Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ai Jahoo

Szukam niebanalnej dziewczyny z kafeterii do współżycia uczuciowego

Polecane posty

Gość Ai Jahoo

poniżej przedstawiam główne kryteria wyboru kandydatki na moją dziewczynę, a w przyszłości może nawet coś więcej :classic_cool: : - nie interesuje mnie Twoje BMI bo się na tym nie znam, istotniejsze są kształty, mieszczące się w granicach zdrowego rozsądku. Tak, żeby nas z plaży nie pogonili. - wiek. Hmm... krótko powiem 22-32 (+- 10% odchyłki) - zainteresowania. Najlepiej literatura popularnonaukowa, sf, lub cokolwiek innego. Nieśmiało oczekuję, że nie jesteś wielbicielką dzieł Argov Sherry... Do tego sport (ale bez przesady, nie licz na wspolny, poranny jogging), kino (w ramach kooperacji zgadzam się na jedno polskie romansidło tygodniowo) i gry komputerowe. Ok, to ostatnie to żart. - brak konkretnych nałogów, poza niskoprocentowym alkoholem etylowym w różnych odmianach. - wykształcenie nieistotne, ale wymagane co najmniej podstawowe i co najwyżej średnie. Wyższe może być, o ile nie bywasz garbatą, zrzędzącą megierą... Na razie to tyle, napiszę kilka słów o sobie, jeśli topik zdobędzie zainteresowanie. Pytania/oczekiwania mile widziane. :classic_cool:

Gość zaskoczyłeś mnie
A jak wyglądasz💤

Gość a to współżycie
w realu ma być?

Gość cholera ja też
haha tolerancyjny jestes jak na jedno polskie romansidło tygodniowo sie zgadzasz:)

Fotka ciekawa, tak jak zbieznosc nicku, niemniej jednak nie jestes w moim typie :classic_cool:

a 35 może być? ........żartowałam?....chyba :)

Gość Ta_Po_Jasnej
Fajny jesteś, chętnie bym sobie na Tobie poużywała uczuciowo, ale moje kształty się nie mieszczą w normie - z plaży by pogonili:). No i ile to jest 10% z 22?? Bo ja mam 19, no, w grudniu 20, to się ledwo mieszczę :)

Gość zaskoczyłeś mnie
Biore Cie💤

Gość kiika
A co to jest to Sherry....😭 bo sprawdzam czy pasuje:D

niestety, musze jechac do pracy. Wpisujcie sie jak leci, poczytam i sobie poanalizuje kiedy wroce do domu :P 35 moze byc, tylko licz sie z tym, ze bedziesz ode mnie starsza o 6 lat. To jak nianczenie dziecka :classic_cool: 🖐️

Gość kiika
o 21 do pracy.....ZAPOMNIJ :P

No to jestem dla Ciebie idealna...zaraz, zaraz...ale ja już mam faceta... hihihi

Gość pamparampara
z porannego joggingu nici? no to odpadasz w przedbiegach :) ale i tak niezle z Ciebie ciacho wiec niejedna sie skusi hehe

no niestety, do pracy :( . Pocieszam sie tym, że przynajmniej pracuje dla siebie :P pa 🌻

Gość to Sherry
kiika poczytaj sobie "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy"

Moze to i lepiej :classic_cool: bo niestety nie spelniam niektorych wymagan :P

Gość kiika
W nocy facet ma być w domu, poniewaz ma tam cos do zrobienia :D a nie w pracy:P

jeśli uważasz się za dziecko ....szkoda, chyba odpuszcze

Gość kiika
to Sherry --- yeeaaacch..prawie jak psychologia?:D nie bede czytac, wystarczy mi sam fakt, ze kochaja, przez co moje szanse na szczesliwa milosc rosna:P

a dlaczego gry komputerowe to żart? Ja lubię:) i nie jakieś tam Simy, żebyś sobie nie pomyślał...:P myślę, że mieszcze się w kryteriach :P zaintrygowałeś mnie...

Gość romans na forum
Lista jeszcze się nie utworzyła więc niniejszym ja aktywuję i wpisuję się jako pierwsza.

napiszę coś o sobie, dla autora, bo tak trochę topik się skrzywił... hm...z plaży by nas nie pogonili, wiek mieści się, literaturę lubię, moje kochanie to Stefan Król, a ten cały Argov Sherry to nie mam pojęcia kto to i co tworzy, sport? basen :), kino? lubię, gierki też...nałogi? brak konkretnych, wykształcenie? będzie wyższe :P, a tak po za tym lubię trochę pofilozofować, szydełkuję jak mnie coś natchnie, lubię spacerować po mieście i patrzeć na ludzi, uwielbiam zapach powietrza po burzy....takie tam:)

Gość mikakamila
jezeli sam nie umiesz sobie poderwac dziewczyny w realu no to znaczy ze z tobą cos nie tak albo jestes strasznie drętwy współczuje

Gość romans na forum
Drogi Jarku, przepraszam, że zadam byc moze banalne pytanie ale niestety musze zasięgnąc wiedzy u źródła, gdyż wyszukiwarki nie przyszły mi z pomocą. Co to jest PASZCZUR? Licze na to, ze postarasz się byc miłym i odpowiesz. THX z góry :D