Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiosenna mgielka

co jest lepsze bezrobotna szczesliwa zona czy samotna karierowiczka

Polecane posty

Gość Zaden wariant
mi nie pasuje.

Gość Prowizorka
Ja szczerze mowiac wole opcje nr 1 szczesliwa mezatka bez pracy. Nawet mimo tego, ze nie ma pracy to ma jednak meza i nie musi wracac do domu w ktorym wieje pustka. Poza tym w prztyszlosci zawsze moze znalesc jeszcze prace.

Gość nie pracujaca zona
Oj kobiety,niejedna z Was chciałaby nie pracowac,ale pracujecie nie dlatego,ze takie macie aspiracje i jestescie takie ambitne,Wy po prostu się boicie,ze pewnego dnia wasz maz moze was kopnac w tyłek i nie bedziecie miec za co zyc. NIE AMBICJA PCHA WAS W KIERUNKU PRACY ALE ZWYKŁA OBAWA I NAWET JAK SIE MOJEMU STWIERDZENIU SPRZECIWICIE TO NIESTETY W SRODKU DUCHA PRZYZNACIE MI RACJEBo ktora kobieta nie chciałaby sie zajmowac tylko domem,dzieckim/ćmi.Przeciez własnie nie pracując mozna miec czas na wszystko.

Gość No i odezwała sie kura domowa
a wyobraź sobie, ze niektórzy jednak pracują bo chcą sie realizować a nie tylko dla samej kasy!

Gość No i już sie zaczyna
robić agresywnie!:O

Gość jestem tu na chwile
nie pracująca żono: nie wszystkie kobiety sa takie jak Ty. Ja nie wyobrażam sobie, żebym miała nie pracować. Chyba by mi mózg zjełczał. Ale ludzie są różni. Akceptować inność - mówi Ci to coś? Dzwoni dzwoneczek?

Gość Prowizorka
Nie pracyujaca zona moze sie tez jeszcze uczyc, studiowac, chodzic na dodatkowe zajecia wiec wcale nie musi byc tak ze cale zycie spedza w garach.

Gość Ju...
Oczywiście, że jedno drugiego nie wyklucza. Ale jest czas w życiu kobiety, kiedy nie powinna móc sobie pozwolić na niepracowanie.

Gość Do niepracująca żona
rownie dobrze do twojej sytuacji mozna dorobić ideologię, że np. jesteś leniem, brak ci ambicji i wolisz żeby ktoś inny na ciebie robił!

Gość ty uważaj zeby ciebie
maż nie kopnąL w tyłek bo wtedy ty zostaniesz na lodzie!

Gość nie pracujaca zona
No i odezwała sie kura domowa--> mało jest zawodow w ktorych kobieta realizuje sie całkowicie.Przeciez tak naprawde kariera nie oznacza cudownego zycia,tylko ciagły stres,obawa przed utrata stanowiska,przed przegraniem z inna lepsza osoba. Proszę mi wskazac zaowdy ktore sa naprawde satysfakcjonujace dla kobiety i ,ze wykonujac ten zawod nie patrzy na pieniadze.

Gość nie pracujaca zona
Owsze,jestem leniuszkiem i umiem sie do tego przyznac.Jestem wygodna,bo wole nie pracowac.

Czy przed związkiem, czy obecnie, w udanym wybieram zdecydowanie 2: samotną karierowiczkę zarabiającą dobre pieniądze.

Gość niepracująca żono
kazdy patrzy na pieniadze ale też wiele osób oprócz kwestii finansowych patrzy na to czy mogą sie w tej pracy realizować, nie wiem w jakim ty sie środowisku obracasz ale ja znam wielu pasjonatów swojej pracy!

Gość nie pracujaca zona
Widze,ze wiekszosc forumowiczek agresywnie sie do mnei zwraca :-) ja tylko sobie pisze a Wy udawadeniacie,ze niby jestem od Was gorsza:-) widac,ze macie problemy :-)

Gość No to od razu trzeba było
mówić ze jest się osobą bez ambicji i dlatego najeżdżadsz na kobiety, ktore pracują, w końcu musisz sie jakoś dowartosciować.:o

Gość nie pracujaca zona
Prosze mi wskazac zawody ktore przynosza kobiecie zadowolenie bez zbednych stresow,bez odstawienia zycia rodzinnego na bok

Gość No wiesz a z jakiej racji
mamy pochwalać lenistwo?

Gość nie pracujaca zona
owszem,nie posiadam ambicji zawodowych co nie oznacza,ze w ogole jej nie posiadam :-) wykonywanie pracy a ambicja to sa rozne sprawy

Gość Czyli co kobieta
żeby sie realizować w domu nie ma prawa do pracy bo wtedy bedzie jakąś niepelnowartosciową żona i matką?LOL!

Gość nie pracujaca zona
A kto wspominał,ze kobieta nie ma prawa do pracy...Ja tylko chciałam wyrazic swoje zdanie,ze wiekszosc kobiet chciałoby nie pracowac.

Gość Ależ nikt tu nie przeczy
że nie posiadasz ambicji, w końcu chodzenie do solarium czy pranie mężowi skarpetek to też ambitne zajęcie.:classic_cool:

Gość halllllo
a co wam z tych duzych pieniedzy, jak bedziecie samotne :o

Gość jejkuuuuuuuuuuuuuu
a ja wam powiem, ze karierę zawodową zaczęłam niedawno ni nie lubię tego! nie znoszę pracy!!!!!!!!!!!! więc mogłabym być żoną i matką...ale fakt..bałaby, się być totalnie uzależnioną od faceta, zwięc z pracy nie zrezygnuję!

Gość nie pracujaca zona
Ogolnie istota ludzka obojga płci jest tak skonstruowana,ze gdyby tylko miała mozliwosc aby nie pracowac to nie robiłaby tego.

Gość A ja właśnie chce pracować
i nie zauważyłam w moim otoczeniu, żeby któraś nie chciała. To teraz zastanów sie czy np. większosć facetów chciałaby pracować?:o

Gość nie pracujaca zona
Ależ nikt tu nie przeczy--> ja nei piore ,pralka robi to za mnie :-) a poza tym czy Ty nie pierzesz swojemu mezowi,czy Ty jemu nie gotujesz?

Gość no tak czyli niepracująca
żona to po prostu konserwa.:classic_cool:

Gość Gotuje i ja i on
sprząta raz ja, raz on i generalnie dzielimy sie obowiązkami. No ale my jesteśmy dla siebie partnerami w związku a widze, ze u ciebie to raczej cos w stylu: pan i wladca i jego służąca.;)

Gość nie pracujaca zona
A ja właśnie chce pracować--> a skad ta pewnosc,ze kobiety z Twojego otoczenia naprawde chca pracowac. A co do facetow to juz napsiałam,ze człowiek obojga płci nie za bardzo lubi pracowac ,wiec i o facetow tez tu chodzi.