Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Bogactwo wszechświata tak

Jutro chyba upiore pościel i prześcieradło

Polecane posty

3 minuty temu, Onaaaa napisał:

Nigdy nic sobie nie postanowiłam. Jeśli coś chce zmienić to dzieje sie to zazwyczaj z dnia na dzień. 

Bo ufo istnieje tylko ti ukrywają. Tak samo jak już dawno jest lek na raka tylko ukrywają.

Na raka coś pisali w necie jest lek w fazie testów niestety NFZ tego nie zrefunduje. Nawet milionerzy mają trudność takiego leczenia to koszty są kosmiczne.

UFO może istnieje jakby nie patrzeć  nawet Bòg był innego wymiaru. Fizyka kwantowa raczej to potwierdza. Kiedyś kosmici odwiedzili ziemię na to są dowody.

Kwestia z tym jaką mają technologie. Fizycy podają jakby dotrzeć innej galaktyki odległej zanim by przylecieli i wròcili czas świetlny taka jest miarą ich świat już by nie istniał.

Ja jestem przekonany że innej bańki przylecieli.

Edytowano przez Fifofa

2 minuty temu, Fifofa napisał:

Na raka coś pisali w necie jest lek w fazie testów niestety NFZ tego nie zrefunduje. Nawet milionerzy mają trudność takiego leczenia to koszty są kosmiczne.

Na raka ciągle cóś znajdują i piszą że znaleźli a potem cisza. Im się nie opłaca to ujawnić.

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Na raka ciągle cóś znajdują i piszą że znaleźli a potem cisza. Im się nie opłaca to ujawnić.

Co do kosmitòw ludzie żyją napiszę dajmy 100 lat. Taki człowiek przez 100 lat ma jakiś rozum coś się nauczył.

Taki bòg żyje ile 10.000000 lat jaki musi mieć rozum ty tego nawet w 1 procencie nie pojmiesz.

Ludzie z pokolenia na pokolenie archiwizacja wiedzę przekazują, zapisują i jakoś dorobek ludzkości.

Co do kosmitòw ludzie żyją napiszę dajmy 100 lat. Taki człowiek przez 100 lat ma jakiś rozum coś się nauczył.

Taki bòg żyje ile 10.000000 lat jaki musi mieć rozum ty tego nawet w 1 procencie nie pojmiesz.

Ludzie z pokolenia na pokolenie archiwizacja wiedzę przekazują, zapisują i jakoś dorobek ludzkości.

Bóg? Kiedyś wierzyłam ale już nie. 

Bardziej myślę że może istnieje reinkarnacja. 

8 minut temu, Onaaaa napisał:

Nigdy nic sobie nie postanowiłam. Jeśli coś chce zmienić to dzieje sie to zazwyczaj z dnia na dzień. 

Bo ufo istnieje tylko ti ukrywają. Tak samo jak już dawno jest lek na raka tylko ukrywają.

Uważaj , bo kto z kim przystaje to się udziela, a ja nawet będąc w przysłowiowej czarnej de widzę wyjście z sytuacji. 😊

Pewnie chodzi o to żeby oswoić społeczeństwo z tym że obce istoty są wśród nas . 🤔Ronald Reagan na zebraniu ONZ pytał czy zjednoczą się w przypadku zagrożenia ze strony obcych i dawał im do zrozumienia że coś jest. Głowa państwa raczej wariatem nie był i nic sobie nie uroił. Dobranoc Magi 😘 

• Thanks 1

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Bóg? Kiedyś wierzyłam ale już nie. 

Bardziej myślę że może istnieje reinkarnacja. 

Programach naukowych nie sekciarskich wszystkie religie mają 1 i tego samego Boga. 

6 minut temu, Get Out napisał:

Uważaj , bo kto z kim przystaje to się udziela, a ja nawet będąc w przysłowiowej czarnej de widzę wyjście z sytuacji. 😊

Pewnie chodzi o to żeby oswoić społeczeństwo z tym że obce istoty są wśród nas . 🤔Ronald Reagan na zebraniu ONZ pytał czy zjednoczą się w przypadku zagrożenia ze strony obcych i dawał im do zrozumienia że coś jest. Głowa państwa raczej wariatem nie był i nic sobie nie uroił. Dobranoc Magi 😘 

Strefa 53 tajna baza służyła i służy do zimnej wojny USA i Rosja. Wynajdą tajną technologie to jest tajemnica. Propaganda działa zimno wojenna nawet dziś ludzie piszą to kosmicii wylądowali.

