Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmanipulowana

NLP, czy te metody są fair??? jak myślicie????... hhhmmm

Polecane posty

Gość papc
dla osob niezdecydowanych czy nieswiadomych wartosci NLP polecam np warsztaty ""wprowadzenie do np'', sa to zwykle zajecia weeendowe, na ktorych przedstawione sa z grupsza techniki i metody, zaprezentowana zostaje ich rola, i na podstawie tego mozna sobie wyrobic opinie czy nlp to dla mnie czy nie, nie wydajac kilku tys zl dla zainteresowanych, wiem kto organizuj takie warsztaty w dolnoślaskim pzdr

Gość
Głowa boli, takie głupoty niektórzy tu wypisują. Douczcie się co to jest NLP. Sięgnijcie po książki z tego tematu i PRZECZYTAJCIE je. Może wtedy coś pojmiecie

a niby dlaczego mialyby byc fair?? czy reklama jest fair? czy polityka tez?? ekspedient w sklepie zachwalajacy towar? bankier,akwizytor,ksiadz itd...czy to co wciskaja nam ci ludzie jest fair?? nie- i wlasnie dlatego zycie jest ciekawe,inaczej byloby nudne bo przewidywalne.

Gość plemnik-alfa
wszystkie te metody są doskonale działające i stosowalne w przypadku osób nieświadomych(wykształcenie tego nie niweluje ,np. są osoby głupie a wykształcone) żyjące iluzją pseudo rzeczywistosci na która napotykają w mediach na ulicy w domu rodziców przenoszą te poglądy do swoich. najlepiej władający mistrz technik nlp i czego kolwiek inneg w dupe może mnie trachnąc jeśli jestem świadomy swych potrzeb.

Gość mikkaaa
a na to wszystko znajdzie sie zawsze grupka osób uwazajaca że sa swiadomi wszystkiego, wszystko wiedza i nic na nich dzialac nie bedzie, i to jest zapewne ta elita.... i tak samo kiedy sie zaczyna dyskusja o nlp, nagle sie znajduje tyle osób znajacych nlp od deski do deski ze hej, dziwne tylko że wszyscy co je znaja bo uczlyli sie z ksiazej mowia ze to shit :/ hhipokryzja....

Gość kaaaarolina19
ja nie znam nlp... a jak sie nad tym zastanowie to chciala bym poznac, od czego zaczać?

do autora: po co wklejasz linki na których nie ma gołych bab? jaki w ogóle sens wklejać takie linki? przeciez nikt ich nie czyta... wklejanie normalnych, nudnych linków powinno być zabronione.

Gość marcinnnnn
>>>>karolina19 mysle ze od poczytania czym nlp jest, moze jakas ksiazka z historia i podstawami, jakies artykuly, net, moze sie okazac ze po wstepnych informachach sie zrazisz i uciekniesz od nlp, albo cie wciagnie doglebnie, wazne zeby pozostac neutralnym do pierszego glebszego kontaktu z nim, wtedy dopiero poznasz z czym masz do czyniea

Gość marcinnnnn
na mnie znanej stronce cnlp.pl znajdziesz tez troche wlasnie takich ogolow o nlp, bez zaglebiania sie w to kto w jakim roku co powiedzil, to nie o to w tym chodzi wg mnie, a jak juz sie zdecydujesz to proponuje jakies ''wprowadzenie do nlp'' warsztaty wstepne, za male pienieadze, pokazujace podstawy, zarys, obraz, takie weekendowe zajecia, moja dziewczyna od tego zaczynala, ja odrazu od praktyka pzdr

Gość kaaaarolina19
dostalam juz linki na chomika z ebookami to poczytam sobie przez swieta o nlp, i na stronce tez bylam , tam wprowadzenie do nlp planuja dopiero na wiosne wczesna, wiec mam jeszcze troche czasu na zorganizowanie siebie i funduszy :)) dzieki, pozdr

Gość NLPonline
Techniki NLP są skuteczne, ale tylko przy wykwalifikowanych trenerach. Zapraszam na portal www.nlponline.pl tam dowiecie się czegoś więcej na temat świata NLP

Gość a imię izabela?

Gość NIE FAIR

Gość RopinhÓÓtt de Varius
Plemnik alfa..... ...gratulacje...ciekaw jestem jakie zawiłe techniki zastosuje wobec mnie pipek gdy powiem....JA NIE CHCĘ...! ..pewnie incepcję....

Gość RopinhÓÓtt de Varius
....hiiiii hiiiii hiiiiii