Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiunia

nie wiem już co robić...

Polecane posty

Gość kasiunia

mój chłopak po całym dniu spędzonym beze mnie nawet mnie nie przytulił;( kiedy siadłam mu na kolankach on wziął ulotkę media markt i zaczął z wielkim zaciekawieniem przeglądać;(już mam tego dosyć dlaczego on nie zwraca na mnie uwagi??woli grać w gry komputerowe itp niż np.ze mną robić coś ciekawego.czy to jest normalne??

Gość kasiunia
nie dość że własny chłopak mnie olewa to jeszcze wszyscy na kafe.dziękuję

Gość kasiunia
a taka na przykład pani Marta ma seks po 8 latach małżeństwa nawet kilka razy dziennie a ja muszę się prosić raz w tygodniu.tak mi wstyd;(czego mi brakuje??!!

Gość asui
zmien chlopaka . Na przykald poderwij mnie . JA bede cie przytulał

Gość podstawka
ojjj panienka obrażalska...;) a postepuj z nim tak jak on z Tobą!! nie zwracaj na niego uwagi, nie przytulaj się pierwsza...itd...zatęskni zobaczysz:)

Gość kasiunia
ale gdzie ja mam się podziać skoro z nim mieszkam nie widzę go cały dzień , uczę się , chodzę na siłownię i jak przychodzi z pracy to bym chciała z nim spędzać ten czas. czy to takie dziwne??!!

Gość kasiunia
czy to jest naturalne że chłopak w wieku 25 lat mając dziewczynę którą kocha potrafi spać koło niej np. 3 noce z rzędu bez żadnych seksualnych podtekstów??czy to znaczy że nie jestem pociągająca??!!

"mój chłopak po całym dniu spędzonym beze mnie nawet mnie nie przytulił;( kiedy siadłam mu na kolankach on wziął ulotkę media markt" "muszę się prosić raz w tygodniu.tak mi wstyd;(czego mi brakuje??!" Media Markt nie jest dla idiotów. Zrób mu promocję w skąpej bieliźnie, a potem taka wyprzedaż, że portfel mu się skończy:) Pomysły gratis na erotycznym:)

Gość kasiunia
to mam przeparadować przed nim w bieliznie teraz??ale jego już chyba nawet to nie podnieca..chyba muszę się wybrać na kurs tańca na rurze...nic innego mnie nie ratuje...