Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ai Jahoo

Szukam niebanalnej dziewczyny z kafeterii do współżycia uczuciowego

Polecane posty

No niestety Twoje ostatnie wypowiedzi utwierdziły mnie, że niestety cech wiele masz z Andrzeje z Aleksandrowa. A temten taki dość... hmm... mało męski był ;) Ale powodzenia w szukaniu życzę!

to że jestem grzeczny na publicznym forum, nie oznacza, że nie potrafię bronić swoich racji w życiu codziennym. W realu, do nietolerancyjnych i nieprzyjemnych ludzi mam podejście negatywno-olewatorskie, ale tutaj nie wiem z kim rozmawiam. Przecież może okazać się, że dyskutuję z dzieckiem :classic_cool:

Gość romans na forum
Ai, nie czytasz moich postów ze zrozumieniem, wyraźnie napisałam, że 10% ponadprzeciętnych ODRADZAM!!!

W necie to możesz nawet być prezesem Koła Gospodyń Wiejskich. Nie ma znaczenia z kim rozmawiasz. Po prostu - albo przyciągasz, albo... przynudzasz ;)

acha, przepraszam i biję czołem o klawisze :D🌻 zaczynam: d h 8fh 8h9 8gh98gh89 g4rbfdv jv fvf djk

Gość romans na forum
Zosia co Ciebie pociąga w tekstach faceta?

jednych przyciagam, innych przynudzam. Nie pogodzisz wszystkich a ja nie chce niechcacy poznac agresywnej dziewczyny, ktora, tak jak na sasiednim topiku, bedzie tłukła swojego chlopaka... :classic_cool:;)

Gość Ju...
O, proszę. Trójkącik.:D

Trójkącik? gdziee?! ...to ja chętnie :classic_cool::P oka, do nastepnego razu. Gdyby ktoś nie załapał, to topik był nieco prowokacyjny, liczyłem na wasze poczucie humoru i inwencję twórczą, więc w sumie jestem zadowolony. Może nawet jutro wrzucę jakąś fotę :classic_cool:🖐️