Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dumacz

zdrada

Polecane posty

Gość dumacz

witam znajomy Anglik mi opowiadał że przespał się ostatnio z mężatką, on 24 ona ponad 30ci, odprowadził ją o 7 rano do domu (nie wiem gdzie był mąż, może na nią czekał?nie wiem) opowiedział to też koledze z pracy tej kobiety i ten kolega nie może w to uwierzyć bo to taka niby grzeczna itd. przypomina mi się film testosteron gdzie facet tak chwalił swoją żonę że tak sobie ufają itp a ta kolesiowi którego I-szy raz na oczy widziała pociągnęła i teraz pytanie - czy partnerowi można zaufać?

Gość ciało
Można zaufać i ludzie to robią. Niestety swiadczy to o glupocie i szybko sie z tego leczą.

Gość zaufanie czy naiwność
cienka granica :O

Gość dojna krowa
trzeba byc idiotą, żeby partnerowi wierzyc

jak z ruletką, warto jednak ryzykować:) każdy podejrzewa partnera, a siebie nigdy, a nieładnie mówiąc zdrajcy też przecież pisza na tym forum:)

Gość dojna krowa
ja nie zdradzam więc do zdrady się nie przyznaję i proszę mi nic takiego nie zarzucac

Gość dumacz
ktoś jeszcze sie wypowie?

Gość dumacz
poczytałem trochę na forum i aż się boję ślub brać. słyszałem o różnych takich rzeczach ale nie o tylu naraz :-)

Gość
Ruska ruletka, gościu. W zależności od pistoletu zmienia sie tylko liczba nabojów w komorze. No i niektórzy nie wiedzieć czemu biorą się za pistolet :P A poza tym ślub mozesz sobie odpuścić. Jedź na prowincję w Azji gdzie bedziesz jedynym białym. Masz wtedy jakieś szanse. :P

Możesz zaufać PARTNERCE dumacz. Czytając to forum zrozumialeś już chyba, że baby są głupie i naiwne, a nie zdradzić ich to tak jak obrazić.

Gość
perse => może gej?

tak, Apo, ja też uważam, że gejom można zaufać. No wiesz...nie oglądają się za kobietami na ulicy...czy jakoś tak:P

Gość dumacz
jakoś mnie nigdy tyłek nie swędział &-)