Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Haniutka

Czy to ma sens?

Polecane posty

Znam się z nim już ponad 2 lata..mieszka w sąsiednim akademiku..A wszytsko zaczęło się od Sylwestra...Byliśmy na jednej imprezie...Nowy Rok przywitaliśmy razem..było cudownie...po tym czasie spotkaliśmy sie jeszcze kilka razy........przez wekeend majowy nie mogłam o nim przestać myśleć.....w poniedziałek spotkaliśmy sie i mu powiedziałam,że bardzo chce znim być...od poczatku wiedziałam,że wyjezdza do Anglii na 4 miesiące.Powiedział,że moje słowa na dzień dzisiejszy niczego nie zmienią bo on nie poradzi sobie z pracą...nie będzie mógł przestać o mnei mysleć..(musze dodać ze jest bardzo stały w uczuciach)... A ja ???Ja już teśknie choć jeszcze nie wyjechał...Kocham Go... Czy to ma jakikolwiek sens...??

Gość pomózcieee

To ma sens, skoro Ty tego chcesz. Ale postaraj się potraktować to z dystansem. Z czasem będziesz wiedzieć więcej, czy czekanie ma sens. Ale jeśli się kocha...

To ma sens, skoro Ty tego chcesz. Ale postaraj się potraktować to z dystansem. Z czasem będziesz wiedzieć więcej, czy czekanie ma sens. Ale jeśli się kocha...

Gość uuuuuuuuuppppp

Gość daefc