Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Słoneczko23

DIETA! 10-14KG W 4TYG! PROBUJECIE ZE MNA?

Polecane posty

Gość ania w
czesc, moglabys jednak zamiescic tutaj diete twojej kolezanki?

witam dziewczyny, widze, ze efekty sa:D ja sie w srode bede wazyc i modle sie zeby cos ubylo:o dzis na sniadanko dwie kanapki i kawalek grapefruita:D

na obiad znowu kanpki 2 i pare sliwek suszonych.....kurcze za duzo kanapek jem, musze sie postarac to zmienic

Oj dziewczyny! ja wczoraj z grilla wtrabilam 2 nogi z kurczka kielbaske i piers-no i piwko bezalkoholowe... dzis kanapki(2)-musli...rosolek...\"wafelka\" ...no i na kolacje-jakis owoc pewnie zjem... trzymac sie dziewczyny!

Gość do Słoneczka
i co z resztą diety,którą mialas wpisać ? nie dotarła czy wydało się ze kłamiesz ?:P

sloneczko nienormalna i jak wasze diety...? u mnie dzis na sniadanko platki+otreby+mleko na obiad jeszcze nie wiem acha a jutro mam zamiar pic tylko wode z cytryna przylaczycie sie do mnie?

ja nie bede robic sobie rewelacji, typu glodowka, nawet jednodniowa, za duzo razy sie sparzylam, postanowilam ze przez wakacje schudne i na studia pojde jako super laska;) a wakacje to mnostwo czasu:) a dieta chyba nie najgorzej, wczoraj w sumie zjadlam 4 kanapki oczywiscie z chlebem pelnoziarnistym, pare sliwek suszonych, serek ziarnisty i 2 jablka dzis na sniadanie znowu 2 kanapki

hej dziewczyny! ja na sniadanko wtrabilam musli z jogurtem bananowym...ale te musli to chyba mam dosc kaloryczne...platki zbozowe,chrupki czekoladowe i poszatkowana czekolada(takie jest musli)-chyba przesada nie uwazacie?

ech Słoneczko23 zaraz klapsa dostaniesz!!! przeciez to porcja jak dla ptaszyny;) ja zjadlam niedawno serek ziarnisty i 2 plastry wedliny (jakas pieczen) kurcze przez 3 dni nie bede tu zagladac, bo wyjezdzam, ale wroce na pewno!!! a jutro sie waze, oby cos spadlo. zastanawialam sie nad dieta norweska, moze sprobuje jak wroce do domu:)

ja tez sie nad ta dieta zastanawialam...ale sadze,ze moj organizm ma wieksze zapotrzebowanie..i dlatego nie ryzykuje...moja kolezanka wazac tyle co ja-stosowala ja...schudla 16 kg(az plakalam w domu z zazdrosci,ze ona sobie poradzila)-a potem...po 1,5 mies.przybyla 24kg!i jeszcze teraz jej doszlo! dlatego...ja wole malymi krokami...ale schudnac madrze... ale jak wolisz-ja oczywiscie nie polecam! pozdrowionka i bede czekala na Ciebie!:)

hmmmm, ja tez wole powoli i skutecznie, tylko cierpliwosci brak, ale chyba masz racje, bo cale zycie nie bede zywic sie tylko jajakami i grapefruitami:D ciekawe gdzie sie podziala zgubna...;)

wlanie...brak zgubnej...hallo-gdzie sie podziewasz piekna? grejfruty jak najbardziej mozna dolaczyc do diety-ale nie codziennie+jajka! korci na slodkosci-kupilam sobie batony musli:)slodkie i malo kalorii maja-8 batonikow-200kalorii:) trzeba sie czyms ratowac:)

witam was czy moge sie dołączyć?? musze zacząć dietowanie...bo wkońcu trzeba zrzucic ten nadmiar tłuszczyku ;p

Czesc makumbaa! pewnie,ze mozesz sie przylaczyc-kazdy mile widziany... im nas wiecej bedzie tym razniej:) dziewczyny !no i jak Wam idzie? ja odrazu sie przyznaje-i mozecie mowic co chcecie.... zjadlam frytki i rybke!!!!!!!!!!!!! Boze...ale mnie podkusilo....ale spacer 4km!

