Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karrrollina

czy pomożecie mi to zrozumieć?

Polecane posty

Gość ccc..
anitta u mnie jest podobnie tzn w ciagu dnia malo kontraktu pusci mi sygnal , smsow nie pisze bo ich praktycznie nie uznaje chyba ze go cos najdzie to pisze mimo to ja czuje i widze ze mnie kocha bo wieczorami rozmwiamy przez kype lub telefon i mowi mi ze mysli, ze teskni w ciagu dnia , ze tylko czeka kiedy wejde na gg .Dlatego uwazam ze to moze byc facet ktory nie specjalnie lubi pisac smsy czy dzwonic w ciagu dnia natomiast nie ma to nic w spolnego z tym ze mu nie zalezy - tak mi sie wydaje

Gość anitaa
pocieszylas mnie troche ccc...kobiety sa zupelnie inne od facetow dlatego nie potrafie ich zrozumiec. Ale mimo wszystko w dalszym ciagu nie daje mi to spokoju. co powiesz na to? - ja do niego pisze czulego smsa w oczekiwaniu na rownie mila odpowiedz a tu...cisza po czym odzywa sie po dwoch dniach i przeprasza za milczenie tlumaczac sie w rozny sposob, nastepnie spotykamy sie wszystko wraca do normy, jestesmy szczesliwi, rozstajemy i znowu to samo. Czekanie przez tydzien na upragnione spotkanie a w ciagu tygodnia w zasadzie niewielki kontakt.