Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 katiaka

architekt wn臋trz- cena za projekt

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
mysle, ze kazdy moze sam sobie ogarnac jakis projekt, wystarczy znac dobre sotrny z fajnymi gadzetami, np www.krainabarw.pl :) podrawiam

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Moj膮 kuchni臋 projektowa艂o studio LeoProjekt z Rzeszowa i bardzo sobie chwal臋. Ca艂e pomieszczenie wygl膮da 艣wietnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zapraszamy do kontaktu, specjalizujemy si臋 do projektowaniu wn臋trz, aran偶acji wn臋trz i pochodnych dziedzinach. Ka偶da cena projektu to indywidualna cena uzale偶niona od rozmiaru projektu. Artecubo - projektowanie wn臋trz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bogdan79
polecam Ci sprawdzenie oferty firmy Perfect Construction z Tr贸jmiasta- s艂ysza艂em o nich du偶o dobrego. Podaj臋 linka do ich strony http://perfectconstruction.pl/

Udost臋pnij ten post

Witamy, Je艣li szukacie architekta wn臋trz ze 艢l膮ska zapraszamy do wsp贸艂pracy! izio艂ek szukasz kogo艣 ze 艢l膮ska, kto zaprojektowa艂by Twoje mieszkanie w Katowicach? Napisz do nas maila we swoimi oczekiwaniami, a przygotujemy dla Ciebie ofert臋 ;) blok2plus@gmail.com Tutaj mo偶esz przejrze膰 niekt贸re z naszych projekt贸w www.facebook.com/blok2plus

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 meg9999
Natalia Kolasi艅ska naprawd臋 super dziewczyna! Jestem bardzo zadowolona ze wsp贸艂pracy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mog臋 poleci膰 sprawdzone, bardzo pomocne studio projektowe :) Kreatywne pomys艂y i funkcjonalne rozwi膮zania to domena tego studia. Zobaczcie zreszt膮 na http://dfinterior.info ich wybrane realizacje, m贸wi膮 same za siebie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kama_deresz
O! Na sl膮sku to ja mam w Gliwicach sprawdzon膮 pracownie. Tutaj ich stronka www.designoff.com.pl Jak kto艣 si臋 skontaktuje wszytko profesjonalnie wyt艂umacz膮 i do tego s膮 niezwykle mili :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ProjektXX
Witam, Oferuj臋 us艂ugi z zakresu projektowania wn臋trz. Zapraszam do wype艂nienia formularza bezp艂atnej wyceny - http://projektxx.pl/wycena/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ProjektXX
Teren zachodniej Polski *

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Generalnie to chyba cen臋 wylicza si臋 od metra kwadratowego, tak? Ja w艂a艣nie zastnawiam si臋 nad zatrudnieniem projektanta. Mam namiar do fajnej kobitki, kt贸ra tym si臋 zajmuje: http://www.martawanat.pl/ chc臋 nowoczesne wyko艅czenie, s艂ysza艂em, 偶e w tym ona si臋 specjalizuje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam Fabryk臋 Wn臋trz pani Marty Czerkies. My wybrali艣my us艂ug臋 kompleksow膮. Projektowanie i realizacja w jednym. Projekty zaj臋艂y 3 tygodnie. Realizacja 7 tygodni i dostali艣my mieszkanie gotowe do wprowadzenia. Polecamy. 606 766 999 , maj膮 biuro na Saskiej K臋pie w Warszawie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰_Iza
Ja te偶 chcia艂am us艂ug臋 kompleksow膮, rozmawia艂am z Fabryka wn臋trz jednak w ko艅cu wybra艂am poleconych przez znajom膮 architekt贸w z biura www.omniarchitekci.pl, projekt powsta艂 w 2-3 tygodnie przebrn臋艂am przez wiele koncepcji, a obecnie zajmuj膮 si臋 instalowaniem ostatnich mebli i od przysz艂ego tygodnia na swoim.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zapytaj po prostu ekspertow, ja moge osobiscie polecic Ci www.in-designer.pl swietni fachowcy i doskonale ceny, smialo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 friszka
o widz臋 kole偶anka te偶 korzysta艂a z us艂ug Pana z designoff.com.pl Jestem r贸wnie偶 mega zadowolona ;) Z takimi lud藕mi to przyjemno艣膰 robi膰 interesy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kuchni臋 zaaran偶uje studio kuchenne, a w doborze o艣wietlenie bardzo pomogli mi w sklepie internetowym. Ale nie w ka偶dym, pyta艂am w kinkiecik.pl i pan nie by艂 zbyt mi艂y, za to w lumenpro.pl pani poprosi艂a abym przes艂a艂a na mejla projekt i sama wszystko mi dobra艂a. Efekt rewelacyjny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
my z natomiast po wizycie w MTB , wybrali艣my Fabryk臋 Wn臋trz Marty Czerkies. Ale zaczynamy dopiero w lipcu bo wtedy mamy odbi贸r mieszkania. P贸ki co czekamy od nich na projekty do ko艅ca lutego i wst臋pne wizualizacje wn臋trz. Nie mo偶emy si臋 doczeka膰 :) Pozdrawiamy. Micha艂 i Aldona