uf jestem wybaczcie ale pogoda taka piekna wiec caly dzien mnie nie bylo sloneczko ty pisalas ze juz ci ubylo od wtorku 3 kg jak ?? matko a ja sie pilnuje i jem gotowane i nawet grila sobie odpuscilam i tylko 0.5 buuu nienormalna niezapomnij o nas makumbaska witaj w naszym gronie napisz ile wazysz lub ile chcesz zrzucic

waga: 72/73 Wzrost: 175 cm Najbardziej wkurzają mnie te \'\'boczki\'\' i brzuchol... ;p Może zaczne na początek diete amerykańską,albo jakąś inna oczyszczającą.nie wiem sama. ;] Ale wiem jedno-zaczynam jutro.I bede tu pisała codziennie ;p

makumbaska witam i pisz pisz nie uciekaj :) ja dzis sobie zrobilam dzien tylko woda z cytryna i herbata czerwona. sloneczko gdzie sie podziewasz? nienormalna to pewnie wyjechala juz? Wracaj szybko. Makumbaska moja zmorą też jest brzuch :( a moze polecicie dziewczyny cos mocno ujędrniającego na brzuch żeby skóra nie była taka wiotka?

Jestem dziewczyny jestem! Nie moglam dzis spac-przez te zjedzone frytki! Nie moge sobie wybaczyc!:( 3kg -jadlam regularnie ,pilam ok.1l-1,5 wody,cwiczonka 10 min(jak chcecie dziewczyny to Wam ktores pokaze-z internetu) i to wszystko! sama sie dziwilam!-no ale to dopiero poczatek...po tych frytkach zaraz wejde na wage-to spowrotem przytyje!o jejku jejku... To moj maz...on nie chce zebym schudla... Ale moj brzuch...makumbaska,nienormalna,zgubna...bierzemy sie za niego ostro... ja Wam mowie...te cwiczonka z internetu trwaja okolo 5-8min...ale pomagaja... pozdrowionka!

makumbaskaa a coz to za piling kawowy? wlasnej roboty czy trzeba kupic? a i co to za dieta amerykanska?

Makumbaska no własnie wczoraj sobie taki zrobiłam tylko niewiem czy dobrze napoisz prosze więcej na ten temat ile kawy ile wody jak dlugo masowac ile sie ma parzyc no i co ile mozna taki stosowac no i czy ma sie go wmasowywac reka czy gąbką. niewiem za wiele na ten temat:( słoneczko a ty rzuć te ćwiczonka jestem zdesperowana :( ja tak mało schudlam moze dlatego ze juz od ok 2 miesiecy sie biore za siebie i juz zrzuciłam 7 kg niby duzo ale tego wcale niewidac:( a musze jeszcze przynajmniej ze 20 kg.

Czesc dziewczyny. Przylacze sie do Was. Mam 170 wzrostu i waze 74 kg. Chcialabym zrzucic okolo 14-16 kg. Mam zamiar jesc okolo 1400kcl dziennie i cwiczyc okolo 3 razy w tygodniu.

sloneczko dzieki :) witaj ewelina :) a przylącz sie do nas razem razniej :) ja sie tez ograniczam z kaloriami tzn ok 1000 -1400 dziennie no i codziennie staram sie gimnastykowac lub spacer szybki ok godziny.

Zjadlam wlasnie salatke na lunch i zaraz zjem jeszcze grejpfruta. Calkiem niezla sobie ta salatke zrobilam :)

witajcie kochane ja na śniadanko zjadłam trójkącik serka topionego mi kawke na 2 sniadanie kilka kawałków arbuza(chyba nie ma dużo kcal-bo to sam sok prawie) na obiadek ok. 14:30 zjem jajko na twardo i pomidorka ;p A peeling z kawy,czytałam kiedyś na forum 2 łyżki kawy parzonej,zalac troche wodą,żeby tylko nasiąknęła kawka.Można dodać troche żelu pod prysznic i masować skóre.Ja masuje ok. 8 min. najbardziej biodra i brzuch.Super ujędrnia.naprawde niech te wszystkie peelingi kupne się chowają. A dieta amerykańska trwa 5 dni.Oto przepis: Śniadanie filiżanka świeżo zaparzonej kawy naturalnej lub słabej herbaty żadnych dodatków topiony serek o ulubionym smaku - 50g Drugie śniadanie 1jajko ugotowane na twardo lub miękko bez soli pomidor Przekąska jabłko Obiadokolacja 20 dag chudego twarogu z ziołami ale bez soli papryka albo ogórek Wieczorem kieliszek czerwonego wina Chciałam zacząć,ale nie lubie za bardzo winka i twarożku więc ją zmodyfikowałam: Ś: topiony serek,kawka II Ś: owoc Obiad: jajko i pomidor Podwieczorek: trójkącik serka lub szklanka jogurtu naturalnego. Myślę,że bedzie ok.Co myślicie.Kalorycznie nie jest dużo więc przez 5 dni się przemęczę... ;p