Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamcioczek

Jak mogę spełnić moje marzenie?

Polecane posty

Gość kamcioczek

Uwielbiam spiewać, wręcz kocham. Chce nagrac płytę ale nie wiem jak? Ile to kosztuje, co muszę zrobić?

Gość tttooosssiaaa
życzę powodzenia :) niestety nie jestem z branży ale marzyc zawsze warto i dązyć do tego tym bardziej

Gość mówcie sobie co chcecie
najpierw idź do jakiejś reklamy, potem na wszystkie możliwe kastingi do kolejnych reklam, potem może załapiesz się do jakiejś cudnej telenoweli w stylu D jak Duperele , a na koniec wezmą Cie do 26 edycji Po co oni śpiewają... Powodzenia

Gość kamcioczek
hehe, ja tak nie chce :P chce byc nikomercyjna, śpiewam łagodny, alternatywny rock

Gość kamcioczek
tylko, ze ja nie jestem ładna:(

wystylizują Cie :) a tak poważnie to poszukaj w ogłoszeniach , może jakiś zespół poszukuje wokalu. Ale mam nadzieje ze masz w sobie troche samokrytyki... ;)

Gość kamcioczek
mam i to dużo nie chce spiewać w zespole;p chciałabym się nauczyć gy na fortepianie, ale już chyba za późno:(

wszystkiego od razu nie będziesz miała. Joanna Brodzik musiała sie rozbierać w reklamach żeby zagrać Magde M ;)

Amy Winehouse (wybaczcie, nie wiem jak sie poprawnie pisze) tez urodą nie grzeszy, powiem wiecej - jest paskudna, a kariere zrobila:) niestety, zeby w tym kraju szybko sie wybic to trzeba byc Tolą i miec rodzicow zwiazanych z branza muzyczna w swiatku show businessu albo pokazac cycki i brak ogłady w jakimś podrzędnym reality show dla mas, a potem wyjść za mąż za łysiejącego piłkarza drugiej ligii :classic_cool:

a niekomercyjnie mozesz nagrywac nawet w piwnicy, i tak tego nikt nie kupi:D tutaj sie sprzedaje tylko komercha, najlepiej ubrana w rózowe cekiny minely czasy kiedy docenialo sie naprawde swietna muzyke

Gość podnoszeeeeee