Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość top chips

okropne uczucie, posmarowalam sie kremem antycellulitowym ........

Polecane posty

Gość top chips

i okropne uczucie nie moge tego zmyc :( zimno brrrrrrrrr chlodzi okropnie na rekach tylku i brzuchu kupilam go dawno termin waznosci jest do 2009 r. i posmarowalam sie po kapieli i uczucie okropneeeeeeeee chłod ale tak jakby gorącyyyyyy i bardzo intensywne to jestttttt probowalam zmyc zmylam a tu dalej chlodziiiiiii :(:(:( ja teraz nie zasne 😭

Gość HeeeeeHuuuuHiii
To znaczy że działa

Gość top chips
no matkooooooooo wsciekne sie za chwilkeeeeee 😠 okropne uczucieeeeeeeeeee na brzuchu i tylku juz przestalooooo ale rece ramionaaaaaaaa :o masakraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość małalila
Jesli myslisz ze zwalczysz do wakacji..to musi byc naprawde dobry i drogi! Jest maj, zaden krem nie zabije celulitu, za pozno sie za to zabralas ;) O takich rzeczach sie mysli na poczatku stycznia lub po wigilijnej wyzerce.

Gość HeeeeeHuuuuHiii
na rekach masz delikatniejszy naskórek dlatego tak piecze.... do jutra zejdzie a jesli nie umiesz wytrzymac to nie uzywaj juz tego

Gość podstawka
a czy to nie jest przypadkiem zel perfekty?? ja mam identyczne uczucie zimna jak sie nim posmaruję:) koszmarne!!!!

Gość małalila
To jest to z AA ;>? Ja tez to mialam rok temu ale smarowalam sie tym w upalne dni, dla ochlody bo na celulit to raczej nie dziala..ale ma przyjemne skutki uboczne :D Mianowicie pachnialo kawa.. az do momentu kiedy moj luby stwierdzil ze smierdze basenem ;D

Gość top chips
ej kobietki mnie nie chodzi o zwalczenie cellulituuuuu natychmiast - poprostu tak sie nim dzis posmarowalam bo mam bardzo przesluszona skore :) lezał pod reka wiec wyprobowalam :) nawt jest cena 11,50 zl to z eveline serum intensywnie wyszczuplajace+ujedrniajace antycellulitowe juz troszke przeszloooooooooo ale juz tego wiecej nie uzyjeeeee

Gość małalila
Na celulit jest dobry zel z Clarinsa, ale kosztuje 200zl + Dokladnie nie powiem ile bo nie wiem tyle ze jest drogi (dostalam raz w prezencie), ale przynajmniej dziala. Tez chlodzi, i pachnie przyjemnie.

Gość małalila
Aha...hiehie no to sobie wybralas..zel ;) A nawilzylo to chociaz troche?? :D

Gość a ten z eveline to jest
dobry balsam. W ogole lubie ta firme. Ma dobre a tanie produkty

Gość top chips
wiesz nawet gladka skora szczegolnie na ramionach bo tutatj mialam bardzo przesuszona od solarium a propos solarium - dziewczyny co robic zawsze złazi mi skora z ramion :( masakraaaa i z twarzy czasem :(

Gość top chips
tzn nie tak jakos baaardzo ale schodzi luszczy sie i potem sa plamy troche opalonego troche bladego :( na twarzy tez szczegolnie jak smaruje sie podkladem to wtedy sie luszczy i zaznaczam ze tylko po solarce jak nie chodze to nie ma takiego czegos a zawsze smaruje skre balsamem nawilzajacym - codziennie

Gość małalila
Moze za dlugo siedzisz... Chodz na brazujace moze, i wczesniej wklep sobie krem nawilzajacy. Ja tak robie, chodze co jakis czas na 8 minut i wczesniej dobrze nawilzam cale cialo. Nie jestem czesta bywalczynia tego typu przybytkow ale wiem co to znaczy sucha skora, i staram sie kremowac przed kazdym wyjsciem. Twarzy natomast nie opalam tylko traktuje samoopalaczem z L'Oreala. Nie chce sie postarzac na wlasna prosbe. Szkoda ze natryskowe sa takie drogie:(

Gość top chips
wiesz co ja na smarowanie nie mam czasu i cierpliwosci :) moje seanse w solarium to najdluzej 10 min tak 3-4 razy w miesiacu srednio po 8 min zaczynajac od 5 wiec mysle sobie ze nie zaszkodze bardzo skorze a i zaczynam zawsze w kwietniu a kkoncze w polowie czerwca bo potem to juz tylko naturals :)