Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maturalnie nieeeeeeeeeeeeeeeee

MAM TEGO SERDECZNIE DOSC! telewizja robi sobie z nas jaja

Polecane posty

Gość maturalnie nieeeeeeeeeeeeeeeee

Najpierw od rana ze dzisiaj wszyscy język obcy pisza, potem kupuje gazete i tam to samo!!!!! a teraz w panoramie powiedzieli ze jutro jest "niemiecki i włoski" kurwa, jak chca byc tacy elokwentni i uchodzic za wszechwiedzacych to niech sie doinformuja!!! oni maja to w dupie, a to moj przelomowy moment w zyciu wiec NIECH TELEWIZJA TO Z LASKI SWOJEJ USZANUJE I SIE ODWALI!!!! A PRZEDEWSZYSTIM NIECH NIE WPROWADZA NIKOGO W BLAD! niemiecki jest w czwartek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no przeciez ten kto zdaje niemiecki i interesuje go ten temat, to o tym wie a telewizja od zawsze klamie :classic_cool:

Gość maturzystkazettka
i co sie irytujesz

Gość co mnie w ogole obchodzi kiedy
jest niemiecki, chinski, czy solamijski :O maturzysci uczysc sie powinni, a nie tv ogladac :P

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
znam ten ból.. mnie mama obudziła i sie pyta o co chodzi :D przyznam niepokoj był.. oraz urywajace sie telefony od kolegow i kolezanek z klasy.. moj sąsiad poleciał na wszeli wypadek :D hyh

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
to nie jest smieszne, bo wlasnie sie z ojcem wykłócam o to kiedy mam niemiecki... podobnie inni - albo zerwani przez starych o 5, a pozniej opierdol ze nie poszli na mature..

Gość trole maturalne
oburzone :D za 10 lat powiesz ,że to było gówno a nie najważniejszy moment w życiu :o pestka

Gość PRZEDE WSZYSTKIM osobno
piszemy oddzielnie, maturzysto z bożej łaski :-(