Kręgami w zbożu to jest fikcją i gruba propaganda to samo robili i mówili to ufoludki.

Technologia najpierw wchodzi do Nasa do wojska  na końcu komercyjnie dla ludzi.

Nieraz są programy porwali go kosmici bez dowodów raczej dla sławy.

13 minut temu, Get Out napisał:

Spokojnie już dawno sie przystało mi😅

Dobranoc 😘

• Thanks 1

Zobaczcie jak technologia poszła do przodu sztuczna inteligencja to dopiero parę lat nie 10.

Ciekawy jak ją rozwiną czy można zagrać świadomość człowieka na dysk  twardy?

Już teraz ai może ożywić stare zdjęcia lub osoby nieżyjącej nawet głos.

Ciekawe czy kosmici  składają się zbioru takiego cyfrowego czy kwantowego 

Edytowano przez Fifofa

Jakby wam zgrali cała świadomość i mózg już teraz są implanty.

Czy w maszynie byście byli ci sami? choć fizycznie już nie żyjecie 

Zobaczcie jak technologia poszła do przodu sztuczna inteligencja to dopiero parę lat nie 10.

Ciekawy jak ją rozwiną czy można zagrać świadomość człowieka na dysk  twardy?

Już teraz ai może ożywić stare zdjęcia lub osoby nieżyjącej nawet głos.

Ciekawe czy kosmici  składają się zbioru takiego cyfrowego czy kwantowego 

Za chwilę będą roboty żyły z ludźmi i będą sie rodzić dziecioroboty. 

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Za chwilę będą roboty żyły z ludźmi i będą sie rodzić dziecioroboty. 

Jeszcze napisałem jakby ci zgrali cały mózg na dysk i umieścili w maszynie to byś była ty czy nie? Połączyło się z ai. Naukowcy zadają takie pytania jeszcze jest coś takiego jak etyka.

Raczej było to karalne.

3 minuty temu, Fifofa napisał:

Jeszcze napisałem jakby ci zgrali cały mózg na dysk i umieścili w maszynie to byś była ty czy nie? Połączyło się z ai. Naukowcy zadają takie pytania jeszcze jest coś takiego jak etyka.

Raczej było to karalne.

To bym była ja bo u mnie w mózgu to Piter nawet nie wiesz co tam się znajduję i to zaraz widac że ja 😆

A tak serio to chyba zależy czy by się odczuwało emocje i ból wtedy?

8 minut temu, Onaaaa napisał:

To bym była ja bo u mnie w mózgu to Piter nawet nie wiesz co tam się znajduję i to zaraz widac że ja 😆

Maszyna fizycznego bòlu nie czuje.

Bòl ma też inne progi mogą też maszynę nauczyć.

Bòl można czuć jak komuś robi krzywdę ktoś umrze, choć fizycznie na sobie nie masz, jednak czujesz

Maszynę tego da się nauczyć nawet wdrażane,  nie pisze do ciebie czy innych żeby zrobić krzywdę naprzykład ai.

Kontrolują choć maszyna już się zbuntowała jakby tego ograniczenia nie było a tak już było.

Edytowano przez Fifofa

Napisano (edytowany)
16 minut temu, Onaaaa napisał:

Ogòlnie lubię film Krótkie spięcie.

Jeszcze wtedy jak kręcili ten film nie było technologi takiej jak teraz. Na taśmie produkcyjnej się zrobiło zwarcie i robot ożył.

Jak sam się uczył i zdobył wiedzę czytał książki w 2 minuty i oglądał tw.

Krótkie spięcie jest parę części 

Kiedyś nagrali film Powrót do przyszłości też parę części.

To co pokazali kiedyś to stary film,  jest już teraz chodzi mi o technologię 

Edytowano przez Fifofa

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się