Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xxxAngel777xxx

Polskie nastolatki 13,15,16,17,18-latki zapraszam gorrąco 0

Polecane posty

nie chciałabym spaść poniżej mojej wagi bo bym wyglądała jak chodzący trup nie przy mojej anatomicznej budowie ciało

Gość szoke
wasze cipuchny też pachną rybami?

Gość natalusia89_89_89
angel tez kiedys gralam

Gość Hip Hopowa księżniczka
to ja jestem już czarna :D

Gość Hip Hopowa księżniczka
albo nie;p

a co masz zamiar robic w zyciu??widze dialog we dwie tylko prowadzimy :P

Włączam się! :))) Ja w sumie mam juz sprecyzowane marzenia na dalsze zycie gra w siatkę , ale zawodowo z tym, że życie zaskakuje nie wiem co z tego wyjdzie.

Zycie lubi psocic i moze poprzekrecac wszystkie plany, tez mam pewne plany ale czy sie one spełnia - zobaczymy, czas pokaże :)

Gość ja nie skończyłam jeszcze 15
lat, ale dobija mnie poziom inteligencji moim rówieśniczek. Wszystkie jesteście prawie identyczne, należycie do ciemnej masy. Wasza wiedza często nie jest bardziej bogata od wiedzy przeciętnego naleśnika posmarowanego dużą ilością dżemu. Wasze życiorysy są prawie identyczne. Wszystkie interesujecie się tym samym, macie te same problemy, te same zmartwienia. Każdy Wasze posunięcie można przewidzieć z ogromnym wyprzedzeniem. Wasz profil psychologiczny przypomina swą prostotą drut. Najgorsze jest to, ze uważacie się za wielce dorosłe i na siłę staracie się przedstawiać siebie w takim świetle. Szkoda, że mało jest jednostek, które wyróżniają się chociaż pod tym względem i w nieznacznym stopniu doceniają uroki dzieciństwa.

Hej no sorry! nie znasz nas to ci powiem, że cieszę się z uroków dzieciństwa, jestem inteligentna ale myślę trzeźwo i wiemk co chcę w życiu robić i do tego dąże! Nie obrażaj mnie

Gość włosozierzyna
o lol....... ale ci się topik rozkręcil:D:D A to o rybach bylo najlepsze:P Miałam nie pisać ale nie moge sie powstrzymac jak widzę takie dziadostwo.... żal...... chyba jednak serio usze prszjąć ten topik:D i wprowadzić tu swoje rególy,,,, weźcie jakieś fotki tu dodajcie swoje:D co??