Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smerfetka katowice

wódka...proszę o poradę...

Polecane posty

Gość smerfetka katowice

witam, bardzo proszę o poradę, jaką wódkę wybrać na wesele (tzn.którą Wy najbardziej lubicie i chcielibyście pić na weselu). Do wyboru mam: - Absolwent - Polonez - Sobieski - Wyborowa - Bols - Chrobry - Soplica - Luksusowa. Którą polecacie i dlaczego? Wielkie dzięki za odpowiedzi i wszelkie sugestie! Pozdrawiam 🌻

Luksusowej nie cierpię :O generalnie dobrze wchodzi wyborowa i9 absolwent- ale każda ma swoich zwolenników

Gość Mysza69
U mnie chcemy zainwestować w Pana Tadzia ale widzę że Ty nie masz tej opcji do wyboru :(

Absolwent - najbardziej mi smakuje - Sobieski i ?Soplica tez sa niezle - Bols - to wodka, ktroa sie nadaje bardziej do drinkow niz do picia na czysto (chociaz sa jej fani)

Gość Pan Tadeusz jest
wstrętny. Ostatnio znajomina weselu mieli :(

Tadek jest dobry, o ile jest dobrze schłodzony i oryginalny. Znajoma miała słowacką Finlandię... porażka:-O

Gość mesa
Mam pytanko czy zna ktos moze zespol FAIR PLAY oni sa gdzies z Mniowa?Jak oni graja i wogole bo slyszalalm ze sa niezli? I jeszcze jedno- czy byl ktos moze na weselu w \'\'Bartku\'\' w Zagnansku?BArdzo mnie interesuje ta sala ale nigdy tam nie bylam i nic nie wiem,slyszalam tylko ze jest niedrogo?

Gość mesa
Sorki to nie mialo byc do tego tematu. Ja mialam Wyborowa na weselu jest bardzo delikatna,i wszyscy ja polecali.🌼

Gość absolutnie nie
absolwent to wodka z nizszej polki. U nas sie z niej raczej drwi niz pije:). Wyborowa, lub soplica.

Gość biedroneczka130
My wybraliśmy WYBOROWĄ, decydując się popytaliśmy o gusta gości i to przeważyło...

Gość biedroneczka130
WYBOROWA

Gość kate ms
Wyborowa albo Pan Tadeusz :P

ja polish wodka tania i bardzo dobra ;) absolwenta nie cierpie, bolsa rowniez, moglaby byc ewnetuyalnie wyborowa..

ja bylam na weselu gdzie byla wlasnie Finlandia i byla super!ogolnie lubie ta wodke i chyba ja bedziemy miec! Bols---ble okropienstwo i na bank jej nie kupimy! Absolwent tez moze byc,ale jakos nie przepadam!

witam po moim weselu zostalo mi 100 sztuk sobieski 0,7 l chetnie odsprzedam cena za sztuke to 19 zl jestem z krakowa tel 725655483

Jeszcze do niedawna byliśmy zdecydowani na Pana Tadeusza ale teraz mamy wątpliwości czy nie zakupić Nemiroffa. Macie jakieś doświadczenie z tą wódką?

my się zastanawialiśmy między wyborową, P.Tadziem i Palace Vodka. i tą ostatnią będziemy mieli, bo nam najlepiej \"wchodzi\" i głowa ne boli:)

Gość ja już kupiłam
wyborowa po 19.50 w Delikatesach ponieważ opuscili 1 zł na butelce , w innych sklepach była po 25,5 w hurtowni po 21.5

Gość fanfa
nemiroffa polecam ale naprawde mocno schlodzona,bylam u kuzynki na weselu i mieli nemiroffa jeszcze z lodem w srodku i byla naprawde dobra nawet nie bylo czuc tak bardzo posmaku wodki bo zrobil sie taki slodki posmak jak byl ten lod

Gość grenadina
matko boska, wy naprawde czujecie roznice miedzy smakami roznych wodek??? gratulacje, ja nie odrozniam zupelnie... dla mnie absolut i krajowa z biedronki to jedno i to samo :D i pewnie przy wyborze kierowalabym sie estetyka butelki :D

Gość ave
oczywiscie ze czuc, ja nawet w drinku czuje roznice, jedene sa ostrzejsze inne mniej

Gość jussaa
a ja muszę zamówić na odległość bez degustacji:( i myślę albo o żołądkowej de luxe (tylko dlatego że jest chwalona i z sentymentu do starej-żółtej) wyborowa czy może pana tadeusza...sama nie wiem.Ja lubię whiskey:D

my bedziemy miec bolsa, pan tadeusz jest mniej wiecej w tej samej cenie ale mama bierze u siebie w sklepie, a tam tadka mają tylko 0,7l jak dla mnie bols wcale nie jest taki zly - glowa boli ale to chyba normalne finlandia a zwłaszcza grejfrutowa - jak dla mnei super gdybym miala tyle kasy to to wodke bym kupila no ale niestety finlandia jest droga