisu Cyros i że tak profesjonalnej obsługi długo by szukać gdzie indziej. Fiolki możecie zamówić (dawcami są głównie Duńczycy, inni Skandynawowie lub Holendrzy), a zabiegu fartylizacji dokonać w jednej z polskich klinik. Podaję link. Znajdziecie tam listę dawców ze wstępnym opisem (lista jest niepełna): http://dk.cryosinternational.com/home.aspx Dodam jeszcze, że Duńczycy są mega przystojni. Nasienie z Cyrosa jest niestety drogie, za to możecie liczyć na 100% wiarygodną i rzetelną obsługę. Powodzenia!!!

Gość Pytanie o Cyrosa
I co jakiś duński enfant terrible z tego ci wyszedł? :) Tzn. zafasolkowałaś? Masz to duńskie czy szwedzkie czy holenderskie dziecko w domu? Widziałam, że mają tam i Niemców i kolorowych i mieszanki i nawet Polaków.

Gość Pytanie o Cyrosa
A tak poważnie to dzięki za link! Na pewno komuś się przyda. Przynajmniej to lepsze i konkretniejsze, niż te anonimowe anonse na forum, które nawet nie wiadomo czy są wiarygodne. 🖐️