Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaania.

puder bazujący, a róż

Polecane posty

Gość kaania.

na lato chciałabym zakupić puder brązujący. czy można go używac zamiast różu, tylko na kosci policzkowe? no i jaki polecacie? mam cere mieszaną, od czasu do czasu coś wyskoczy i czytałam gdzies, ze lepiej jesli puder nie zawiera wielu 'migoczacych' drobinek, bo moga one zatykac pory. jakiego pudru wy uzywacie?

wydaje mi się że naturalniej właśnie wyglada puder na kości policzkowe niż róż. w każdym bądź razie ja nie lubię różu. zawsze jak się maluję używam pudru, ponieważ mam okrągłą buzię.

Polecam te z Avonu , sama mam teraz Inglot ale nie jestem zadowolona za bardzo.Też mam mieszaną cere ale jak sie nie zapomina zmyć dokładnie makijażu na noc to jest ok.Ja raz zapomniałam i juz rano niespodzianki były:O

Gość kaania.
a to nie ma znaczenie, czy ma sie jasna karnacje, jest sie blondynka, czy brunetka itp.? zawsze myslalam, ze blondynkom pasuje bardziej roz, a brunetkom puder brązujący! ja jestem szatynką, wiec nie wiem. :P

Ja używam pudru brązującego zamiast różu bo ładniej wygląda. Używam marki Manhattan Bo akurat taki sobie kupiłam i jestem zadowolona, ale kuleczki z Avonu też są dobre

Dla blodynek różowy ,a dla brunetek ciemniejszy , cos miedzy wiśniowym a łososiowym , niektóre nawet uzywaja takiego w odcieniu pomaranczowym.