Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania Bajbak

Kiedy wkoncu Mantodea urodzi ?? Obstawiamy ... Kto wygra stawia PIWO ...

Polecane posty

też myslę, że jak mantodea nawet nie zareagowała na obecność ufli to znaczy że jest po ;) może mamani coś wie??

Ja nic nie wiem. Pisalam do Magdy na gg kilka razy bo byla dostepna ale nic nie odpisala i znikala... myśle ze to juz i niedlugo da nam znac :)

osz to wredota- powinna rodzić i na telefonie wisieć i relacje zdawać po całym zamieszaniu jakiego narobiła

Gość a ja obstawię
mówiłam, że to bliżej 19-stego będzie... kto wie czy nie leży na oddziale i nie czeka...

Gość ona nigdy nie urodzi
mantodea nie urodziła!!!!!!!!! Łazi tu po forum i sie udziela:-P,nie sądzę,żeby już była "po";-)

No to mamy chlopczyka z tego co widzialam w opisie na gg :D:D Tzn nie tyle my co Magda :D Bylo napisane ze urodzil sie w poniedzialek i ze klocek z niego mały :D:D

Gość a ja tam myśle
Menda pewnie jest w ciąży ale urojonej:D:D:D

Gość a ja tam myśle
też jej nie lubie wyjątkowo wredna suka jak na kogoś w ciąży, taka maciora

Gość Nowa Ufliczka
w koncu ktoś kto mądrze gada:)

Gość Ania Bajbak
GRATULACJE :D Kto obstawial na 12 ego ???????????????????????????????? ja nie :( no ,ale to moze lepiej - bo sporo piwek bym musiala stawiac :P Ufliczko - Won !!!! Sama z Soba Gadasz :P

Gość Ania Bajbak
ARGHAJKA -wygralas - piwo sie nalezy :P

No to kto w koncu obstawial 12???;)W kazdym razie wygral!O 5 rano dostalam boli przed 6 jechalismy do szpitala jak dotarlismy skurcze mialam co 2 minuty.Urodzilam o 8:30 slicznego chlopczyka 4140/57 10 punkcikow i caly z niego tata:):):)Mariusz byl przy porodzie spisal sie swietnie nie ma zadnych\"niezdrowych\"objawow hehe..Niestety o 13 dostala krwotoku wiec musieli mnie czyscic ale juz po wszystkim i jestesmy BARDZO SZCZESLIWI!:)Dzis wrocilismy do domciu maly spi a ja odpoczywam. Niedroga ulificzko- nie bede grzeczna i mila dla swini ktora obraza ciezarne piszac ze sa wielorybami brzydkimi ktore maz zdradza... a tak wlasnie na tym forum pisalas wiec DLA MNIE JESTES ZEREM.Nie bede mila dla \"kobiet\"ktore obrazaja 22letnie matki tylko dlatego ze w tym wieku maja dziecko lub wiecej.To ich indywidualna sprawa.Nie interesuje mnie czy ktos sie ze mna zgadza czy nie. Jesli chodzi o CC to wspolczuje kobietkom ktore to przechodzily.Bol po CC jest taki sam jak podczas SN tez macica sie obkurcza szwy rwa i nie rozumiem dlaczego sa tak pietnowane:-o No to na razie wszystko.Ide cos zjesc i przespac sie.Do przeciwniczek mantodea- gwarantuje ze bede sie teraz malo udzielac wiec forum jest wasze:p

nooo gratulacje cholero kurcze moglam sie domysec ze urdzisz 12go- petunija też 12 urodzila jkgdyby nigdy nic;) wrzuc jakies zdjecia tego łobuza

Gość jaki fotelik
no wlasnie daj zdjecie i powiedz ile wazyl i ile mial cm

Gość przecież wyraźnie napisała
że synek mierzył 57cm i ważył 4140g

Gość jaki fotelik
no napisala teraz widze mi wyszedl z tego numer do skype bo mam skype zainst na kompie nie zesrajcie sie

Gość Nowa Ufliczka
no to naszemu krajowi przybyl kolejny wredny obywatel

Gość mniej niż zero...
to do tej istoty z kosmosu powyżej

Gość Nowa Ufliczka
trudno a udzielac się pewnie Mendo dalej będziesz, że ci basior po ciąży wisi i nie wiesz co z tym zrobić, że wygladasz dalej jak wieloryb i nie umiesz schudnąć, że ci dziecko placze i juz masz tego dość, itd, itd, jak 95% matek polek tutaj, które nie radzą sobie że sobą, z dzieckiem, ze swoim życiem.i jedyne co im wychodzi to najeżdżanie na szcześliwe, mądre matki, takie jak ja, szczupłe i zgrabne, a to wszystko tylko z zazdrości.

Gość ike dalej uważasz
że ufliczka jest inteligentna ???

Gość Nowa Ufliczka
i darujcie sobie kaszaloty komentarze do mojej wypowiedzi bo już tu więcej nie zajrzę, strata czasu.A przebywanie z kretynkami źle mi robi na cerę więc czas zmienic forum.

gratuluję Mantodeo :) Nowa Ufliczka trochę przesadzasz z ocenami matek. Masz do czynienia tylko z takimi, o jakich piszesz? Bo szczerze mówiąc ja znam sporo tzw. matek Polek, które i po 5-ciu ciążach są zadbane, pracują zawodowo itd. Przecież pojawienie się dziecka to nie koniec życia kobiety, prawda?

Gość to ja kaszalot...
ufliczka komentarze nie są do twojej wypowiedzi, one są bezpośrednio do Ciebie idiotko... pa pa, życzymy pryszczy...

Dzieki dziewczyny za gratulacje:)Pierwsza noc za nami i nawet nie bylo najgorzej.Maly jadl i spal maz czuwal a ja wreszcie praiw sie wyspalam:) Nowa Ufliczka - buahahahahahahahahaha nie dosc ze jestes pusta jak ciaza urojona poziomem siegasz dwulatkowi to jeszcze na dodatek masz marne poczucie humoru!i niestety musze cie rozczarowac.Poniewaz bylam czyszczona po porodzie nie zostal mi brzuch po ciazy.Oczywiscie cos tam wisi ale dla mnie i innych NORMALNYCH K O B I E T I MATEK jest to normalne.Wiem co z tym zrobic nie martw sie ale pomysle o tym jak dojde do siebie.Musisz miec malo wyrozumialego meza skoro 4 dni po porodzie zamiast skupic sie na dziecku uwage skupilas na tym jak sie brzucha pozbyc.Musisz miec straszne kompleksy wspolczuje ci:(acha i uwierz niczego ci nie zazdroszcze bo naprawde nie ma czego:-o paaaa