Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Gdyby tak było....

Polecane posty

Gydby tak było że tuż przed śmiercią ukazywałaby nam się twarz osoby która nas naprawdę, najmocniej i nabezinteresowniej kochała.... --jestem w stu procentach przekonana że wielu z was zobaczyłoby kogoś kogo nie spodziewałoby się zobaczyć.... A może nawet kogoś kogo nie znacie... ...albo tylko z widzenia..... Albo kogoś z kafe:)

.. a pewnie niektórzy by mogli zobaczyć tylko pysk swojego psa.....:)

Gość ja jestem pewna ze bylaby
to moja mama ;) a jak wiecej osob to napewno tato, dziadek i prababcia :) Napewno nikt obcy :P

a jak nie mama to co..? lekki szok by był, hę...? :)

retro jesteś mamą? jestem w stu procentach pewna że oprócz przypadków szczególnych kiedy to matkami są wybryki natury- pokazała by się mama no ale wykluczając rodzicielkę- wiesz niekoniecznie uważam że gdzieś tam jest osoba która jakos specjalnie kcha kasie a kasia niby o tym nie wie.........ehhh....chociaz kto wie kto wie i jeszcze jedno- zlamałam się i niestety i przed soba musze przyznać że ja- która kiedys powiedziała retro - co powiedziała rano szukałam jej nowego tematu:P co wcale nie oznacza -, że wtedy nie miałam racji -zgadzam się ze światopogladem autorki -i tamtego dnia nie byłam wybzykana :P

ike:) Przecież mówiłam ci że coś z nas będzie....:) Jestes waleczna, dziarska kobieta, oglądałam zdjęcia w stopce, czy to ty...?:) ok, mama.. zgadzam się.. czyli listę ukazujących się twarzy rozszerzam do trzech..... pewnie byłyby niespodzianki.....:) :)

no ja ;) polaole przeprosilam już wcześniej :P w innym temacie nie wiem czy zdażyła przeczytać zanim temat popłynąl w dal moze inaczej- ciekawe czy wy macie szansę zostac osobą która komus mogłaby się ukazać ..myslę że niewiele osób do tego by się przyznało- poza chodzącymi wiecznie zakochanymi romantykami

zakładasz, że kobiety głupio myslą, ze to facet jest taką osobą, która kocha najmocniej i najbezinteresowniej..? ok, są takie naiwne przypadki, ale bez przesady a Tobie kto by się ukazał..?

Gość ja mam szanse ukazac sie
facetowi, o ktorym mysle od 12 lat...tylko mysle...jestem mezatka

Boshe samanta.... jakieś uprzedzenia masz do mnie? tem topik jest poza sprawami płci....:) Ja nie wiem kto.... ale wiem kogo bym chciała zobaczyć....:)

Gość fvsdfvdfv
uważam że nie istnieje coś takiego jak miłość bezinteresowna, nawet matka kocha by zaspokoić instynkt macierzyński który zabezpiecza chęć przekazania swoich genów to naturalne i w tym całe piękno natury, że wszystko ma swój sens i cel a tak w ogóle to ja nie mam nic przeciwko temu żeby zobaczyć pyszczki swoich ukochanych zwierząt

ale pytanie komu ja bym się ukazała jest cholera trudniejsze.....:) :)

hmmmmmm ja pewnie zobaczyłabym swojego chomika gustawa chempiona cappucino 4- kochal mnie miłoscią wielką ogolnie kochać ike jest bardzo bardzo trudno myslę że zobaczyłabym swoja rodzona siostrę i 3 miejsce zostawiam plci przeciwne- bo a nóz ;) jakas próżność kobiecą trzeba ostatecznie miec :P

no właśnie retro- po pierwsze ciężej się przyznać samemu przed sobą że kogoś kocha się mocniej od wielu innych...... po drugie nigdy nie wiesz czy w czołowej trójce bys się znalazła bo zawsze może być ktoś kto kocha ta osobę mocniej jesli chodzi o relacje damsko męskie głupawo by było się przekonać że do ukazania się wybrankowi jesteś w kolejce jakaś setna:P

Gość Przyjedźcie
Ja obstawiam pysk psa:D:D:D:D

cholera..... niestety, chybA nie ukazałabym się żadnemu facetowi... ..ale sa faceci których podejrzewam że mogli by mi się ukazać... Niesprawiedliwe...? Nie wiem.. może... Trochę jednak przerażające...

zobaczcie jak to jest- marzyłyscie kiedyś o wygranej w totka- i co sobie wtedy czlowiek mysli ma naturalna potrzebe by majątkiem się podzielic- kupic : dom mamie samochód siostrze temu do czegoś dolożyć itd kiedys rozmawiałam o tym na czacie- tragedia sam przed soba czlowiek wtedy się przyznaje kogo musiałby bardziej uwzględnić by nie ominać innych - nie wyobrażam sobie reż pisania testamentu np w przypadku nie posiadania dzieci i męża bo tak sprawa jest prosta :P to tak abstrachujac od tematu ale z miłoscią jest podobnie- czasem trudno jest przyznać przed samym sobą że kogos jednak kocha się mocniej- ba o ile i tak nie trzeba tego nikomu mówić to pół biedy- ale gdyby tak u raju bram trzebabyło wyliczyc ..............

Ja się kiedyś zastanawiałąm : Gdyby była jakąs klęska, jakiś armagedon, jakiś koniec świata, to jaką osobę chciałabym miec wtedy blisko siebie..? żeby mnie trzymał za rekę..? żeby raz jeszcze popatrzeć jej w oczy...? Apropos ukazywania się twarzY; być może ukazali by się nam ludzie którzy nas najmniej znają..? :)

Gydby tak było że tuż przed śmiercią ukazywałaby nam się twarz osoby która nas naprawdę, najmocniej i nabezinteresowniej kochała.... troszke się wyklucza jak mozna kochac malo kogoś znajac chyba że znając nas bardzo dobrze - jesteśmy o tak straszliwym charakterze i naturze że juz bardziej kocha nas a raczej najmniej nie kocha wlasny wróg niż np maż ;)

Gość Ju...
Bardziej by mi odpowiadało zobaczenie twarzy osoby, którą ja kochałam. Przynajmniej byłoby to przyjemne przeżycie. NIe wiem, jak dla niego:P Ale w rozważanym przypadku myślę, że zobaczyłabym mordkę mojego żółwia - nawet wiem, którego.:D

w sensie miałam na myśłi że jak się kogoś słabo zna to najprościej go wyidealizować:)

ehhhhhh ja niestety jestem "wokulski" kocham tragicznie i kochając znosze wszystko - mówie tu o milosci no .. powiedzmy platonicznej- nie stanie rzeczywiśtym jakim jest mąż ;)

Gość Ju...
Hi hi, ciekawe, ile twarzy zobaczyłby Komiczny.:P:P:P

ja wiem, ja wiem! Komiczne zobaczyłby całą żeńska załogę kafe wołającą jednym głosem: SUPRAAAAAAJS!!!

Gość Jedynkę bez sternika
:D :D :D