Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Słoneczko23

DIETA! 10-14KG W 4TYG! PROBUJECIE ZE MNA?

Polecane posty

Gość zgubna
hej jetem 🖐️ ale sie porobilo ojojoj ale nie lammy sie sloneczko ja sie od dzisiaj trzymam swojej djety czyli mż i niekaloryczne poza tym owoce i warzywa podstawa. zwaze sie w niedziele to wm napisze jak mi idzie poza tympostanowilam ze na sniedanie platki+otreby na mleku obiad warzywa+miesko lub rybka a kolacja kanapka+sereklub wedlinka no i kawa bez niej niemoge

Gość zgubna
no i woda oczywiscie a jak bym niewytrzymala to jakis owoc nie zaszkodzi a na obiad mialam kurczaka+surowka z marchwi i jestem pelna chyba sobie nawet kolacje odpuszcze

zgubna! pewnie! przede wszystkim zdrowo! no to dziewczyny -czekamy tydzien-i wazenie! zobaczymy jakie efekty!:) pozdrowionka

Gość zgubna
trzymajcie sie odezwe sie jutro po kolacji🖐️

Gość zgubna
a ty słoneczko podaj menu na nastepne dni ,juz nie moge sie doczekac :o chyba że sciemniasz ...

musialam sie zaczernic bo ktos sie podemne podszyl ble:P

A JA NA KOLACJE-przyznam,ze nie dawno zjadlam:)-dokladnie 19,05 2 kromki ciemnego chlebka z twarozkiem(fitness)pomidorkiem,salata i rzodkiewka... chyba przesadzilam co?:) ale nie moglam sie oprzec:)

A JA NA KOLACJE-przyznam,ze nie dawno zjadlam:)-dokladnie 19,05 2 kromki ciemnego chlebka z twarozkiem(fitness)pomidorkiem,salata i rzodkiewka... chyba przesadzilam co?:) ale nie moglam sie oprzec:)

wcale nie przesadzilas :classic_cool: ja o 20 serek homogenizowany zjadlam ale strawie zanim pojde spac;) nie chce mi sie spac wiec pobuszuje troche w sieci :classic_cool:

Witam ponownie dziewczynki! wczorajszy dzien zaliczony...-zamiast marszu-cwiczylam w domku... teraz szykuje sie do kawki i chlebka z salata, pomidorkiem i rzodkiewka...to samo co na kolacje-chyba nie przeszkadza? a u Was jak tam dziewczynki? milego dnia zycze!

ja zaliczylam dzis kawe i kromke chleba z dwoma malymi kawalkami sledzia w oleju (niezbyt niskokaloryczne, ale naporawde tycia porcja) nie mam czasu ani ochoty cwiczyc, ale trz bedzie sie przemoc, poskacze pozniej na skakance :classic_cool:

dzis nieciekawie, zajadlam jedno jajko kromke chleba+ pare lyzek salatkai z pieczarek z majonezem, potem kromka chleba+slatka+2 kawaleczki sledzia strasznie mi ciezko na zoladku po tych pieczarach :o ale poskakalam troche i jest lzej, ale pewnie juz nic nie zjem, a jak cos to moze jogurt naturalny, albo jablko

oj i ja niestety nieco przesadzilam :) ale bylo wszystko malo kaloryczne i gotowane i bez soli :) pozdrawiam was za 2 dzni sie waze zobaczymy czy cos drgnie do pipisania jutro :) nienormalna sloneczko 🖐️

Gość gdzie następne menu
???? coś nie wpisujesz.Od razu wiedziałam że ściemniasz :o

Witam! u mnie dzis troszke jako nietako:) sniadanko ok:) objad-1/5 rosolku chinskiego:) a na kolacje...kromka z twarozkiem...i raz cwiczenia... a teraz szykuje omleta mojemu mezowi-az mnie normalnieeeeeee....o jejku jejku...nie moge:) pozdrowionka i milego wieczorku zycze!

Oj dziewczyny! wtrabilam wczoraj kawaleczek omleta:)o 21~!` ale za to podwojne cwiczonka:) no ale najlepsze jest to,ze dzis moj mezus planuje grilla... myslalam,ze...!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale kupil mi piers:)-na grilla:) a na kielbaske,szaszlyczka... bede sie patrzala ze slinotokiem:) dam rade:)

no wreszcie dorawalam sie do komputera, ej dziewczyny chyba nie jest najgorzej, samym powietrzem zyc nie mozna przeciez;) ja dzis zjadlam w sumie: serek homogenizowany, 1,5 talerza zupy ogorkowej i 4 kanapki wieczorem pewnie zjem tylko serek bo dzis dosc tresciwie jadlam:D z psem troche pobiegalam i sie uczylam, wiec cos tam spalilam:) Sloneczko, super, ze Ci mezus piers kupil, ja to bym nawet od kielbahy wolala, tylko przygotowac bym jej nie umiala :P

ehhhhh, jak tu cicho zjadlam na kolacje serek ziarnisty. ogladalam dzis stare zdjecia z dziecinstwa i sprzed 3 lat, jeeeeej jaka ja chudziutka bylam, zmotywowaly mnie te zdjecia szczerze powiedziawszy:D wlasnie doceniam moc dobrodziejstwa jakim jest herbata, zwykla goraca herbata......:)

witam jestem ja bede wpadac do was wieczorkami bo inaczej niemam jak no wiec dzisiaj zrobilam sobie mala gloduweczke tzn byl tylko obiad talez zupy i woda no i cherbata czerwona (chyba sie od niej uzaleznilam:D) pozdrawiam was jutro sie waze zobaczymy co bedzie zajrze wieczorkiem pa

Witam dziewczyny! ja przed chwila wrocilam:) fajnie mi minal dzien... rano---tzn o 13-musli...potem niestety troche makaronu z sosem slodko kwasnym...i kolacja...mala jajecznica:) rano nie moglam nic w siebie wlozyc:_) oj dziewuchy...dzis mi tak minal dzien,ze nie mialam kiedy pocwiczyc:( zaraz troche nadrobie... dobrej nocki zycze!

Witam dziewczynki! no i jak Wam idzie? ja szykuje sie do kawki a pozniej \"znowu \" grilll....ale spokojnie...piers z grilla:) i nocne cwiczonka-bo wczesniej nie bede mogla... powiem Wam dziewczyny...ze jestem strasznym łasuchem na słodkosci...ale gdy zaczelam zdrowiej sie odzywiac-slodkosci nie ciagna mnie i od tych kilku dni-nic nie mialam slodkiego w buzi:) to jest moj sukces! bo ze slodkosciami walcze od kilkunastu miesiecy! przy tej diecie wlasnie przede wszystkim o to mi chodzilo-zebym skonczyla ze slodkosciami! narazie dobrze mi idzie? dziewczyny to kiedy sie wazymy i?????????????????i piszemy swoje wagi co? ja powiedzialam,ze po tyg sie zwaze-takze w srode:)

hej sloneczko ja sie waze dzis wieczorem i mam maly sukces od 2 tyg nie slodze kawy i herbaty i nie jem zednych chipsow ciastek itp :) dam wam znac jutro jak z moja waga pozdrawiam

hej hej wczoraj sie wazylam no i niema jakichs tam rewelacji ale 0.5 kg w dol odnotowane :) i znow wazenie za tydz. :) pozdrowienia

zgubna...ja dzis sie wazylam-i 3kg mniej!rowniusienko! ale jak mowilam,ze tezszym osobom ponoc szybko spadaja kg... ale badz cierpliwa!