Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bezire

I wylądowałam w szpitalu....

Polecane posty

Od jakiegoś czasu walczyłam z bólem w okolicach nerek a raczej niżej po lewej stronie ani nie mogę dobrze stanąć na lewą nogę nawet się położyć. Ani korzonki ani nerki jeszcze nie wiem co cisnienie mam 165/105 ! Dzidzia też za szybciutko oddycha. Odrazu zatrzymali mnie z podejrzeniem zapalenia drog moczowych. Niewiem ile bede tu siedziec. Bardzo się martwie. Mialam robiony posiew z pochwy, z moczu i krew. Co dalej niewiem korzystam z internetu w telefonie.

Gość warto podniesc
nie martw się,miałam dokładnie to samo,dostalam leki i wszystko było w porzadku :)

Co kilka godzin mam badane tetno dziecka, musze lezec bo mam skurcze ktorych nie czuje. :-( jestem w 35tc.

ale mnie nastraszylas ja mam zapalenie drog moczowych a tez boli mnie po jednej stronie mocno i czasami na noge stanac nie moge ale gin zapisal mi tylko tabletki, juz skonczylam brac i znowu czuje ze cos sie dzieje poki co cisnienia nie mialam jakiegos wielkiego, wiec mam nadzieje ze u mnie to nic powaznego zycze szybkiego powrotu do zdrowia!

ja po zapaleniu drog moczowych nieudolnie leczonym ( zbyt krótkie dawki antybiotyku) nabawiam sie odmienniczkowego zapalenia nerek ze stanem przedrzucawkowym, wysokim cisnieniem (190/120) i goraczką - szybkie cc.

równiez bolało mnie po prawj stronie , dziecko miało zbyt wysokie tetno.

No to chyba się załamałam... Ja ogólnie mam wysokie tzn za wysokie ciśnienie tzn ze będę miała cc? :-( nie mogę zasnąć każdy ruch boli dodatkowo coś w pochwie kłuje,jakby kości się ocierały ten ból też paraliżuje:-(

Gość podstawka
nic się nie martw!! i najwazniejsze nie denerwuj!!prześpij się a rano bedzie lepiej:)

Gość bojeee sieee
a czy przed ciaza mialas nadcisnienie ??? ja sie starsznie boje bo od 3 lat lykam tablekti na andcisnienie bo mi skakalo i teraz mam 140/90 prawie codziennie a co ebdzie jak bede w ciazy 😭 ??????????????

bezire dziękuj, że jesteś w tak zaawansowanej ciąży; mnie podobne objawy dopadły w 28 tc i nie było szans; zresztą cała moja stopka to efekt ciśnienia a w zasadzie nadciśnienia pod opieką lekarzy jestes bezpieczniejsza aha... cc to nie jest najgorsza rzecz, która sie może przydarzyć powodzenia

Gość lena33
ja tez bylam w szpitalu na kolke nerkowa,w 24 tyg c. 8 dni bylam,okropny bol,potem jeszcze kilka razy mnie nerka nawalala,nawet w dzien porodu mnie bolala,przejdzie ci jak urodzisz to dzidzia sie rozpycha ,i organy sa uciskane