Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xxxAngel777xxx

Polskie nastolatki 13,15,16,17,18-latki zapraszam gorrąco 0

Polecane posty

włosozierzyna : powiedziałam raz i się powtarzać nie będę dziwna jesteś wogóle nie waż się wprowadzać własnych zasad bo jak napisałam , w którymś poście nie lubie jak mnie denerwują takie pomarańczowe laski jak ty. Przyjmij więc do wiadomości, że chyba te tematy ciebie nie dotyczą więc poprostu przestań :straszyć: nudna jesteś

Gość włosozierzyna
ooooooooo. powiało grozą :D to ja już nie chce być włosozierzyna... zmieniam nik na DOMINATOR BO TAKI LOL ZE MNIE:d:d

Idąc za ciosem Zasady: 1. Nie obrażaj nikogo i nie krzycz (Caps Lock) 2. Nie zachowuj się tak jak nie jaka włosozierzyna 3. Każdy może się do nas przyłączyć ( jesteście jak najbardziej mile widziane) 4. Szanuj prawa innych 5. Możesz wypowiadać się na każdy temat, który cię interesuje, możesz pytać o wszystko, ale myślę że ta kwestia jest cyba oczywista 6. Drogi użytkowniku ! Autorka powyższego topika jest jedna: xxxAngel777xxx więc nie możesz go przejąć. PZDR.

Gość włosozierzyna
Idąc za ciosem Zasady: 1. Nie obrażaj nikogo i nie krzycz (Caps Lock) 2. Nie zachowuj się tak jak nie jaka lala co się uważa za właścicielkę topiku 3. Każdy może się do nas przyłączyć ( jesteście jak najbardziej mile widziane) ale największym LOLEM jestem ja 4. Szanuj włosozierzyne 5. Możesz wypowiadać się na każdy temat, który cię interesuje, możesz pytać o wszystko, ale myślę że ta kwestia jest chyba oczywista (odp . wasza zwierzyna -dominator:D) 6. Drogi użytkowniku ! Autorka powyższego topika jest jedna: włosozierzyna> więc nie możesz go przejąć. włosozierzyna --- LUB TEż DOMINATOR:P PZDR.

włosozierzyna : Wkurzasz mnie!! Załóż sobie własny topik i tam sobie rządź!!!!! zasady PANUJA TU TYLKO XXXANGEL777XXX więc się pomarańczowa dziewczyno z tym pogóź jesteś aż tak niedojrzała emocjonalnie?? hahahahaha

Po drugie twoje zasady są zerżnięte ode mnie zajrzyj na stronę tytułową i przeczytaj aż pojmiesz kto jest autorką bloga

Gość włosozierzyna
ale ja chcę ten topik:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:d możesz co najwyżej sobie poczytać potem jak odpisuję na problemy tych biednych dziewczyn:)

Gość włosozierzyna
bo mam misję:)

Gość włosozierzyna
a mam pytanie : 14 latki jakoś gorsze ze pominęłaś je w tytule (temacie)dyskusji??????? biedne dziewczynki.... P.S. łAPKI W GóRE I JEDZIEMY

Gość włosozierzyna
ALE DO INNYCH TEż SIę PRZYCZEPIłAM;)

Cóż czternastolatki też zapraszam, ale człowiek jest omylny ale to drobna pomyłka a wracając poprostu mnie ni9e wnerwiaj o się odczep od mojego topiku

Gość włosozierzyna
A PEDźIEć CI COś???? TYś JEST POMYLONA...... A nie że się raz mylnęłas Piszcie o problemach - poczytam chętnie jakie to dzieci neostrady problemy przeżywają

Gość szoke
madzi psiocha pachnie śledziem

Gość włosozierzyna
szoke - przyłączysz się do mnie???? przejmiemy ten topik:D:D

Gość szoke
ja wol to w końcu facet rzadzi kobietkami,w końcu te dzieciaki wieksza cześc swojego życia chodza w pieluchach(podpaski)

Gość włosozierzyna
natusia jak ci się coś nie podoba to se pisz na inny topik.l. wal sie

Gość szoke
natusia niech lepiej zmieni podpaske bo czuje jak bym był nie na forum tylko w sklepie rybnym

Gość włosozierzyna
milion piecset i krowa do tego

Gość dziewczyna z dolnego śląska
ooo widzę, że topic jest pełen negatywnych emocji :D:D:D

oj nie warto sie znizac do waszego poziomu.to tylko swiadczy o was i waszych rodzicach poczekam na angel lub kogos kto potrafi normalnie rozmwaiac a nie jak dzieci

Gość włosozierzyna
do dziewczyny z dolnego śląska:D Pomożesz anm przejąć topik?|???? (to ja tu rządze a NIe jakaś Angel;()

Gość włosozierzyna
idze sie lepiej do matury ucz ..... zarozumialcu wal sie czekaj ale czekająć się nie spierdź