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maciek7845
My zamawialismy projekt kuchni na umeblowani-online.pl , robia to g艂贸wnie on-line. Cena przystepna , kontakt ok , otrzymalismy rzuty i specyfikacje dla stolarza. Wysz艂o super. Polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lejla katu
My ca艂e mieszkanie robili艣my online praktycznie w tej pracowni o kt贸rej mowa kilka post贸w wy偶ej (www.designoff.com.pl) MEGA wygodna sprawa na prawd臋. A z ko艅cowych rezultat贸w jeste艣my bardzo bardzo zadowoleni :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malarz spachlarz
hmm robie remonty od 6 lat i jak klient nie wie co zrobic to proponuje polecam szukamy r贸zne rozwiazania oczywiscie w ramach robocizny ale z doswiadczenia wiem ze architekt to nie tylko koszt projektu wybrane przez niego materaia艂y i miejsca zakup贸w to koszty nie raz o 90% wieksze niz remont zrobiony wed艂ug w艂asnej wizji .Robie tez duzo pod projektant贸w i w 99% projekty na papierze i tak sa przerabiane w rzeczywistosci bo zaiweraja b艂edy lub nie funkcjonalne rozwiazania.jak naprzyk艂ad kinkiet na wysoko艣ci 12 cm od pod艂ogi gdzie i projektant i klient sie upierali ze tak ma by膰 wiec zrobi艂em jak za艂o偶y艂em sama lamp臋 dopiero dotar艂o ze to g艂upota.zdrowy rozsadek to podstawa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja urz膮dzam swoje mieszkanie z pracowni膮 architektoniczn膮 ARCHITETTO. Mog臋 艣mia艂o poleci膰, poniewa偶 nie po raz pierwszy ich wynaj臋艂am o jestem z us艂ug bardzo zadowolona. Wszystko przebiega tak, jak nale偶y.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marlena9
Ja na pocz膮tku by艂am sceptyczna co do zatrudnianiu architekta jednak m膮偶 mnie nam贸wi艂 i ciesz臋 si臋 bardzo 偶e tak si臋 sta艂o. Ca艂e mieszkanie zaprojektowa艂 nam Pan z designoff.com.pl Wszystko jest dok艂adnie tak jak chcia艂am na prawd臋 w dzisiejszych czasach warto bra膰 projektant贸w w dodatku tak profesjonalnych jak ten.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak ma by膰 modnie i stylowo, to tylko z pracowni膮 architektoniczn膮 ARCHITETTO. Maj膮 rewelacyjne wyczucie stylu, do艣wiadczenie i ugruntowan膮 pozycj臋 na rynku. Polecam zapozna膰 si臋 z ich mo偶liwo艣ciami na stronie internetowej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 absolwentka ASP
Cze艣膰, jestem absolwentk膮 Architektury Wn臋trz, mam du偶e do艣wiadczenie w projektowaniu mieszka艅, dom贸w i nie tylko, wsp贸艂pracuj臋 z firm膮 budowlan膮. Proponuj臋 profesjonalny projekt wybranych wn臋trz lub ca艂ego domu w niewysokiej cenie - u mnie kosztuje to od 55 do 75 z艂/m2, w zale偶no艣ci od metra偶u. Warszawa i okolice, zdalnie ca艂a Polska Zapraszam do wsp贸艂pracy - arch.wnetrz(ma艂pka)onet.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dzisiaj podpisali艣my umow臋 ze studiem Marty Czerkies. D艂ugo si臋 zastanawiali艣my. Sprawdzali艣my r贸偶ne miejsca. Decyzja zapad艂a po spotkaniu z Pani膮 Mart膮. Po艣wi臋ci艂a nam ponad dwie godziny i odpowiedzia艂a na wszystkie pytania. Zaczynamy w czerwcu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marceli13
My zrezygnowali艣my z us艂ug architekta, to co mamy da膰 mu wolimy przeznaczy膰 np na takie urz膮dzenia http://www.immergas.com.pl/Produkty,2310/POWIETRZE_WODA_Z_ZASOBNIKIEM_C_W_U_ Zwr贸膰cie uwag臋 na estetyk臋 wykonania. My og贸lnie chwalimy sobie firm臋 Immergas. Ich rozwi膮zania s膮 innowacyjne, estetyczne, ekologiczne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja zainwestowa艂em w projektanta i naprawd臋 nie 偶a艂uj臋 to co wzi膮艂 to 偶e艣my zaoszcz臋dzili na materia艂ach . projektowali nam http://pskprojekt.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Poszukuj臋 architekta z okolic Rzeszowa. Mo偶na zatrudni膰 architekta do 1 - 2 pokoi? Czy raczej trzeba ca艂e mieszkanie / dom wyka艅czac?

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