Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xxxAngel777xxx

Polskie nastolatki 13,15,16,17,18-latki zapraszam gorrąco 0

Polecane posty

Cóż może coś dla nastolatek i to nie koniecznie tych 18-sto letnich. Zapraszam do dyskusji na przeróżne tematy, do dyskusji o problemach, troskach i przede wszystkim waszym szczęściu w życiu. PZDR. I Zapraszam serdecznie

Gość włosozierzyna
a ty ile wieków liczysz|???

Gość włosozierzyna
ważny:D:D jestem starsza:D mam 17 lat!!!!! przejmuję topik - TERAZ JA TU DOWODZę:p

Gość omg 13
?!:O

Tez mam 17 ale widze ze normalnego topiku to tu nie bedzie, a szkoda

Gość włosozierzyna
ale ja przejmuję topiki:D pociesze cie : nie tylko twoje:P:P Drogie dziewczynki tudzież nastolatki -- łapki w góre i jedziemy:D

Och matko BO SIĘ BOJE! 1. Topikiem dowodzę JA 2. Wstęp tu mają wszystkie nastolatki o sorry oprócz włosozierzyna niedowartościowana dziewczynko pogódź się z tym 3. Jestem brunetką o silnym charakterze a ty (włosozierzyna) nie masz tu nic do powiedzenia 4. to ma być NORMALNY TOPIK

Gość włosozierzyna
ja ?? nic.. chciałaś zebym poszła . to poszłam .. i topik ci upadł:P nikt nie chce z tobą pisać ... żal..... tak więc nie wyrzucaj następnym razem jedynej osoby która coś ci na takie ******** pisze

Gość hej xxxAngel777xxx
opisz sie wzrost waga wyglad

Gość włosozierzyna
po co??????????

więc tak wzrost 175 cm wygląd: brunetka, zielonooka charakter: według mamy trudny, ale na serio to jestem spokojna chociaż nie lubie kiedy ktoś mnie denerwuje chyba jak każdy co robię: chodzę do gimnazjum 3 klasa i gram w siatkówkę to jest to co kocham

Topik nie upadnie jak nie beda sie wtracac takie glupie idiotki jak ta na pomaranczowo :P Ja mam 172wzrostu, chodze do liceum jestem uparta ale da sie ze mna dogadac :)

Gość wagę

Gość Hip Hopowa księżniczka
elo elo :D:D:D..dołanczam do was.. Jestem Justynka i mam 14 latek (a właściwie wiosenek:P) a wy przedstawcie się:D

ze mną też da się pogadać gwarantuje. Moją jedną miłością jest siatkówka niestety póki co jedyną a jak z tym u was??

Gość Hpomarańczka
no włąśnie co do pomarańczy to czy można tu się za darmo zalogować i mieć swój nick?

Mozna sie zalogowac w preferencjach, lepiej to zrob bo tu lubia sie podszywac - wredne pomaranczki :P

Choć to prawda dziewczyn nie pyta sie o wiek ani wagę, ale nie wstydzę się tego. Ale kurcze ważę mało jak na mój wzrost ale moje uda strasznie mi się nie podobają, a może jestem przewrażliwiona??

Gość Hpomarańczka
ale zadarmo?;p