Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytankoooooooo

czy już czas na japonki????

Polecane posty

Gość pytankoooooooo

pytanie j.w. , wszyscy dookola chodzą juz na krotki rekawek, jest dosyc cieplo a na dodatek pojawily mi sie odciski na palcach u nog, wiec zastanawialam sie nad ubiorem japonek. tylko nie wiem czy to nie bedzie glupio wygladalo? do tego ide jutro do pracy a pracuje w sklepie z odzieza meska jak myslicie wypada juz nosic japonki??

tez sie juz dzisiaj nad tym zastanawialam . ale jak wyszlam na dwor to stwierdzilam ze jeszcze za zimno. ja zaloze od 20 stopni w gore :-)

też mnie już kusi. albo na sandały takie na obcasach, wiesz :)

Gość neoplantka
japonki i skarpetki frotte :p

Gość kogos tutaj poojebałło

a ja już dzisiaj śmigałam , ale w takich skórzanych na grubszej podeszwie ( nie takich sam sznureczek) i było mi bardzo fajnie.Chociaż takich w półbutach i rajstopacch spotykałm. W moim miejscu zamieszkania było ponad 20 stopni.

A ja jestem chyba jedyną osobą w Krakowie, która nosi sandały od tygodnia :) I nikogo nie pytam o zdanie. A w Zakopanym w sobotę przeżyłam w nich grad :) I żyję, nie? :D

tez smigam juz w sandalkach od conajmniej tygodnia :)

Gość pytankoooooooo
Ja bym już chciała nosić japonki bo paznokcie u nóg tak mi już urosły że się nie mieszczą w zakrytych butach.Ale szkoda mi je obcinać,przywiązałam się do nich przez zimę

Nigdy nie zastanawiam się, czy wpada, noszę to, co chcę i nie interesują mnie niczyje opinie. W butach na lato chodzę już od tygodnia.